DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo samo da Vam se javim !Sad sam stigla kuci ooovo je da poludish od ovakvog vremena
!Puca mi glava
Ju javila se kumitza moja slatka
!Ne mogu sad ni da chitam,idem da se istushiram i odmorim malo pa cu onda.Bash se radujem pile moje .Sve vas puno puno pozdravljam
.Pishemo se posle bash me glava zabolela, jedva sam dochekala da se do kuce dovuchemo
..
Pozdrav i pishemo se ...

Pozdrav i pishemo se ...
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
ma dobro i ja greshim imena, svejedno je rosa-ruzha ili kako vec sve jedno je,mi znamo o kome se radi,pa ja mikalju chesto zovem mika to je to u sushtini,vazhno je da znamo kome se obracamo.Meni je sada sanyalica-leptirica haha nadam se da se neljuti,pozdravljam vas sveee punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član
Nedaj se milo mojemama79va napisao:drage moje ja cu da se ugusim od ovog vazduha..ne odvajam se od pumpice...uzas...kuckamo se veceras..

- mikalja
- Stalni član
Ma ne ljuti se ona milajesy napisao:ma dobro i ja greshim imena, svejedno je rosa-ruzha ili kako vec sve jedno je,mi znamo o kome se radi,pa ja mikalju chesto zovem mika to je to u sushtini,vazhno je da znamo kome se obracamo.Meni je sada sanyalica-leptirica haha nadam se da se neljuti,pozdravljam vas sveee punooo

Pozdrav za sve damitze

- mikalja
- Stalni član
Dushitze jeli ti bolje imalo?Samo sam uletela zbog toga?Da vidim je li ti bolje i tebi i detetumama79va napisao:drage moje ja cu da se ugusim od ovog vazduha..ne odvajam se od pumpice...uzas...kuckamo se veceras..

Ima li ikoga ovde?
Nema

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
hej! pa Jesy, mila, zar nisi chula da sam postala "vatachica" leptiritja???!!!
Reshila sam da se povedem za onom babachkom "jesi li alergichan na jaja?tuci po jajima", jer...klin se klinom izbija...hm uvek jedan ostaje
E tako i ja! Mada, nije to bio zenski leptir. Jok! Necu da pristanem na to da me zenski opalio
To je bila neka mushkarchina he he he zato tako zzezze
Roso od Salvahe, pa kako me nisi provalila?! Ja sam jedan veliki zjbnt. Ma chim sam toliko navalila na babu Mikalju, morala si pretpostaviti da smo blizu po godinama
Dodushe, imam 5 god. manje, ali to ti je to...
Mi smo koke u najboljim godinama he he he Eh zaista mi kazu da imam 10-tak manje, al jb ga krshtenica kazze, ona ne lazze
Kevo79va, ne daj se dusho! da li si probala aloju?Mislim da je moj sin upravo alojom podigao imunitet i otarasio se dosadnog alergijskog rinitisa, pa mislim, mozda nije loshe da probash...ili nekako da skoknesh do mora, a?

Roso od Salvahe, pa kako me nisi provalila?! Ja sam jedan veliki zjbnt. Ma chim sam toliko navalila na babu Mikalju, morala si pretpostaviti da smo blizu po godinama

Kevo79va, ne daj se dusho! da li si probala aloju?Mislim da je moj sin upravo alojom podigao imunitet i otarasio se dosadnog alergijskog rinitisa, pa mislim, mozda nije loshe da probash...ili nekako da skoknesh do mora, a?