DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

mama79va napisao:5,5..veliki covek kaze da hoce da se zeni
hahaahah maleni bi pichitze :D !Nego ti njemu pusti da se on lepo ozeni ,mi da svako donesemo poneshto ,proveselimo se a posle on je najuri :D !niko da mu zameri "dete je" ne zna shta radi :wink: a mi se lepo provedemo i svi zadovoljni :P :D
Poz ljub i njega i tebe! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Hahahaha pa pusHti ga, jado, no da nije okasnio?hahaha
jaoj kako su slatki tako mali :D
Moji su velikiiii...sin mi u avgustu odlazi u Ameriku, pa vec pochinjem da nervoziram (ali ne pokazujem)...eh
Uhm nemoj da budesh nervozna ,chuvaj nervni ziftzi (shto kaze )Zika Pavlovic (prika) iz ludih godina !trebat ce ti za posle :oops: ...
Ja danas ceo dan sam ,slikala ceri hoce sve da vidi,shta smo radili shta promenili i onaj kamenchitj mali>pa sam pravila one filmice i kachit cu na link da joj posaljem.Sad joj sve to nedostaje ,pa chak i ono shto je nerviralo uzasno!Ali nek ide ne treba biti ljubomoran na svoje dete i misliti na sebe!Sebe sam dala i pitaju da li cemi reci hvala?Koja glupost?To niko i ne treba da me pita?Jer od svog deteta i ne ochekujem to!Mnogi mi nisu to rekli ko mi nije niko i nishta!A od Mog deteta najvece HVALA CE mi biti ako ona uspe BUDE SRECNA,ZDRAVA I ZADOVOLJNA! :)
Treba podrzati dete ,ovde nevidim perspektivu, ja a ne to li oni mladi na zalost :( .
Nek mu nje sa srecom ma gde bio ?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Opet nikog nema ,kad sam ja tu?Mora da rasteram svoim blebetanjem sve? :oops: Nema nam grazze josh?U guzvi je josh guzva se nasha grazza .Neka je mislimo na nju puuuno :D ..
I odoh i ja ,Idem da probam kachiti na linkove neshto i malo odmorati!
Pozdravljam Vas sveeeee :wink:
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

samo da vas ljubnem..kuckamo se kasnije
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ja sam tuuuu,danas ne izlazim iz kuce,kasno sam ustala,pa dok spremih doruchak,pa ruchak...i poneshto po kuci ode vreme...vidim sada nema nikoga,ljubim vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

ceo dan sam sredjivala kucu..uzas ..nas dvoje smo napravili takav haos kao da nas je pedesetoro u kuci...
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma pusti dete da uzhiva,a sredu se kuca chaskom,ja sam dok su bili mali nonstop trchala za njima,sada mi je zhao shto im nisam dozvoljavala sve,sve sam chuvala...nove stvari,da ne isprljaju teppih...e kada sam ostala bez svega kajem se shto je to bilo tako,neka prozhive svoje detinjstvo kako oni sami hoce,ljubim te
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:ceo dan sam sredjivala kucu..uzas ..nas dvoje smo napravili takav haos kao da nas je pedesetoro u kuci...
Hehe :D evo i mene i upravo cu ponoviti ono shto jesy reche!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

