DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

mama79va jesi li pochela sa slikanjem????Mika jesi li krenula sa peglanjem,vidish kako je vreme ostavi peglanje za vecheras...ako se josh neko javi neka bude pozdravljen,ljubim vas sveeeee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

jesy napisao:mama79va jesi li pochela sa slikanjem????Mika jesi li krenula sa peglanjem,vidish kako je vreme ostavi peglanje za vecheras...ako se josh neko javi neka bude pozdravljen,ljubim vas sveeeee

uskoro..verovatno veceras..vruce je sada..poz za tebe
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

mama79va napisao:
mikalja napisao:I mama79va da li ti pored rize radish neke vezbe?Korigujesh hranu i tako to?
pa vezbe ne,ali igranje fudbala sa sinom i setnja po gradu zamenjuje vezbe..sto se tice ishrane..pa trudim se..trudim se..
Pa onda bit ce dobro!Trudi se trudi samo nemoj da zatrudnish :D
Ja sam tek oko 40 -og zrna pocela da mrsham ,ali ne i samo 40-og zrna nego i dana vezbanja a i hranu sam Bogami smanjila podobro :oops: .Ja sam nocu pre,recimo gledam neki film ogladnim ,skochim i nabacam svega na oval i njam njam.I dok ne smazem ne stajem :o .Nisam gledala ni koliko je sati nishta.A sad jok ,posle 19 eventualno 20h nema klope.Ako bash ono ogladnim da izdrzati nemogu?Ja neke korjenchice grickam i nalibam se vode toliko da zavaram zeludatz :wink: .Tako da mi je riza bila ono kao opomena da sam na dijeti !I tako vremenom organizam navikne se na nov nachin ishrane i veruj da je sad super.A poshto ja jako teshko mrsham tek posle 40-og dana pocela sam (ja imam obichaj reci) pocelo mi se salo topiti !Globalno otopljenje mog sala :) .E kad je krenulo onda je i islo lakshe!Sad zavisi od organizma do organizma,mozda tebi manje treba da smrshash. :)
Ljubim te i tebe i sinchica !Chuvajte se po ovoj vrucini :roll:
Ovo nije vrucina,ovo je zlo neko uffff :oops:
Pozdravche....umetnice nasha :wink:
Moja cera mnogo lepo crta (na majku :P :wink: ) a i radila je ovde body art !Sad ponekad ,nema vremena a voli to :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Samo da vas sve pozdravim i da pitam jeste li dobro?
Mikalja,nadam se da je sada sve u redu.Malo sam umorna pa se pisemo kasnije :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ljuuubim teeeeee sreco mojaaa :D :D :D !STIGLA SI NAM !Hvala srecko moja na pitanju?Bolje je !Nadam se da si mi se lepo provela?Idi odmori dushitze pa se chujemo posle !I prichuvaj se sad tih promena !bash se obradovah ako mi verujesh kad videh da si se javila?Samo nek ste stigli zivi i zdravi,ova zla deshavanja na putevima svuda u vodi,vazduhu ,pu,pu :oops: DOBRO JE mila nek ste stigli i odmorit cete se !
Ljubim teeeee :D :D :D
Bezim i ja ,pochela peglati ,ma kakvi vecheras tju :oops: !Besh zensko
Poz milo moje :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Martattttt nisam dobro! poruznela sam od leptirice koja mi zasula obraz prahom i napravila mi gadnu opekotinu :cry: :cry: :cry: i to sve se desilo kad sam stigla kuci, na mojoj obozavanoj terasi :cry: ochajna sam, mozda mi ostane i oziljak gadan. Ma meni se uvek deshavaju glupe stvari...Ajd posle se kuckamo- idem da plachem i spavam
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nemoj da plachesh sanyalice dusho :-? !Bit ce ti samo gore ,one slane suze nagrizaju to i samo gore.Ja sam mislila da radish mila ?Tako sam te sinoc razumela bash mi je zao da ti nije bolje :( !Idi pavkaj,ali nemoj plakati :cry: suze nagrizaju i samo cesh gore stvoriti sebi !
Ljubim teee :-? Sve cemo leptire potamaniti iako sam ih volela?A vidi ti vraga ?Ko bi se tome nadao? :oops: Cmokim te
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Pa bila sam, Miko, i na poslu. Kad sam morala da idem. Bar da sedim u kuci da me niko ne vidi. Nego, svi zapitkuju koji mi je, kao da sam zigosana. Ma nisam ni trebala da se vrnem s mora! Stvarno su suze slane, ali mi je lepshe slano more. Hvala ti sto me teshish, znam da si u pravu, ali nekako se sve skupilo u P.M:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro ,sad si ti rastrzana u mislima!Josh nisi ni sredila misli i utiske sa G Odmora ,a taj vrag te snadje.Ma chuvaj se ti ,zaebi i posao i sve.Nemoj nishta da bi prala sa kiselinama ,recimo wc ili bilo shta?Odmaraj da ti se to smiri.Chuvaj se ti dusho moja,i Bog ce te chuvati !Kama srece da nisam osetila shta znachi vapaj za pomoci tudjom :( !Neka su i deca i muz ,i da te voli naj vishe na svetu !Chuvaj se ti !Nemoj mnogo vani izlaziti ovo sve zatrovano sad u lepu pm :oops: !Redovno odi na kontrole neka ti to ispiraju !Bit ce sve dobro dace Bog! IUdem i ja malo u horizontalu ,dan je ochajan nekako zrak gust neki bem ga :oops: !Pishemo se posle i NEMOJ PLAKATI ZA TVOJE DOBRO!Ako ti se plache ti se shtipkaj po goozi tu se nevidi :D ,Caos milo moje :)
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

