DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Nemoj pachesh :cry: Ni ja to ne radim slamota :P.Ja sam mislila samo za tebe te trbusnjake i tvog muzitja.Ja radim prave stvarno .Moram :( i one podizanje karlitze (zatezanje gooze) ali u mom sluchaju goozichetine haha.Mada bi ja radije radila one trbusnjake (bezobrazne) lakshe je ali nema netje muz da radi .Kaze a zashto bih radio ikad ne moram? :D :D :D
E sad odoh stvarno mislim gasim pc inache shto ti reche prerast ce u chat ili chet kako ga ko zove?I jesy nam se pojavila joj nije ni njoj lako tamo na Kosovu uhm :cry: ..
Moramo hijenu ovde dovesti a ne da otvara neke teme uvek ovde moze sve :P sad kokice .Oticicemo u poljoprivrednike skroz i kukuruz proizvoditi :lol:
A sad nestajem laq notj mila moja ...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav lepojke moje :) .Jutros 87 zrncadi ode.Uh shto je lepo brojati unazad.Ljubim vas sve jesy ,malisku moju ledenitzu i sve pozdravljam puno .Idem ,jutros sam bash bila vredna i radila duple vezbe a sad idem na plivanje bar koi sat.Ljub Vas sveeee.Chuvajte mi se po ovom vremenu i hranu smanjite na minimum a i shto laganiju.salate samo shto vishe.cmokkkk :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska imas pp pa prochitaj imash par kom .Ujedno sam ti i odgovorila a i ispisala sam ti za avatare tamo sve .Ah svashta :D :D :D :D .Kako su ljudi providni ,zli pa to je stvarno za lechenje?Stvarno sam se nasmejala :D :D :D :D :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

eeee tuu ssaaammm,jedva stize ovaj moj komp,ja guska zaboravila da vikendom nerade,a kako sam na GO nemam predstave koji je dan,odnesem komp na reinstaliranje u subotu,pa je tek danas stigao.Uzhelela sam se vas,mike,malishke,ledenuce ...i svih ostalih dobronamernih,jutros popijeno 62zrnca :wink: :wink: idu zrnca a idu i kg :D :D :D malishka ne nasedaj na provokacije,radim kao sestra 22 god.i za svo to vreme nisam imala prilike da vidim da se neko muva krijuci,pa shta su zapeli na lekare i sestre kao da svi ostali tako funi,ljubim vasmirno spavaj zbog toga pozzz :P :P :P
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

OOOoooOO :D :D :D ko nam to stize :wink: .Popravili znahi PC.Slatka moja jesy obukla moju haljinitzu i vrtzka li vrtzka :lol: :lol: .Bash ti lepo stoi
Nemas brige za nashu malisku ,provalila je ona odma shta je "pisac" hteo da kaze ali boli je gooza :wink: .Mogu da joj pljunu pojedini pod prozor.Nema vece bolesti od prokletstva i zavisti .A ti jesy mila moja ne obracaj paznju za sestre sta ko pishe?Poshteno zaradjujesh hleb svlooim radom i ti i muz i hranite dva sina dve delije .Ako Bog da uskoro tjemo svadbe praviti ..Jbg smetamo nekom a i to me zaboli :D :D :D :D znash vetj shta :wink: .Nek si ti opravila PC znam koliko ti znachi tu sad.Ljub te pa pishemo se.Da vidimo otjeli maliskina svekriva napraviti joj kukuruzu.Josh joj je u gostima pa kako kaze da joj napravi "deca"vole :lol: :lol: :lol: :lol: Slatka je maliskica nasha.
Cmokim te pishemo se posle ako se stigne? :P :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pa lepo bogami,iskupala si se na bazenu,hvatash mi zazubice,a shto ja nemam vode tebe bash briga....ali nema veze odoh ja grejati vodu da se tushnem,pozdravche
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Cao drage moje,ma ja sam sve razumela i 8 zrnaca jutros na vreme popila...Svaka cast za jesy, ja nisam ni mislila na sestre takve fine porodicne zene, ja bi volela da mi muz radi sa takvim :P Ali, moj muz je meni superr, dal je veran ili ne necu o tome da mislim, jos malo da doteram svoju linijupa bas me briga..Ab niko i nema muza kao ja ja to znam i kolko me voli i koliko voli decu.A verujte ima svakakvog zenskog sveta, sramota :evil: LJUBAC ZA MOJU MIKU I JESY
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

