DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Ej, Jesy, mozda ti je ovaj novi avatar kuca, ali meni lichi na kravu, pa odoh da popijem sholju mlekaaaa :D i pajkanjeeee
hhhhhhhhhhhhhaahhaahah zjako
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A vidi moji nokatanalakiranih .A ti sanyalice jesi li ti lugar ili? :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I jesy jeli to krava ili?
nema nam mama79va a i ja bi da idem .Ti spavalitze nasha neka si dok mozesh pajkiti dobro je.I marta nam shmugnu :P Kuchkitza nasha lepa ,ljubim je :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ljubim i ja vas sveee,upravu si za cigarete ali shta cu,laku noooccc
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja mislila da ste otishle a ti jesy otishla na alapace sakrila se tz tz tz kuchke jedne :P ..Laku notj svima.Nadam se da nam je mama79va bolje i sinchek isto?
Pozdrav za njih i Kisic za njih oboje :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku noc pirinchane dame i svi koji navrate?mama79va zelim Vam obadvoma da lepo i mirno pajkite da nemate problema nijedno !Ljubim Vas i tebe i malog choveka nasheg "mladozenju"!Budite mi dobro !Pozdravche cmokicccccc :D
Otishla sam,tachnije odvukla se :oops: ........
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

o moje drage prijateljice se site ispricale..mi smo sada dosli iz lutanja..malo je svezije..ma ja sam bila pusac 10 g i pusila sam kao da za to daju nobelovu nagradu...prestala sam jer malom smeta..ima bronhitis..a posto sam prestala da pusim ja sam zaradila asmaticnoi bronhitis..i ovo vreme me udavi..u januaru sam disala sa pola pluca....uzas...a bronhitis sam imala kroz skolu ..pa sam primala neke zastitne boce i dobila sam ponovio po prestanku pusenja...uzas..sada se ne odvajam od pumpice..izgleda da sam na dobrom putu da zakacim astmu..mada je i ovo jedan oblik astme..uzas..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

laku noc moje drage prijateljice..nek vas andjeli cuvaju
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ja opet zakasnila???
Taman se ponadam da ste tu,a vi vec sve ispisale i otisle,smrc :cry:
Valjda cemo od sutra uhvatiti ritam.Zelim vam svima laku noc i kuckamo se :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro .Jutro damitze moje!Jutros 52 zrnca ode :wink: Josj 51 i krajj pa koliko je toliko je :P :wink: !Vidim da je mama79va bolje i martat draga u ponoc na prelo stize !E dusho moja mila ,ostarilo se,umori se.Dan je dug a mi umorne od svega a zivota ponajvishe!Odemo leci a ko spava to je drugo?I blago njemu.ali ono odmara se ,pogleda se filmic i tako.Ljubim Vas svee damitze moje lepe ali sve.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jao sretjitze moje :oops: !Shto sam se udarila u prst (palatz nozni) :-? !Poche mi opet rasti nokat u meso ,jedva se smirilo bilo :( ja odem da pokupim vesh i pozurim jer nesmem na suntze a vetj upeklo.I natovarim na sebe brdooooo i pozurim .Kad sam opalila prstom i neku ivitzu betona?Odmah sam sela od muke i bolova :cry: !Evo ima skoro sat i po ono boli i kjlutza sad tje mi se pocheti opet gnojiti osetjam :cry: !Idem polako zovnuti baku da mi bokvitze donese i opet da stavljam(kljutzka kao sat ako vetj tje da se gnoji? A hotje ,da brze sazri :evil: !Morala sam Vam se pozaliti lepe moje :cry: !Shto kaze stari narod VAMA NA ZDRAVLJE!Idem ,ljubim Vas sve mazitze moje...
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Joj MIkalja,kako si nam opisala,veruj da je i mene zabolelo.Moje dete vec godinu dana muku muci sa uraslim noktom.Povremeno se primiri pa se opet zagnoji,da poludis.Svasta smo probali,cak joj je i hirurski odstranjen deo nokta ali posle nekog vremena opet pocne da urasta.Muke su to a jos kad udaris uh :evil:
Ja sam danas imala radnu akciju,ciscenje kuce :evil: Znaci,da ne verujes da ne mozes nikog postenog da nadjes da mu platis da ti ocisti kucu.Svi,bre nesto kukaju kako nemaju para a niko nece da radi.I tako se ja slomih ceo dan da sto pre dovedem sve u red,operem prozore i naravno posle toga PADNE KISA!!!!!!!!Zena baksuz,eto to sam ja :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

evo i ja doshla sa posla i da se upishem,popijeno 98 belih zrnaca,ideee ideee,vidim mika i sin od martat imaju problem sa noktom joooj sva se najezhim imao je moj sin pre 3 god shta sve nismo stavljali i ipak je morao da ide kod hirurga,odstranili mu ceo nokat,tada su mu rekli da seche nokte PRAVO nikako luchno i za sada je OK ali tu se nikada nezna,pozdravljam sveee
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

vidim nema nikoga,odoh i ja spremati ruchak pa cemo se skupiti posle,pozdrav sanyalici,miki,mama79va,martat,grazzi,maliski,ledenici.,ruzhici...i svima ostalima na forumu
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Kao prvo da vas pozdravim lutke moje i jesy i martat! Da znash martice moja dushitze da i ja patim sa noktima dugo poludecu i chak i cerkica mi pati od toga!I ja sam sreco hirushki odrstranjivala ne delove nego cele nokte ,prvi put josh kao student i posle toga bar 4 x i nikad vishe.Kako to boli i koje su to muke nedaj Boze nikom zivom :cry: .A otishla bi ja da odstranim to hirushki ali shta vredi kad znam da ce opet mi urastati i gnojiti u lepu pm.I ja sam jesy pustala da izrastu skroz i onda ih ravno skla ali sad ni to ne vredi ,jer pocheli da se sa strana podvrcu unutar prsta qq i rastu u sred prsta probijaju u prst !I taman bilo mi se malo smirilo ,stavljala bokvicu dugo i ona mi je pomogla da brze sazri i izvlachila onu sukrvicu i gnoj.Kad mi je splasnulo to .Onda sam nocu samo stavljala lanenu krpicu natopljenu kantarionom i to drzala nocu a danju nishta i lepo mi se pocelo zaceljivati da mogu otici kod pedikira da mi lepo to obrade .Nokti su mi kao kod bushmana :cry: !I cerka mi poslala neku kremu ,kaze treba da stigne za dan dva.Nesto kao vrsta anastezije(dale joj kolege sa klinike) da mi namazu pre isecanja da me manje boli.I danas puuuk prstom u ivicu betona kukuu !Ceo dan jauchem i shto je naj gore pocheo mi se gnojiti ponovo taj palatz :cry: !Sad opet cekati da zagnoji i da sazri i da izvuche se vani ,poludet cu .Em boli em nikud ne mogu samo na peti :( E zivote lutalice! I sad bash po netu lutam ,razni melemi i svashta i naletim jedan natpis !Ima leka za sve SEM ZA URASTANJE NOKATA :evil: .Uh reko ovi kao da znaju shta mi je pa me za*ebavaju :-?
Ljubim Vas svee
Pishemo se posle
jesy odmori se malo posle posla a martat moja ,vrednica !Srecom te smo mi skoro kad smo ovo radili (menjali anfort i stavljali venecijanere pa se sve bilo zgovnalo.Uradili i po kuci koliko toliko je ok.Inache bem ti kucu sad nebi mogla :-? .
Svaki vrag li ce na mene :oops:
Zaključana tema