blago tebi kada znash da crtash,odushevljavam se kada je neko tako nadaren,ma ja neznam kucucu da nacrtam,poljubi sinchica,a vecheras nemorash ni spavati,malo pishi porukice malo crtaj i ode vreme,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
mama79va samo crtaj kad dobijesh inspiraciju.Moja cerka obozava da crta i lepo crta .I sad kaze uhvati je pocne uveche neshto i osvane za crtezom!A mora na posao ili fax ,kako kad.Ali to je rastereti psihicki.radi ono shta volish!Pozdrav za jesy ,nadam se da se nije umorila mnogo?
Ja sam ishla da biram venecijanere za anforte (boje) da nebi bilo ono lila ,zelene, crvene i tako to!Izabrala sam metalik sive mnogo su lepe a za anfort dobre!Posle smo svratili kod prijatelja i otishli svi na kafu na neki splavic!Ali vruce bre !Dzaba i shto je splav na vodi uh.Idem sad na kupanje i da se odmaram,sve mi noge otekle neshto !Pozdrav za sve!
Opet nema grazze ? Nadam se da je dobro samo?
__PozzzZzzZZZz za SVE
ma nisam se umorila,nego me ovo vreme ubija,nisam nizashta,i ja sam se pitala shta je sa grazzom bash je chudno shto se nejavlja,samo neka je dobro pa javice se ona,pozdrav za sveeee na forumu,ljubim vasss
Da se upishem:58 zrncadi jutros !Josh 57..Videh grazza i sve zaboravih na tren ljubim jeeeee nek je samo sa njom sve u redu ,pa nek se ona GUZVA
___________________Pozdrav za sve na forumu!
Vreme je uzasno !Chuvajte mi se .......
PorukaPoslao: Uto Jul 01, 2008 10:18 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
samo da vidim da li neko zna neshto o grazza nema je nigde,pozzz
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
poternica se isplatila...grazza se javila,drago mi je da je sve OK.Mama79va samo ti slikaj neku tvoju sliku cemo mozhda i kupiti.Jutros popijeno 92 zrnaca,pozdravljam vass
mika znash i sama da se svashta deshava,deca daleko...ali vazhno je da se javila i da je sve OK,brinuli smo i za tebe kada si bila bolesna,shta je tu strashno shto sam se raspitivala o grazzi???vazhno je samo da smo svi dobro,ljubim vas sveeeee
mama79va napisao:dobro jutro...evo i mene..popila jutros 24 zrnceta..ja sam vam drage moje numetnik u uspomu..ode ja treba da nacrtam homera simpsona kako viri u moj krevet...ljubim vas
E luditze jedna chuj Homera Simpsona gde viri u tvoj krevet ?Pa gde on ?Shto nije neki dasa debelog novchanika a vitkoga stasa A da,ovaj je procelav pa ti manje farbe treba za malanje zekim se malo ,samo ti malaj