HaHa maliskice moja :lol: :lol: :lol: Ona ti bi dobra za kokosku hahahaha
odgovorila sam ti
:D Ljub te i tebe i jesy nashu.Idem neke vishnje tamanim :wink:
A i imam da odgovorim na mnogo pp .Ljudi su bash radoznali a i vole posao poshtara da je to chudo Bozije
Poslat cu vam bar tje te se slatko nasmejati gloopostima :D .Ali na kraju krajeva danas se jako retko smeju ,a ako netje glooposti chemu tje onda ..Samo na zalost ovo nije gloopost nego istina :roll: Rado bih ga ispisala ovde :lol: :lol: :lol: Ali nema smisla prema ljudima koi su to poslali ,sem ako bash ne bude bilo preko potrebno i zivci pokrenuti :D :D :D :D :D Ljub vas jaaaaaa
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Pozz za jesy i mikalju, akako cemo da smrsamo i od proje i od pirinca :lol: A najbitnije je da se mi lepo druzimo i da vi opominjete da trba da popijem pirinac, iako to urad moj dragi muzic svako jutroo!!! :P JAC jAC, donese mi kaficu cedjenju narandzu i pirinac,,al zelja da podelm sa vama zrncwe pirinca je nenadmasiva i tako ce da ostane!!!!!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ljubim te maliska,bash se lepo druzhimo,i moj ti je savet ne slushaj druge shta ti kazhe,mozhda iz ljubomore,zavisti...ti najbolje poznajesh svoga muzha,volite se a bash te briga za ostalo,pozdravljam i miku puno puno puno, :P :P :P samo da znate kako ste mi nedostajale, ljubimvas
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

jaooj pa ko mi shalje ovo na pp bozhe bozhema nismo mi ljubomorne,ma gde bre ,ma mi samo chuvamo shta je nashe,ljubac za sve pirinchane damice
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Jesy nemoj da bezis od nas onda nam mnogo nedostajes, a ja uzivam u ljubavi inek crknu dusmanke :evil: A mi cemo da se kuckamo i ovde i na proji i opet nek crknu dusmani :evil: i da se smejemo i smejemo jer je smeh zdrav i za dusu i za telo :lol: :lol: :lol: :lol: POZZZ ZA MIKU I naravno JESY
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Jesy o cemu se radi, sta je sa pp, ma pusti,ja niti sam ljubomorna samo se salim na tu temu, zamisli sta se radi :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Lepe moje pirinchane damitze.I sami znamo da se samo od pirincha ne mrsha tj ne gube se kilogrami.Ali bar smo na okupu tu i uz sve ostalo uspet cemo .Ne trebaju nam flasteri ko stalno da menja sve i svashta.Flaster jedino bi pomogao da ga preko njuske zalepimo pa manje laprdamo gluposti.E samo malo sutra cemo udovoljiti nekom tamo :wink: .Zao mi je mlooooogo mi je zao .Nego maliska zaboravih te upitati i ti me malo zbuni :roll:. Da li ti je svekrvica spremala onu kukuruzu?Shto vole "dechitza"posebno bebitza od 8 mesetzi :D :D :D .Lutke zive .I ti si nama nedostajala jesy mnogo u ostalom videla si .Sad ce tvoja slava chuvaj se kolacha.MNogo ste mi drage i nebih volela da Vam guza pochne pretezati :wink: A i ako pochne Vasha je .UH Maliska ti bre kao u filmu :roll: .Sokic u krevet i to cedjenu narandzu i kafitzu stochic spusti u kraj dok vezbitze odradite :wink: .pa mladi ste Boze moj i treba tako ..Ljubav chini chuda.A i on je sretjan pored Vas.Drago mi ja jako i sretjna sam zbog Vas Ali ipak srecko daj ta ispit dva neka diplome u dzepu pa neka ste na istom nivou .Zbog tebe osecat cesh se sigurnijom mila.Ljubim vas i ode da vidim na jednoj temi neshto Pa Zna se
Ljubim VAS puno puno puno
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

HaHaHa :D :D :D :lol: :lol: Znachi i Vama stizu pp!O Boze bash se nasmejah do suza :lol: :lol: :lol: :lol: MAliska postala si omiljena i POPULARNA JAKO :wink: :wink: HaHaHa.Eto kako kazu ?Ko drugom jamu kopa SAM U NJU UPADA !!BAsh je istina ziva hahahaha.Sad cu Vam poslati .A ove vahe sam dobila .Sto su trazili duplo su dobili .Ma Maliska uzivaj ti sreco nasha :D jesy Ljubatzzzzz :wink:
Zaključana tema