E jesy moja .Nisam ti se jednom lonchirala?Bitno da se spere znoj.Ja i sad nekad iza kuce imam jedan sto plastichni i stolitze.Ima tu jedna velika kanta a na drvetu ima ono burence sa pipom .Naspemo vode i kad su vrucinchine.Ja se skinem prinesem bade mantil peskir i ima tu sanpon i balzam.Ja se tu volim vishe okupati nego u kupatilu.Niko ne moze da vidi a i ne prskam po kupatilu samo pljus pljus ..Shta me briga ..Idem prileci.Laku notj svima Ljub Vas.......
maliska nemoj da zaboravish da prebrojish pirinach za sutra,prinesi ga blizu kreveta,pa chim se probudish.. jesu li te umorila deca?lepshe cesh spavati.Pozz i laku noc tebi i mikalji,lepo spavajte
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Jesy, nedam ti se ja umoriti, a sad kad mi dodje muzic sa posla, celi dan ga nism videla, pa kuckam po racunaru kao i svako vece, dok ga cekam, da ne zasoim POOOOOZZZZZ
A jJESY mila hvala ti sto me opominjes, ti si moj glas savesti , pa mi ne das da zaboravimmm :lol:Valjda cu i ja smrsati od tog pirinca, posto sam nesto u ratu sa nutricionistom, zbog proooojjjjeeee
i ja sam bila neumorna dok su mi deca bila mala,sve sam stizala,deca,kuca,posao...a zato sada umorim se dok spremim ruchak,sve to ide vremenom,odaljish se od posla,obaveza,zato se kg lepe,neaktivnost u svakom pogledu danas sam skoro ceo dan bila pored rachunara,pakao je vani,zamrachila sam sobu i samo pishem,
Hocu jesy mila ovako...
Klikni na svom ovde nicku u levom uglu dole na.. profil...
Onda klikni kad ti s otvori stranica opet na ..profil..samo gore desno ..
A onda ti se otvori stranica i DESNO DOLE IMAS ..klikni na ..BROWSE...
E tu kad kliknesh otvorit ce ti se tvoi dokumenti i stvarcice koe cuvas .Valjda imas tu neki folder sa tim zezalicama ..E tu u browse nadji sta ti odgovara i kliknes na to i onda na ok promeni i to je to.Samo imat ces malo zezanja oko velichine tih aplikacija jer stvarno su jako pokvareni i mozes samo male odgovarajuce a retko koi odgovara.Ja toga imam brdo ali ne odgovaraju za 1 mm ili kb ili .Ako ti ne bude dobar pisat ce ti..Ne moze zbog tog i tog.Shirina mora biti tolika i tolika visina i bla bla.Nista ti onda trazi odgovarajuci..Pokupi negde pastuj i copy tu od nekoga u folder da imas neki koi odgovara.Probaj,Prvi put onako malo rekao bi tesko ali nije videt cesh ?Cmokkkkkkk
E ovako bez mnogo slova
OVDE DOLE KLIK NA--- PROFL...
Pa opet gore desno KLIK NA ---PROFIL..
ONDA DOLE DESNO KLIK NA BROWSE..
NADJI APLIKACIJU --KLIK NA -NJU -(APLIKACIJU-SLICHICU)
I KLIKNI NA _--POSHALJI_ (POshalji )
GOTOVO TO JE TO !! AJDE jesy da vidim cmokkkk
Nesto ne vidim da sam prijavila se jutros da sam popila 91 zrno ?Ko to zna gde sam ja to napisala ?Nije ni chudo po ovom zlu vremenu ,a i pishe se na 100 strana .No nebitno od vishka glava ne boli .Znachi jutros 91 ode.Cmok za sveeeeee
Pojavile su ti se one koe imas kod sebe .Pa gde chuvas slike bilo koje tu otvori novi folder i napishi na njemu recimo AVATARI .. I tu kad naletish na neke ti pastuj i copy ostavi vise njih pa naletet ces na koi manji .Moze ti i sinchic to uraditi.Ja sam ti napisala i na pp i tebi i maliski kako ide.Nije tesko chini se i ja sam tako izpochetka a sad za chas .Neshto ce mo smutiti .Maliska gde je ne znam.Ma joj ujutru je ono frka.Ja sam sad uradila vezbice ,pa sam sela da broim rizu qq 20 puta sam broila .I nikako da potrefim.Kad god prebroim ili viska 2 do 3 zrna ili manjka .A po podu padaju lepe se za prste.Bas sam nesto slb od jutros.Sad idem pojesti nesto.Najavila mi se komshinica na kafu a ja sva se spetljala.Neshto nishta ne stizem.A tek ona?Dechitza su tu.Dok ih nahrani i znash ono 300 obaveza.Popodne ce ona ili uveche ima vremena vishe.Sad dok decu spremi,vesh u mashinu illi iz mashine .Pa ruchak ma bem zene .Ceo zivot proleti u jurnjavi i na kraju ? Gde si bio ?Nigde Itd .Ljub te jesy i maliskicu sad ce ona ......
bravo za miku,pomogla si mi,vec sam se snashla,samo shto nevidim koja je koja slika nego odprilike ali dok mi ova dosadi pa cu staviti neku drugu,ljubim te