DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Idem na vecheru muz mi rekao da je naruchio specijalno za mene.Ribu na zaru ,crnu pogachu ispod sacha i malo jagnjetine pod sachem salatitza neka ce bude i sladoled za diabetichare.Neki splav u Banovcima nad Dunavom.Reko kuku meni notjas .A kaze?Jok ne brigaj ima sve da bude sveze,zdravo i ukusno inache cu zatvaram .HaHaHa ,Nije meni zato nego,sad cu se prezderem ko konj .A ko da odoli? ..Tako ..Pozdravljam Vas sve jesy,malisku,ledenicu nashu i POZDRAV ZA SVE!Laku notj cmokkkkkkk
Posto sam ovo napisala greskom na temi --Proja --Sad sam samo pastovala
Mrzi me da ponavljam a i zurim.
Razumem te maliskice moja i te sekice i sve ali?Danas je svaka zenska biznismen i otvara svoj prostor radni i sve ce uraditi da izbegne zakon kontash :wink: Ali ni pet para ja na to.Ljubim Vas sveeee...
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Nadam se da se salite to za muzeve doktore. Moj muz je specijalista, cesto radi nocu i nikad nisam pomislila nista lose...ipak, posle ovih vasih komentara...eto cak sam ga i pitala da li ima neku "sestricu", kako ih vec zove. Zapanjeno me je gledao, pa mi postao sumnjiv. Da li je moguce da ste mi otvorile oci??? :o :o :o

P.S.popila sam 16 danas, ali kg ne mrdaju! Kad ce vec jednom da se tope?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Evo stigoh kuci :D .Reko da virnem ima li moih pirinchanih damitza? :o ali nisu tu ,no nebitno ja cu Vam pozeleti laq notj i lepe zelje ostaviti tu.Pa kad udjete da Vas sachekaju.Osetim provokatore,proshli put sam nasela mozda i nisam :oops: .Pa sam odgovorila na pola strane sa najboljom namerom .Ali umesto ono "hvala "bar .Nije se dotichna osoba ni pojavila .Tako da uljezi me ne dotichu ili ubacheni provokatori.Ljubim te maliskice moja,jesy ledenice i ako josh koja svrati.Hijeni saljem 1000000 poljubchica ..Laq notjjjj :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Laku noc, draga Mikalja, i mene tangiraju provokatori. Ma budale, nemaju pametnijeg posla!Kiss
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Drage moje jesy,ledenica,maliska hijena i td.Procitajte 90 srtranitzi ove teme i bit ce Vam jasno ,nick sanyalica pitala je kao za savet molbu tachnije reci da joj objasnimo kao da li pomaze i ko je koliko uspeo smrsati?Mislim vidim da je sa teme Alapace ,dal ubachena, ili iz koi namera pozelela da ko bajagi pozeli da bude tu i da joj neko pomogne.Taj neko "neko"naravno iako sam osetila da zeli dal da se ismeje ili sta vec?Ipak sam joj posvetila maksimalnu paznju i ispisala pola strane(Iako sam imala pametnija posla,ali ajde reko mozda stvarno trebe pomoc?A ja volim pomoci ljudima iako to bash se i ne ceni ovde.Ali neka ko zna zashta je to sve DOBRO? .I umesto onog ljudskog bar "hvala" nije se ni pojavila do sad.A sad oseti da je opet pozelela da provocira verovatno je iritirala ono maliskina izjava (doktorova zena) pa se sad naprasno pojavljuje kao supruga od "SPECIJALISTE" :o .I to nekog zabole sta je njen muz a sta moj ,tvoj ili bilo chiji?Chista konverzacija nasha je bila izmedju nas koi se ovde volimo i ne prozivamo bez razloga..Samo Vas opominjem maliska i druge ne nasdajte!!Sad je popila 16 zrna ?I pitanje ej kad ce jednom poceti kg da se tope??????Riza nije carobna.Treba doope oznojiti.Raditi vezbe ,kretati se i naravno smanjiti obroke ,tredukovati hranu i jesti i hraniti se zdravo da bi se smrsalo.A ne samo pipiti 16 zrna rize i kao ono juuuuuu :o .Pa ja nisam smrsala.Nista laku noc lutkice moje i bez nasedanja na provokacije :wink:
Us put joj bash sam vecheras preterala sa klopom ali sreca ranije je bilo pa uz Dunav setnja potroshile se kalorije ..A sad odlazim pod tush
Ljub Vass :P :wink: :wink: :wink: :D :D :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ja nisam provokator :cry: ali dobro, nepozeljna sam ovde izgleda. Nema veze, vidi to onaj odgore sve...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Neznam dal da kazem Dobro Jutro ili Dobar Dan spavalitze moje? :) .Samo da Vas ljubnem i pozdrav a ujedno prijavim 88 zrna ode na onaj svet :wink: .Kotrljamo se niz brdo .Uh vetj 12 popijeno sad ce nula :D :D :D ..Ljub Vas kad ustanete i provirite .Projitzu spuckate jesy :Svrati nam na Projaritze ceshce?.Uh bash je sparno :-? .Ali odradila sam duple vezbe i sad idem opet josh na skijanje kao bar josh pola sata.Moram isterati ono shto sam sinoc pojela vishe no shto sam smela :oops: ..Bash smo mi zene osudjene uvek na neko ogranichenje,zabrane,shikaniranje .A sad ove dijete grami miligrami uhm :cry: .Poz Vas ..Neshto imam osecaj da ce nasha lutkitza ledenitza se danas javiti?Nadam se da se opametila?I da nedozvoljava vishe onom "baji" da je omalovazava i uznemirava ?I da nam uziva pile nashe malo :D :D :D :D
Ljub Vasssss sveee..
P.S
Uh okrenu se a usisivach me gleda
:o ..Gad jedan idem ga upotrebiti, sad cemo se ja i on pohrvati :oops: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Ja nisam provokator :cry: ali dobro, nepozeljna sam ovde izgleda. Nema veze, vidi to onaj odgore sve...
Nije tachno da si nepozeljna :roll: .Ovde je svako dobro doshao i ima pravo da bude gde god ko zeli,jer nije ovo nichija privatna prtjija ..Tako da ?Tvoj je izbor ..Ako ostanesh dobro doshla ?A ako ne ?Opet tvoj izbor :-?
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

