Kako nemaaaa???? Evo nasssss! Hvala svima sto mislite na mene, OK sam sad. Mislim, crveni se, a uskoro ce pocheti da se ljuspa, ali mackam se stalno i bice dobro. Ali to je stvarno da ne veruje chovek. Ipak, chula sam za jednu svoju sugraðanku da je imala isti problem nedavno i to ispod pazuha. Totalno joj se preslikala leptirica, jer ju je mahinalno pritisla. Hehe mogu se kladiti da je ova moja crkla chim me je zaprashila ma nemoguce je da je ona veca weshtica od mene hahaha
Ja sam vrlo weshta, pa me zovu weshtica
ma zhao mi je shto bash tebi da se desi i to chim si doshla sa odmora ali...vec je gotovo procice brzo.pozdravljam te,i samo da znash da sam mislila na tebe,juche na terasi dolete leptir na cvece ja se istog momenta setih tebe,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
vidim da se mika lepo provela,kod nas je celo popodne padala kisha,odvratno...e bash sam srecna zbog sanyalice,vidim nema je pa mi misli otishle...chak i do bolnice nedaj bozhe ali sve je OK SUPERRR
nisam ..tacnije otisao je i legao u moju sobu stavio je nekog medveda i sundjer boba na strani gde ja spavam i rekao :ti spavaj temo gde je televizor...hahaha
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
unishticu leptirice gde god ih vidim...ha ha,ma necemo im dopustiti da nas vishe maltretiraju,koji problem zbog njih,samo ti budi dobro,joooj ja sam se setila kada sam bila malaaa nekog filma LEPTIRICA odvratan,samo se secam delova,i sada se jezhim,ljubim te
Hahahaha pa pusHti ga, jado, no da nije okasnio?hahaha
jaoj kako su slatki tako mali
Moji su velikiiii...sin mi u avgustu odlazi u Ameriku, pa vec pochinjem da nervoziram (ali ne pokazujem)...eh