"Èuvena “leptirica” koja se pretvara u vješticu i napada ljude zapravo je leptir graškara"...
to nadjoh na netu. Eto sad bar znam da ja nisam veshtica, nego ta gadura sto me napala :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ju Gospode Boze :oops: !Pa meni je muzeva maceha govorila ,dok mi je cerkica bila malecka,da je chuvam dobro od nekih veshtitza (leptirica) .Jednom na obrazicu je imala ujed a lekari su rekli da je od pauka i da nije strasno.Ali secam se sad dobro da sam se odsekla od straha :oops: !Pola obrazica joj je bilo grozno.I moja svekrva kaze meni.Chuvaj ti dobro Minjicu od veshtica (leptirica) one hoce da ujedaju pogotovu za sikicu da sisaju .Tad otekne mnogo a zna se dati na zlo i nedaj Boze dete da podlegne.Tad nisam verovala u to ali nisam ni do sad znala da postoje te vragulje ?Chuj i da oprashe ljude qq :roll: .Vidish da je taj stariji svet neshto znao ?Samo se nije znao izraziti a mi im nismo verovali :-?
Pa jeli ti imalo bolje sanyalice? :roll:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

stigla nam je martat bravooo,bash se radujem.Sanyalicesada chitam tvoje postove nadam se da ti je danas bolje,ispiraj redovno i mazhi kremice i neizlazhi se mnogo suncu,bice bolje vec sutra prekosutra,nemoj se nervirati,to ti nishta ne vredi<vidim da mika nije pochela sa peglanjem a kada bude ukljuchila peglu neka javi da joj poshaljem i moj vesh bash me mrzi da peglam ljubim vas sveeee
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

grazza e sada je red da nam se i ti javish i skoro svi smo tu....sem maliske i ledenice,pozdravchic za sveee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:"Čuvena “leptirica” koja se pretvara u vješticu i napada ljude zapravo je leptir graškara"...
to nadjoh na netu. Eto sad bar znam da ja nisam veshtica, nego ta gadura sto me napala :wink:
Bash si me zarazila sa tim leptiricama "vesticama" pronadjoh neki sajt i osta!Ali bash sam zaglibila premrla sam od straha :oops: .Odvede me tema u sasvim suprotnom pravcu !Boze svashta li postoji na ovome svetu! :-?
Ode josh da gledam i chitam iako su gluposti ali zanimljivo
___Pozdrav za SVE!
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

evo i mene...onajmoj komsija odlepio..nasao je vrapcica malog..ispao je iz svog gnjezda i dao ga nama da se brinemo o njemu...ccc hihihi blesav komsija..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Zaključana tema