EEEEE, narode, evo vase MALISKE, kakva je to rasprava na forumu,pa mi caskamo ovde, zabavljamo se, mrsamoili ne mrsamo, pomazemo jedni drugima savetom, a najvise osecajem da neko ima slican problllemmm i ta ko to.Shvatice ko je shvatio a ko nije ne mora da se druzi sa nama.Ovo je ipak vid druzenja 8) Ako je npr MIKALJIN muuz finansijski ispektor, moj muz doktor, a neka ni nema muza nego pohadja srednju skolu, kakve to veze ima sa bilo kim :evil: Prosto smo se u razmeni iskustva dotakli nekih stvari i toti!!!! je to!!!!!1 Ko nece da prihvati ovaj i8 ovakav vid komunikacije, i nemora da ucestvuje u njemu...HMMMhMmHMm :evil: :evil: :evil:
U svakom slucaju nasa MIKALJA je lepo uzivala u vecerici i super mi smo srecni zbog toga i tako treba da bude..MUz ti je zlatan, a i moj je KUPio je karte za JULIA IGLESIASA da me iznenadi, e moje dame tako da se udate, ko ja i MIKALJA, dusmanke neka crknu.....
PS. popila 7 zrnaca i juce sam se zestoko prejela, pa cu morati malo da pripazim u buduce :oops: :oops: :oops: , al bilo je tako da sam morala i ja da zgresim :cry: :oops: :cry: POOOOOZZZZZZ svima koji su dobronamerni
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Maliska moja shto sam ja mislila da se on zove Hulijo ? :o No nebitno nebih se bunila da odem na njega ALI NA NJEGA :D :D :D .Zekim se malo .Ali bash mi je drago da idete ako volish tu muziku vetj i muzic te iznenadi .Da lepo od njega da te odvoi od muzike koja jeste prelepa tj najlepsha na svetu(dechiji smeh a i plach Bogami).Ali promena svaka godi.Sad udri po projitzama da ochistish tu klopitzu ,ali morala si jesti .Nije sinchicu rodjos svaki dan :wink: Malo trbushnjaka sa muzicem mozesh zajedno HeHehe :D :D :D .
Uvek nam neko se zagubi,zaluta. :oops: Shta je sad sa jesy? :cry: Nije joj josh slava .Da nam je Shiptzi ne diraju :evil: :evil: :evil:
Ljubim Vas ..Uh koi pakao vani ? :-?
Chuvajte mi se i s klimom ne preterujte :P
Ljub Vas!!!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam vas od komshinice,ne radi mi komp,sutra stizhe pozzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A srecko moja jesy :( .Znam koliko ti znachi taj komp tu ali u svakom sluchaju bolje i komp nego neshto ne daj Boze :( .Razumem te potpuno ,da je i neprijatno kuckati iz tudje kutje.Ali neka si se javila iako na vestima ne javljaju nishta loshe posebno tu kod Vas trenutno ali ne verujem ja njima .Ljubni sincheka ako se da uhvatiti ?:).A Tebe ljubim i onog starijeg sinchugu i muzitja pozdravi i chuvajte se ..Ljubim Vasssss sve .Laq notj....I mojoj maliskici,ledenici,hijenici i td itd ;) cmokk
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

MIKALJA draga, kakvi moji trbusnjaci, i vezbe, prosto ne znam kad ce me teretana ugledatiii..nisam ja vredna ko ti :lol: Ili mi se cini ili si ti malo depresiva, nemoj Miko molim te, ti si nam najveci optimista na forumu. SAlim se znam kako se nesto mucis sa s nom i sa svim >>SLATKA MOJA>>
A da zove se mHulio, al na kartama pise JULIO, valjda se tako h pise na spanskom :roll: to vec ne znam..A to nije vrsta muzike, nego poezija od muzike,jedva cekam, jedva c ekammmm, samo da ne zaboravim da popijem pirinac.. :-?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E maliskice luditze moja :D :D :D .Ja sam mislila da radish trbusnjake sa muzem one znas da ti on masira sa stomakom stomak :lol: :lol: :lol: :lol: Moram ti sve crtati ludo moje malo .Znas kako se to radi?Stavish zrna kafe ili bibera na svoj stomak i onda muz sa svoim stomakom trlja tvoj stomachic dok se ne samelje :wink: HeHeHe.Cmokim te.Shto ti je intuicija pogledaj gore vreme posta poslale smo u istom trenu
Cmokkkkkkk
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Izgleda da cetujemo, mseto da forumasimo, efektnije je..AAA ti mislis na te trbusnjake, ako se tu budem aktivirala , ma ne da cu da smrsam nego cu da se osusim, a muz mi radi do kasno, tako da nista od toga, kad mu sad promene radno vreme, eto mene u bikiniju, sa jos bar 5 kg manje, samo to radno vreme.... :cry:
Zaključana tema