jesy napisao:ja stigoh sa posla...nismo imali puno posla,toplo pa se ljudima ne izlazi iz kuce,pozdravljam vas sveeeemama79va jesi li zavrshila sliku???
joj draga moja nisam ..tek pripremam zid za sliku..jubac
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
jesy napisao:ja stigoh sa posla...nismo imali puno posla,toplo pa se ljudima ne izlazi iz kuce,pozdravljam vas sveeeemama79va jesi li zavrshila sliku???
Dobro!mama79va pozdravljam te i zelim ti laku notj ako si tu?Ako nisi pozdrav kad natrchish a poshto vidim da sam za pojedine nevidljiva !Nema veze!Pozdrav za SVE ali za SVE !!!!!!
___________________Laku notj idem da rashirim vesh sad opra mashina a i nije mi vrucina,lepo napolju...
mama79va napisao:lepo spavaj ..ode umetnik na posao..hihihi..poljubac za sve drage dame..
Necu ni ja mila na spavanje.Samo idem da pozavrsavam neshto,rashirim vesh i tako to shto ne mogu po onoj vrucinchini i onda na tusiranje i odmor malo filmic neki pogledati .Bubim te lepo pavkaj kad odesh na pochinak..
blago vama kada se mozhete tushirati kad god hocete,divim vam se,a ne kao ja....sherpe lonci itd,sada sam se tushnula i vec je voda nestala,a kante ostale prazne,plache mi se od muke,pozdravljam sveeee dame na forumu,i lepo spavajte
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
mama79va napisao:cao svima...da se upisem .jutros 25,ali ne razumem zasto mi ne spada nista??
Cao mama79va.Neznam lutko meni je pocelo opadati tek nakon 40-og zrna !Mozesh proveriti da sam pisala x puta i ne samo meni polako budi srpljiva
Pozdrav i ljubac za tebe i sincheka