Ma to on hoce razlog da obilazi vrapchicamama79va napisao:evo i mene...onajmoj komsija odlepio..nasao je vrapcica malog..ispao je iz svog gnjezda i dao ga nama da se brinemo o njemu...ccc hihihi blesav komsija..

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Ma to on hoce razlog da obilazi vrapchicamama79va napisao:evo i mene...onajmoj komsija odlepio..nasao je vrapcica malog..ispao je iz svog gnjezda i dao ga nama da se brinemo o njemu...ccc hihihi blesav komsija..
i ja sam pomislila da ce da dodje da vidi kako je vrapcic..hihi laku noc svima..mikalja napisao:Ma to on hoce razlog da obilazi vrapchicamama79va napisao:evo i mene...onajmoj komsija odlepio..nasao je vrapcica malog..ispao je iz svog gnjezda i dao ga nama da se brinemo o njemu...ccc hihihi blesav komsija...A i mora da je mnogo dobar dok je njemu zao malog vrapchica?
Mogu misliti kakav bi bio prema deci i njihovim mamama?
Nije shala eno sanyalicu je oprashila ispod oka i tu joj napravila oziljak (opekotinu) odvratnu i sad se muchi sa tim .Bila je kod lekara,nadam se da joj je bolje?Davno sam se ja upisala jesymama79va napisao:cao svima,26 jutros ..nego citam sta ste pisale sada sam polako citala..o kakvom je leptiru rec i da li je to neka sala?
Nadam se da si dosta polozila ispita?ledenica napisao:hello zemske
ja samo da wam se jawim...
danas je bilo 49 zrncica... i tako
ispiti gotowi za owaj rok, pa u sep. opet...
weeras idem kuci i tako
aj ljubim was :***