svi mi sigurno isto mislimo,ali tek kada deca odrastu,a sada dodje neko sa decom i ja ih pustim sve da rade,dok moji to nisu smeli ni u snu,i zato mama79va pusti dete da uzhiva,normalno zna se do koje granice,i mika i svi ostali misle isto,pozdravljam sve dame na forumu,ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja sam i za muzom :oops: ! I sad ponekad mi kaze,jaoj shto si bila grozna :oops: !Nisam mogao sesti u rodjenoj kuci a da neshto ti ne zvockash!Kaze ja ustanem ti skachesh i poporavljash i zatezesh one jastuke na kanabetima ,puckash ih.zapalim cigaretu jednu,ti chekash da istresesh pepeljaru,A nocu sam znala ustati ,setim se da mi zavesa ostala malo pomerena u potkrovlju chak i nije me mrzilo da odem chak gore zategnem zavesu i vratim se leci?????? :o Kazem pa shto me niste gadjali nechim ? :evil: Sad se smeju tom jer sad boli me uvo za sve.Mada volim da je uredno, normalno ali ne bolesno .Sad ne mogu i da hocu zato i ne trchkam kao pre!Ebote treba chovek da se razboli da bi shvatio neke stvari?Pitam ceru jesam li nju maltretirala?Kaze jok majko.samo nisam nishta ja sklanjala ,jer dok se ja okrenem to je vetj sklonjeno :( .I ponekad sam se osecala ,bezobraznom i nemirnom zbog toga ali nisi me maltretirala nikad nit si branila da dovedem decu i igramo se.Aj bar neshto ,poludela bih da sam bila takva a ima takvih ljudi !Da nedaju detetu da se poigra **** onda kucu!Zato mama79va bravo samo vi pravite rusvaj,sve se da srediti sem obraza ! i nechovek biti naj gore je.zato samo vi rusvajishite .Ja ako dochekam unuchad??????Sve zivo cu im dati nek rade sta god hoce?Znam da ni to nije dobro ali :D .Nema toga shta im nebih dala sem neshto shto bih se mogli povrediti :oops: ..
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Bash jesy u pravu si!Moje dete u tudjoj kuci sedi pored mene i moli me da li sme da pita da li moze da dobije vode?A ne da ona sama uzme?A sad deca ihhhh kod mene sve porushe.Moje to u tudjoj kuci nikad nije nit htelo a Bogami ni smelo.Pozdravljam vas sve.Idem da jedem (vecheram) .Pravila sam sebi buckurish neki a muz pohovanje zna se poguzija a mrshav? :oops:
Pojede tri puta vishe od mene :) !A mrshav samo nije ono mlitav :P
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

ma ne branim ja njemu da on pravi haos..priznacu da nisam ni ja od onih kod kojih je sve na svom mestu...nije to moj svet ja se ne snalazim tu..u haosu znam gde mi je sta ,a kada je sve na svom mestu ja ne znam gde sta stoji...inace haos pravimo zajedno...kada napravimo haos kod nas mi idemo kod moja mame ,pa kod moje bake...gde smo mi tu je haos...hihih..ostavljamo lom iza nas...u kucu se ulazi ovako....izvolite dragi gosti ...a igracke se pomeraju nogom..hahaha
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

hahah slatka si skroz :D !Ista si moj suprug shto se toga tiche?On neda niko da mu sto sredjuje ni na poslu onim chistachitzama!Kaze kad mi se sredi onda neznam gde mi je shta?Ili u ormaru jedan odeljak za njegove charape niko ne dira.Svaka carapa je rasparena :o !Ja nemogu mu nikad spariti ne mogu da nadjem.A on udje i negleda odma povuche i spari shta god mu treba :D !Mene nerviralo i prestalo.Jedino nevolim kad skine charape i nece da ih baci u korpu za prljav vesh ,nego ih uvrne i cushne bilo gde :evil: .E to nikako ne mogu da mu iskorenim a ludim od toga :lol: :lol: :lol: ...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

bash ste me nasmejale,mika isto moj muzh,doje sposla ode u kupatilo opere ruke doje u sobu i izuje charape ludiiimmm od toga,a vec decu dovodim u red,ovaj stariji samo se tako dete pozheleti mozhe,studenski dom je EXTRA zbog toga,o svemu razmishlja,chak kad sam usisala a kad nsam,ali..ovaj mali stalno trchkam za njim i proveravam ga,uveche legne u krevet a charape pored kreveta joojj,kazhe on se snalazi tako i da mu ne pomeram onda ujutru nezna gde mu je shta,ako ja sredjujem,dvoje dece a razlichiti,pozzz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma ne zhelim niti hocu da budem bolesna pedanterija,a nekad sam bila joooj kad se setim,pa se josh shtirkalo....pa nesme niko da pipne,e sada bogu hvala izmislishe ova miljenca i asurice,ma josh prema boji koja ti odgovara SUPER,zhao mi je samo shto sam heklala,sve mi ostade u mom stanu na juzhnoj strani,e od rata na ovamo nisam uzela iglu u ruke,niti hocu,radije cu ovde da se druzhim nego bezvaze da se muchim,jedino shta moram to radim :oops: :oops: :oops: imam dosta da peglam sada cu peglu u ruke i peglanjeeee,ne rado ali moraaammmm
Zaključana tema