DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Ma pusti! 8) mrsanje, proja pirinac uzivancija....Al sto se lepo zabavljamo :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Ma sigurno :) Sutra cemo se dogovoriti za bazen onaj .Dokono vidim ?Vazi?Bice superrrr .E da videh negde pises o pelenama pa vidi zaintrigirame sta mislis ti ili tvoj muzic doca o onim maramicama vlaznim Pampers
SEnsitive
Mnogo koristim maramitze ,Pre sam niveine danas naletih kutiju ovh i kupim .Vecheras naletih na tvoj post o pampers pelenama dechijim.Mislim da si negativno imala susret sa njima tj korishtenje .Pa reko dal i maramitze isto nisu ok.?
Ljub vas ode ja crkla sam :( CMok za malisku i jesy moju :wink: :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Ma za nase guye moze sta bilo ,al bebe, to je posebna prica,ma svasta sam ja sa mojom decom prezivela, jos i ne znas..al da ovde ne zamaram narod i ne palamudim 8) POOZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma ne brisem ja s jima samo guju :wink: .Brisem i ispod pazduha sto birekla moja cerkica kad je bila mala .Pa ispod grudi i svuda. :) I ne palamudish ti mila moja.One sa ALAPACA SAMO OVDE VIRE i od muke prolupale jbt :roll:
Vetj se svet pocheo chuditi i smejati ali svaka druga rech im pirinach .Koja je to pakost i ljubomora .Nebih ni videla nego mi javishe .Reko daj da vidim HaHaHa :D :D :D .Celu notj nce moci spavati.Mene ko ne interesuje ja ga i ne primetjujem !A one qqqq ma sta ce jadnitze neka ih .noja tebe bubim bubi mi dechitzu ode ja polako na lalanje a nek se e ko se be kako kazu ja cu da chuvam sebe.I nek prichaju o drugom kd nemaju o svom nikom :o ? Caos ilaq notj :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

D .Dan.Jutros 86 zrna popih .Odradila vezbe i sad jedem proju sa salatom i pichim na jedno lepo mesto :lol: :lol: :lol: .Ljub Vasss.Maliska,jesy,hijena i naravno maza nasha ledenica :) :) :)
Otishla sam
BzZzzZZzzzZzzzzzzzzzzzzz :wink:
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

Ewo ja opet! :D
hehe... Popila sam 20 zrncica jutros... i mislim da se primjecuje kako mrFam :D
i dolazim wam u bg u subotu i tako...
s biwsim... pa jos je biwsi... tj ostao je to... mada eto od sinoc kao nesto pricamo bla bla... smor ziwi...
nemam wise sto da kazem za njega osim da mi nedostaje uzasno... al eto... jbg...

i tako... idem nesto da zawrsim pa se cujemo kasnije. jubc!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

dobar daaan sa zakashnjenjem,nije radio internet kod nas pa kasnim,jutros popijeno 63 belih zrnaca,ma nije vazhno da li se mrsha ili ne vazhno je da se SUPER druzhimo,allliii ja sam smrshala 5 kg ja zadovoljna :D :D :D a ti mika nechudi me shto si punachka....pa muzh ti radi u finansijskoj aaahhhaaa sve gratis tolko klope,pa podeli malo i sa nama,a ako se ugojimo pirinach je tu :wink: :wink: :wink: tako ti je to kada sve najbolje prvo dobiju oni iz finansijske,znam vec snaja mi radi isto shta sve dobija llleeelllee,pozzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

oooohhhhoooo SUPER javila se nasha ledenica,ma zabole teza bivsheg,mlada si sad ili nikad,svi su tvoji,ljubim te,nedostajala si nam.
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

LEPE moje de ste bre, ja popila 9 zrnaca i bila do faxa, sad sam dosla, pa rucak dok sam stavila presvukla bebu, ves i ostala sranja, muza samo videla u prolazu.. i ta koo, al jos nisam pocela da mrdam sa kilazom :evil: Priznajem dva dana sam jela kao stoka :oops: al dana s fit jogurt i nemasna kukuruza spremila svekrva za decu :wink: i krecem sa redukcijom ishrane ponovo, pa ce onda i pirinac da pomogne :wink: POZZZZA Jesy,MIKALJU,Ledenicu
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

moram malo da vas nasmejem.....jedan dobar vic U kupeu voza na brzim prugama Srbije sedi Leskovchanin a preko puta njega devojka u mini suknji.Leskovchanin izvadi salvetu,stavi je na krilo,u nju istrese chvarke da bi jeo,a onda pogledau devojku i reche joj,,Devojche,vidi ti se piche,,Ona odgovara,,Ne te se tiche moje piche,, leskovchanin.,,Ne me se tiche tvoje piche,no mi na mishka utiche i chvarci mi razmiche,, :D :D :D ljubim vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

EEEEEeeeeeE leeeeedenica :D :D :D :D :D .Ma dushitze moja Mrfash a haha ludo nashe :D .Jesi li se ispupala u moretu svom? :D .Omanula sam za jedan dan.Juche sam rekla da imam osecaj da cesh se javiti od nekud .Ali dobro je.Samo da si nam dobro? :wink: A to shto je bivfi, neka je bivfi, bolje i sad nego kad detza stignu ?Mlada si i uzivaj.Bsh nam mnogo nedostajesh mila nasha mazo :) ..jesy hahaha .Ma nije to zbog toga mishu moj. :wink: Malo se elegantno prepunjeno hehe :D .Skida se polako ali sigurno.Maliska srecko moja znachi danas je pala kukuruza za "dechitzu" :D .Svekrvitza napravila lepo,uzivaj dushitze.A kilitze ce krenuti da se tope ne budi ne strpljiva kao neke ono tipa-- juuuuuuuu :o popila sam 16 zrna pirincha i kad ce da se istope kilogrami jednom :D :D :D :D .Pa mila od pirincha samog netje vidish i sama.Redukcija hrane kao shto i sama kazesh?I td itd .Ili na kraju krajeva sad izmishljaju flastere neke :lol: :lol: :lol: .HeHeHe dobra fora.ali flaster preko labrnje em da manje trtljaju se glooposti em da se nejede i eto i dieta 100% USPEH .HaHaHa.SVASHTA! :roll: Sad radi PC jesy?SUPER
Cmokim Vas sve pihemo se posle :wink: :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:moram malo da vas nasmejem.....jedan dobar vic U kupeu voza na brzim prugama Srbije sedi Leskovchanin a preko puta njega devojka u mini suknji.Leskovchanin izvadi salvetu,stavi je na krilo,u nju istrese chvarke da bi jeo,a onda pogledau devojku i reche joj,,Devojche,vidi ti se piche,,Ona odgovara,,Ne te se tiche moje piche,, leskovchanin.,,Ne me se tiche tvoje piche,no mi na mishka utiche i chvarci mi razmiche,, :D :D :D ljubim vas
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :lol: luda si :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pitanje????Sta se deshava kada Crnogorac popije vijagru i bensedin???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Jebe mu se al, ga mrzi
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

shta je ovo nigde nikoga,ili vas je ovo vreme uspavalo? :cry: :cry: :cry: