DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ha ha,stomacic je moj zastitni znak :D
I ja najvise "volim"kada mi dodju gosti pa se onda setim one stare dobre izreke koju bih rado izgovorila al srecom umem da precutim.Mislim na ono "blago gostima,mogu da idu kuci kada god hoce".
A sto se vremena tice totalno je ludo.Kod nas malo kao osvezilo ali je i dalje jako tesko.Imam osecaj da se sprema neko nevreme.Mislim da cu malo da prilegnem dok i mene neki gosti ne iznenade :D

Pozz za sve pa se pisemo kasnije :D
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mama79va »

tuzno obavestenje...vrapcica capila macka i pojela...uzas... i mali i ja smo toliko tuzni ... :((
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

joooj bash mi je zhao vrapchica,jer se malisha isekirao????donece komshija drugog,ali ne znam da li zbog sinka ili tebe,ljubim te mila moja.
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

mika ima goste,a mozhda martat,e zhenske da znate kolko ja volim goste,ali stvarno,non stop bi mi neko dolazio.Vidim da se sanyalica nije javljala,razmishljam kako li je,ja se nadam da joj je danas bolje.Ledenica zavrshila sa ispitima BRAVO a sada ide na more,lepo nam se provedi ledenice i javi nam se kada budesh mogla,mislicemo na tebe,pozzzzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

sada me mali juri da kupimo papagaja..ne znam koliko je to pametno jer obbadvoje imamo problem sa disanjem i bronhitisima.neko kaze da to nema veze.neko kaze da ima jer papagaji dizu prasinu.znate li sta o tome?e sada mi treba savet. :) saljem papire ocu mog deteta da potpise papire da se slaze da dete ide van zemlje..ako bog da ode ja u grcku..ali ima jos vremena do tada..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

mama79va napisao:tuzno obavestenje...vrapcica capila macka i pojela...uzas... i mali i ja smo toliko tuzni ... :((
Da Bog da crkla machketina :evil: !
Znash jesy tako bash kazu:Ko voli goste slabo mu idu.Ja iskreno da kazem nevolim.Volim ponekad ,ali mene bash hoce gosti .Smore brate .daj im da jedu,piju chisti peri !A josh kad nocivaju kuku?Poneke volim.Ali obichno one skitare ne volim.Ima ljudi samo skitaju bezosecajni bre !To nema ni mere ni obraza.Danas nije nikom ni dokoga?Vidish kakva su vremena teshka doshla a i skupoca.A oni se navade .Neznam nevolim navalentne osobe.Nit volim da opteretim nekog.Ne idemo bez zvanja nigde skoro.Tako bi i trebalo .A ne spreme prnje natovare se ljudima. :-? Pa ko da im se raduje onda? :oops: Reshetke bi stavila za takve...... :wink:
Evo do sad su mi bili neki.Smorili me i kao dodjite sutra kod nas?????????? :o
Boze budala .Kako necu ,samo njima u njusku gledati !Moj suprug kaze :Hvala najavit cemo se kad budemo dolazili .Ali chemu zurba?Danas smo se videli.Kaze ovaj ,pa nama dosadno?Ovaj moj kaze Bogami meni nije ,imam obaveza a i kad budem slobodan jedva cekam da odmorim malo :P
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član

Post od mama79va »

e drage moje tolio sam zavolela da kuckam sa vama ....tako ste mi drage.. :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja neznam mama79va da li to ima veze sa bronhijama.Ako niste alergichni na ptice ,ne vidim zashto nebih moglo?A da dize prashinu?Dize! a opet shta ne dize prashinu !Neznam stvarno ..Lichno mislim da ako nije alergican na ptice da nema problema.Ja sam danas neko gusenje imala bem ga vishe :(
Osetim promenu vremena uhm .
Ljubni malog mama79va..Jel ti bio komshija ,javi mu da je vrabchic stradao, red je :wink:
________Poz za sveeee.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:e drage moje tolio sam zavolela da kuckam sa vama ....tako ste mi drage.. :D
I ja sa Vama..Znash onu?Ko se snama druzi onaj mu je duzi :D "ZivOt" mislim :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nema nam sanyalice :roll: ?Valda je sa njom sve u redu?Shta uradi leptiritza :oops: bem joj.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E drage moje idem se provozati sa muzicem malo i da kupim sladoled za dijabetichare!Poshto market radi do 22 h!Mozda ubacimo to u kucu i odemo na pice i kafitzu u neku bashtu !Da malo odmorimo!
______________Pozdrav za sve jesy,mama79va,martat,sanyalicu nashu ,grazzu ma gde bila.Ljub Vas jaaaaa :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Damitze moje !ja sad udje i da Vam pozelim svima ugodnu i laku noc :)
Lepo mi pajkite sveee
______________________Pozdrav za sve i laku notj svima :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:"Čuvena “leptirica” koja se pretvara u vješticu i napada ljude zapravo je leptir graškara"...
to nadjoh na netu. Eto sad bar znam da ja nisam veshtica, nego ta gadura sto me napala :wink:
mama79va ti upita kako se zove ova napast?Pa evo mislim da je to ,to
Idem ,nadam se da je sanyalici bolje?I da se malishka smirio od mama79va zbog vrapchica?I da je komsho bio na kafitzi da teshi mamu i sincheka :wink: jesy,martat ,grazza ,sanyalice ,mama79va laku noc Vam zelim!
Bubim Vas sve :P :D ............Odoh i ja da noge potopim malo ,mozda ih i operem? :wink: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro Jutro mile moje!Jutros 56 zrncadi josh 55!Pa kao da samo ja pishem?Pozdravljam Vas i ljubim sveeee!
sanyalice javni jeli ti bolje mila?
______POzdrav za sveeee :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Eto vidish pogreshila sam :oops: !Pa sam u postovima videla.Jutros sam popila 55 znachi josh 54 :oops: !!!!!Bi mi sumnjivo :roll: !Treba voditi evidenciju!Ovo ludog "mozga"ko zna gde se dao? :oops:
Zaključana tema