DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

mama79va napisao:evo i mene...onajmoj komsija odlepio..nasao je vrapcica malog..ispao je iz svog gnjezda i dao ga nama da se brinemo o njemu...ccc hihihi blesav komsija..
Ma to on hoce razlog da obilazi vrapchica :wink: .A i mora da je mnogo dobar dok je njemu zao malog vrapchica? :-? Mogu misliti kakav bi bio prema deci i njihovim mamama? :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Idem i ja da pogasim PC ,imam prijatelje neke sede mi vani !Lepo veche pijuckaju kafitzu pivce sokic kako ko?Poshla sam da im iznesem vocne salate pa da Vas pozdravim i pozelim laku noc.Jer ko zna kad ce otici ?A i neka ih veche je predivno za sedeti napolju :D
_________Pozdrav i ljubatz za sveeeeee.
Lepo mi pavkajte sanyalice da mi ozdravish do ujutru ok? :P
Ljubim da prodje.martice nasha odmori se lepo i chuvaj lice veshtica ljubomornih !Vidish da su ljubomorne na Vas koje dodjete sa mora :P
_______Pozdrav za sve damitze sa foruma.......Vidim da su sve otishle vetj ali ? :roll: Lepo pavkajte kad odete u krevetice?...
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

mikalja napisao:
mama79va napisao:evo i mene...onajmoj komsija odlepio..nasao je vrapcica malog..ispao je iz svog gnjezda i dao ga nama da se brinemo o njemu...ccc hihihi blesav komsija..
Ma to on hoce razlog da obilazi vrapchica :wink: .A i mora da je mnogo dobar dok je njemu zao malog vrapchica? :-? Mogu misliti kakav bi bio prema deci i njihovim mamama? :D
i ja sam pomislila da ce da dodje da vidi kako je vrapcic..hihi laku noc svima..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

evo i ja na chasak samo da vidim kako ste i da vas pozdravim,odoh gledati izbor za miss uchestvuju mi dve sestrichine pa mora tetka malo da se isprsi i da glasa,ljubim vas sveee
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Hej devojke!!!!!
Ja malo dodjoh sebi.
Jesy,hvala na dobrodoslici draga :D Drzimo palceve misicama :D
Sanyalice moja,jel ti se smiruje ta opekotina?
Mikalja,uzivaj u divnoj veceri :D
Nema nam Graze?!?Opravdano ili.......??Ha ha,salim se,zna ona :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro lepojke moje :D Moram se prijaviti da i ovde ostavim pregleda radi 56 jutros zrna :wink: !Josh 55...Senilno pa samo ovde bacim pogled kad brojim :wink: !sanyalice dushitze nadam se da ti je bolje.Vidim martat nam se malo odmorila ,zivnula :wink: .Sinoc mi ostali gosti do pola dva :( .Lepo im bilo sedeti a bash sam se bila premorila :P .Grazza se negde zguzvala :D .Kako ona kaze u guzvi je :wink: !Reko dobro je dok se guzva neka je javit ce se.Ljubim Vas sveeeee
____________Pozdrav za sve lepojke .I zelim Vam lep vikend. Petak je vec vikend :wink: :D :D :D
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

cao svima,26 jutros ..nego citam sta ste pisale sada sam polako citala..o kakvom je leptiru rec i da li je to neka sala?
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

da se upishem 94 bela zrnca jutros odeee,blizhim se 100 supeeerrr.Mama79va nije shala u vezi leptira nego je stvarno da ne poverujesh sanyalicu je opekao na licu,da ti ne pishem opshirno opisala je ona to na alapachama pa prochitaj,nadam se da je ona danas bolj,vidim da se martat odmorila super,ali nema mike,do kasno je imala goste neka neka odmara,ljubim vas sve
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja tek sada vidim da se mikalja vec javila,pa normalno...ja sam veca spavalica od nje,meni jutros bila koleginica na kafu,probudila me :cry: :cry: a ja bash kasno legla,gledala sam nashe lepotice pa seriju...pa se razbio san budna sam bila dudooosestrichina mi je ushla u 10 najlepshih bash me je odushevila,ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:cao svima,26 jutros ..nego citam sta ste pisale sada sam polako citala..o kakvom je leptiru rec i da li je to neka sala?
Nije shala eno sanyalicu je oprashila ispod oka i tu joj napravila oziljak (opekotinu) odvratnu i sad se muchi sa tim .Bila je kod lekara,nadam se da joj je bolje?Davno sam se ja upisala jesy :roll: !A ustala ihahaj odkad josh?Pa meni su gosti sedeli do pola dva jutros :( .I dok sam posklanjala ono za njima istushirala se ,ko zna koliko je bilo jutros kad sam legla?Ali ustala sam rano morala sam a i nisam neshto Bog zna kako spavala :oops: !Nisam gledala izbor za mis Srbije a prva komshinica mi bila tu .Ali nisam mogla od ovih!Kad oni nisu hteli unutra ,sedelo im se vani ,bila lepa noc !I onda nisam mogla ni ja,kako da ja gledam unutra tv a oni vani sede :oops: !Jutros me pita komshinica kakva joj je cera bila?Ja kao usran golub :( .Nishta neznam,gde da kazem da nisam joj gledala dete ?Blam me pojeo a i krivo mi !Te neshto promrmljah .E sad mi zaova ispricha poneshto tako da cu nekako se izvuci.A bash mi je zao :( .Ipak deca su deca i meni su sve lepe ,nasha dechitza :roll:
____Pozdrav za sve........
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja mislila da si se ti uspavala jutros,poshto si kasno legla,a ono ti se vec upisala i to ranoo,ovde sam ja najveca spavalica,pozdravljam sve dame sa foruma i koje su tu i koje su na odmoru,ljubim vas sveee
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Kama sreca da sam se uspavala :roll: .Nisam se ja upisala odma dok sam ustala,tek nakon 2 do 3 h . !Neka si spavalitza,spavaj kad je dao Bog da mozesh i ja bi da mogu?Pozdravljam vas sve...... :P :wink:
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

hello zemske :)
ja samo da wam se jawim...
danas je bilo 49 zrncica... i tako
ispiti gotowi za owaj rok, pa u sep. opet...
weeras idem kuci i tako
aj ljubim was :***
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

ledenica napisao:hello zemske :)
ja samo da wam se jawim...
danas je bilo 49 zrncica... i tako
ispiti gotowi za owaj rok, pa u sep. opet...
weeras idem kuci i tako
aj ljubim was :***
Nadam se da si dosta polozila ispita?
Ali opet kako god ?Nek si ti nama ziva i zdrava :D
Srecan ti put kuci :)
Ljubim te sa Tate :wink: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va kako ptice malo?Obilazili ga komshija? :D
sanyalice lutko ima li te kako je obrazchitj :oops: !Ceo dan si mi u glavi!Nadam se da je bolje!Chuvajte mi se lutke moje :roll:

_______Pozdrav za moje devojchitze ,martat joj shto bih te shtipnula za stomachitj taj :roll: .Kao da vidim moju ceru ,ona kaze pravim sarmitze majko :D !Naravno dok je bila majena :) .A sad ima takvu sliku istu samo veeeliku :lol: .Ljub Vas idem opet ,neshto me spopali gosti ovih dana :-? !Shto bre ne sede u svojoj kuci po ovom zlu?Nego da "isposhtuju mene" :lol: :lol: :lol: ....A tako sam smorena da vece isposhtovanje mi nebi uchinili nego da me puste da se pracaknem na kanabe i da pustim ovo malo "mozga" na pashu :wink: .....
Zaključana tema