Ja sam i za muzom

! I sad ponekad mi kaze,jaoj shto si bila grozna

!Nisam mogao sesti u rodjenoj kuci a da neshto ti ne zvockash!Kaze ja ustanem ti skachesh i poporavljash i zatezesh one jastuke na kanabetima ,puckash ih.zapalim cigaretu jednu,ti chekash da istresesh pepeljaru,A nocu sam znala ustati ,setim se da mi zavesa ostala malo pomerena u potkrovlju chak i nije me mrzilo da odem chak gore zategnem zavesu i vratim se leci??????

Kazem pa shto me niste gadjali nechim ?

Sad se smeju tom jer sad boli me uvo za sve.Mada volim da je uredno, normalno ali ne bolesno .Sad ne mogu i da hocu zato i ne trchkam kao pre!Ebote treba chovek da se razboli da bi shvatio neke stvari?Pitam ceru jesam li nju maltretirala?Kaze jok majko.samo nisam nishta ja sklanjala ,jer dok se ja okrenem to je vetj sklonjeno

.I ponekad sam se osecala ,bezobraznom i nemirnom zbog toga ali nisi me maltretirala nikad nit si branila da dovedem decu i igramo se.Aj bar neshto ,poludela bih da sam bila takva a ima takvih ljudi !Da nedaju detetu da se poigra **** onda kucu!Zato mama79va bravo samo vi pravite rusvaj,sve se da srediti sem obraza ! i nechovek biti naj gore je.zato samo vi rusvajishite .Ja ako dochekam unuchad??????Sve zivo cu im dati nek rade sta god hoce?Znam da ni to nije dobro ali

.Nema toga shta im nebih dala sem neshto shto bih se mogli povrediti

..