DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Evo je Maliska, MA NE SPAVAM PO CELU NOC, MALOPRE SAM USTALAA, A ZRNA POILA UZ KAFU :oops: :oops: :oops: aKO meni pirinac pomogne svakome ce :roll: Pozzz za tropske dame :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

A zashto ne spavash mila? :-? Da li zbog bebe ili nisi neshto dobro?Ja jako malo spavam skoro nikako :( .Ali mene bole kosti dal je reuma il koi vrag?Pa na promne po celu notj od bolova muke muchim ,sedim i dok legnem pochne da boli kao zubobolja.Miruje i dok legnesh pochnu bolovi .Kao pijana sam :( .Samo shto ja ni po danu ne mogu spavati jer nisam nauchila i ne mogu :oops: ..Bit ce bolje mila moja..Samo dobro je da ti ima ko bebu prichuvati da ti odspavash ujutru ?Ja nisam to imala ,pa muke zive bile :roll:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

ja sam velika spavalica,uveche mogu da sedim dugo ali zato ujutru mogu da se budim i nastavim to je ono najgore ali shtacu :cry: :cry: :cry: a ja sam i decu navikavala da spavaju ujutru dugo dok su bili mali,pa se nusam puno namuchila shto se toga tiche :wink: :wink: :wink: pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Jutros 90 zrna!Stvarno je lakshe nizbrdo :o .Nekako mi ide brze ..Pozdrav za jesy ,malisku,ledenicu moju i sve pirinchane dame ..
Ljub Vas ja :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

59 zrnaca odeee jutros,brzo ide i meni mika,chinimi se da sam pochela pre neki dan a ja juuhhhuuuhhhuuu,pozdravljam sve pirinchane dame
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

shta nam je sa maliskom,samo nam se javi da znamo da je sve OK,pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Neznam shta je sa maliskom? Ne mora ona da se javlja uvek,taman posla.Ali mozda ne shvata da se chovek navikne i ovde na nekog ,pogotovu na nju retzimo sad koja redovno se javi i pishe?I onda ovako dok je nema nekako chovek se uplashi,zabrine se naprosto da se nije shta ruzno desilo .Ili njoj ili pu,pu dechitzi NE DAJ BOZE! :-? .S nadom da je sve u redu pozdravljam je puno ,puno puno i tebi jesy jedan veliki kisssssss .Chuvajte mi se mile moje.Ljub Vas ja :wink: ...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ma i meni je neobichno shto je nema :cry: :cry: :cry: ali nadam se da je sve OK a javice se ona nece nas zaboraviti,shaljem joj puno pozdrava
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma neka nas i zaboravi :roll: Najmanja tu shteta da bude..Ali samo eto panichimo nadam se bzvz .Vidish shta se deshava do vraga,Upravo gledam vesti i jedan chovek iz Tuzle ubio 6-toro ljudi na mrtvo i jednoj osobi se bore za zivot 7-moj :oops: ...A juche ubio dechaka, mislim oko 15 god da je imao ?Ubio ga majkin svaler :evil: ..Mislim stvarno i da si normalan poludeo bih?A boleshtina uh za chas tap.Ajd laq notj jesy Ljub te i da mi lepo pavkash

Pozdrav za sveee :roll: :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

Ma lepojke moje drage, danas sam crkla, imam goste, dosli mi svekar i svekrva, klincu slavim rodjendam, ma poludecu..A drage moje ne spavam zbog raznih razloga, beba je ok,muz mi radi do kasno, pa dok dodje, nikako da se naviknem na tu njegovu smenu..Nije lako biti doktorova zena.. i tako obicno dok ga cekam kuckam se sa vama..
Zelm da puno, puno pozdravim sve moje kojim sam toliko nedostajala.MIKaljU,JESy :P :D :D Moram priznati da sam i ja mislila na vas, al iskreno :P Cak kad sam danas svratila u MeC htela sam da vam sa njihovog racunara posaljes pooosttt, al bila guzva :roll: LJUBAC za SVE ImMaliska ziva, nije umrla od gladi :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A dobro je samo da si se javila i da si dobro :D .Neka je srecan klincu rodjos :P ljubim ga.A to da nije lako biti doktorova supruga ,lako cemo zato nije ni to strashno.Svaki posao nosi svoje breme.Moj radi u finansiijskoj policiji ,mislim shta reci vishe?U ova luda vremena.A radi na takvom mestu da je uzasno :evil: .Sede jesti, telefon zvr .On skache, odlazi hitno.I ne jednom u sred notji deshava se.I dok se ne pojavi, namrem se straha .A na to naviknuti ne mozesh .Mozda on bude u aktziji kod neke cicojke a ja se trsem od straha, da se shta ne desi ?Ova ubistva ,ma svashta :oops: .A on mozda ima intervenciju kod neke s tangitzama tada :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .Ali nebitno,nek je samo sve u redu :P :D :D :D
Laku notj. Ljub te maliska i jesy i ledenitzu nashu ....
Poslednja izmena od mikalja u Pet Maj 30, 2008 10:14 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

SRECAN RODJENDAN i u nashe ime,samo da znash da si nas zabrinula danas,pozdravljam te
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

:P :P :P vazhno je da si se javila,a sada odmori,pisacemo sutra,pozdrav za sve daamice i lepo mi spavajte,pozzzz :D :D :D laku noc
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

89 jutros zrna oodeeeeee!A ja Vas sve Ljubimi puno ,puno pozdravljam.Cmokiicak za jesy malisku ledenicu moju i sve koe svrate kod nas ..Pozdrav bezim da jedem ceka me projaaaaaa i to koja ? :P

Cmokiccak
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

HVALA puno, puno, puno, svima od srca..Ma tesko je biti u opste zena..ali doktorcici, i onii dezurstva pa cice, pacijentice, pa medicinske sesre.. :lol: :roll: :roll: Ali sta je tu je, ja sam jutros za divno cudo popila pirinac na vreme :wink: Ali ni mlade mame nije za baciti :wink:
Zaključana tema