DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mama79va
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hahah...nemoj lubenicu da diras..ona je najbolja..
drge moje .ja vas ostavljam idem da malo blejim u tv pa cu da spavam..inace da vam se pohvalim simpson je spreman za bojenje..
budite mi dobre i cuvajte se..drage moje ...trudim se da ne jedem ono od cega idem u sirinu,ali mi se cini da cu pre ostati trudna od tog silnog truda nego sto cu da uspem..idem sada da izbrijim pirinac za ujutru...budite dobre
drge moje .ja vas ostavljam idem da malo blejim u tv pa cu da spavam..inace da vam se pohvalim simpson je spreman za bojenje..
budite mi dobre i cuvajte se..drage moje ...trudim se da ne jedem ono od cega idem u sirinu,ali mi se cini da cu pre ostati trudna od tog silnog truda nego sto cu da uspem..idem sada da izbrijim pirinac za ujutru...budite dobre
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
nlaku noc mama79va lepo odmori.Sanaylice necemo se odreci bash svega na slovo LLLL ali ce mo leptire tamaniti,e mila moja ja se uopshte plashim od svih insekata i shta da mi se desi ubrzo posle rata,zhivim u gradu na 8 spratu,ni sanjala nisam da u gradu ima slepih misheva dok mi jedne vecheri nije uleteo u stan,na ovoj visini,mozhesh misliti shta sam radila,drala se sa terase,zvala upomoc ali niko nije chuo,dok muzh nije doshao iz grada i ubio ga je,od tada uvek mi je zavesa navuchena,ma i preko dana odakle znam,da ne zaluta sluchajno,na poslu mi se iskidali od smeha chega se ja plashim,a meni je samo bio na pameti hichkokov film PTICE,katastrofa,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Dobar Dan.54 zrna jutros josh 53..II vidim nasa sanyalica se pojavila!Drago mi je zbog nje ali kuchkitza jedna ,mogla je pre nego je poshla samo dve rechi napisati da ode.Ali ona hoce da se mi sekiramo a ona nema pojma koliko je mi Voolimo?Nema veze ,neka se ona nama pojavila i neka joj je bolje makar i sa flastericima,samo da nije ona sad veshtica,pu pu,Pa nas sve ne gric gric.
Znate shta sad ce moje dete za 10 min u vrh glave,kod nje sad predveche a trebam joj neshto.Pa posle cu chitati i pishemo se.U glavnom sve Vas volim i pozdravljam.sinoc nigde nikog
.Ja umorna otishla.Kad sad vidim Vi se posle raspisale
.Poz za mama79va,jesy,martat grazzu nashu,ledenicu MALISKU MOJU(JOJ KAKO MI NE DOSTAJE
) Savage ,Kena Hijenu i sve ..
_____Pozdrav pa se chujemo
cmok

_____Pozdrav pa se chujemo

Pozdrav svim mojim dragim drugaricama
Mika,da li bi nam rekla kako su nam Rosa i Ken?Ukoliko ste u kontaktu,molim te prenesi im pozdrave
Sanyalice moja mila,tvoju pozitivnu energiju ne moze da uzme nista
Jesy,i ja se bojim slepih miseva,kazu da mogu da se zapletu u kosu,pa sam od tada bas prestravljena.Ali nece oni na nas imaju oni svoje misice
Mama79 va,ne kloni duhom.Kilice ce sigurno otici,samo malo strpljenja

Mika,da li bi nam rekla kako su nam Rosa i Ken?Ukoliko ste u kontaktu,molim te prenesi im pozdrave

Sanyalice moja mila,tvoju pozitivnu energiju ne moze da uzme nista

Jesy,i ja se bojim slepih miseva,kazu da mogu da se zapletu u kosu,pa sam od tada bas prestravljena.Ali nece oni na nas imaju oni svoje misice

- mikalja
- Stalni član
Jesam juche ,ali bi i danasjesy napisao:vidim da se mika lepo provela,kod nas je celo popodne padala kisha,odvratno...e bash sam srecna zbog sanyalice,vidim nema je pa mi misli otishle...chak i do bolnice nedaj bozhe ali sve je OK SUPERRR

Pozdravche ljubim Vas sve..
- mikalja
- Stalni član
Da chujem se !Zvali su me neku veche,i ovde su se javljali!Dobro su .Tamo je i Ivina mama (savage_rose)ali ona nashla svoje penzionerke kaze Iva i nevidjam jemartat napisao:Pozdrav svim mojim dragim drugaricama![]()
Mika,da li bi nam rekla kako su nam Rosa i Ken?Ukoliko ste u kontaktu,molim te prenesi im pozdrave![]()
Sanyalice moja mila,tvoju pozitivnu energiju ne moze da uzme nista![]()
Jesy,i ja se bojim slepih miseva,kazu da mogu da se zapletu u kosu,pa sam od tada bas prestravljena.Ali nece oni na nas imaju oni svoje misice![]()