DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

[quote="Savage_Rose"]

martat
nisam ja Rosa nego (rose ruza)
quote]

Ja se stvarno izvinjavam,nije bilo namerno.Obicno pazim, ali eto promaklo mi je.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Evo samo da Vam se javim !Sad sam stigla kuci ooovo je da poludish od ovakvog vremena :-? !Puca mi glava :oops: Ju javila se kumitza moja slatka :D !Ne mogu sad ni da chitam,idem da se istushiram i odmorim malo pa cu onda.Bash se radujem pile moje .Sve vas puno puno pozdravljam :) .Pishemo se posle bash me glava zabolela, jedva sam dochekala da se do kuce dovuchemo :oops: ..
Pozdrav i pishemo se ...
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

drage moje ja cu da se ugusim od ovog vazduha..ne odvajam se od pumpice...uzas...kuckamo se veceras..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ma dobro i ja greshim imena, svejedno je rosa-ruzha ili kako vec sve jedno je,mi znamo o kome se radi,pa ja mikalju chesto zovem mika to je to u sushtini,vazhno je da znamo kome se obracamo.Meni je sada sanyalica-leptirica haha nadam se da se neljuti,pozdravljam vas sveee punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sanyalice vidish li kako je moj leptiric lep,hocesh li da ti ga pozajmim???
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:drage moje ja cu da se ugusim od ovog vazduha..ne odvajam se od pumpice...uzas...kuckamo se veceras..
Nedaj se milo moje :-? !necu reci bash ono TI SI MLADA!Jer vishe nema pravila ,i na zalost mladi nam naj vishe obolevaju :cry: !Ne izlazi vani ako bash ne morash !Ni ja nisam neshto dobra bolje reci nikakva sam ceo dan :-? .Ovo vreme je da poludish :oops: A sutra kazu opet kisha na ovu vrucinu :o ?Pogushit ce nas!Chuvaj mi se i budite sve dobro lepojke moje ..Pa se pishemo posle ..........
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:ma dobro i ja greshim imena, svejedno je rosa-ruzha ili kako vec sve jedno je,mi znamo o kome se radi,pa ja mikalju chesto zovem mika to je to u sushtini,vazhno je da znamo kome se obracamo.Meni je sada sanyalica-leptirica haha nadam se da se neljuti,pozdravljam vas sveee punooo
Ma ne ljuti se ona mila :) zeza zbog one stvari chitala si :lol: .Strashna je lujkitza moja!A to shto kazesh shto se nejavlja cheshce kad imaju komp?E moja jesy ,pa bolje joj je da ide na more na plazu,brodic besh komp .To je cheka kuci kad se vrati ,ja sam mislila da se nece ni javljati vetropir jedan.A mladi puni zivota .Nocu muzika Grchka danju plovidba kupanje ,ja se nebi chudila da se nije ni javila a jest evo treci put (mislim) ?Uh shto reche mama79va ugushi .Idem ne mogu ni da kuckam :( .A ceo dan neka jurnjava bila a vreme da se use*esh od muke :wink:
Pozdrav za sve damitze :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mama79va a shta je u pitanju,da li astma ili neki bronhit???pokushaj da ne izlazish po ovom vremenu,budi shto vishe u hladovini,pozz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:sanyalice vidish li kako je moj leptiric lep,hocesh li da ti ga pozajmim???
:wink: imam i ja jepci :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pa kad nas bude videla sanyalica teshko nama,mislim da su joj se smuchili leptiri,kao meni slepi mishevi,jooojj cela se jezhim kad pomislim na njih
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:D :D :D !imam ja jedan kako vrshi oprashivanje .Ali bem joj nemoze da stane da je uguram !Bash su pi*ke jbt 50 50 i nemoze da stane VELIKO IM uhm :oops:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E ovako i ja sedim na podu ,samo shto sam se izvalila naslonila na fotelju neku
_POzdrav za sve damitze :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:drage moje ja cu da se ugusim od ovog vazduha..ne odvajam se od pumpice...uzas...kuckamo se veceras..
Dushitze jeli ti bolje imalo?Samo sam uletela zbog toga?Da vidim je li ti bolje i tebi i detetu :-?
Ima li ikoga ovde?
Nema :roll: Bem Vam misha.Ja popila neke lekove ,chajeve ali bash sam grozna :-? .Jedva chekam da legnem.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Hotje li ko kuvani kukuruz?Ako volite izvolite !Moj suprug skuvao ,on jeo lubenitzu a ja cu kukuruz.Jer ja lubenitzu nesmem ni na slitzi videti a obozavam ih :cry: !To je jedino voce koje bash VOLIM! I nesmem jbg.....
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

hej! pa Jesy, mila, zar nisi chula da sam postala "vatachica" leptiritja???!!! :lol: :lol: :lol: Reshila sam da se povedem za onom babachkom "jesi li alergichan na jaja?tuci po jajima", jer...klin se klinom izbija...hm uvek jedan ostaje :D E tako i ja! Mada, nije to bio zenski leptir. Jok! Necu da pristanem na to da me zenski opalio :lol: :lol: :lol: To je bila neka mushkarchina he he he zato tako zzezze :D
Roso od Salvahe, pa kako me nisi provalila?! Ja sam jedan veliki zjbnt. Ma chim sam toliko navalila na babu Mikalju, morala si pretpostaviti da smo blizu po godinama :D :D :lol: Dodushe, imam 5 god. manje, ali to ti je to... :( :wink: Mi smo koke u najboljim godinama he he he Eh zaista mi kazu da imam 10-tak manje, al jb ga krshtenica kazze, ona ne lazze :D :lol:
Kevo79va, ne daj se dusho! da li si probala aloju?Mislim da je moj sin upravo alojom podigao imunitet i otarasio se dosadnog alergijskog rinitisa, pa mislim, mozda nije loshe da probash...ili nekako da skoknesh do mora, a?
Zaključana tema