Kako nema niko?Ja sam ti niko Dobro dobro .Iako pozdravljash samo one koi nisu tu ,ja pozdravljam i tebe koja si tu jesy .Laku noc i lepe snove ti zelim .Cmokicak za tebe.A oni koi nisu tu pozdrav ih cheka ovd e sa naj lepshim zeljama...Caoos
Pozdrav ...85 zrna da prijavim grazza moja shto mi to nisi mogla pavkati nocas .Ili si mozda ishla u zivot .Volela bi da je ovo drugo .Poz za tebe puno a i za damitze ove pirinchane ako se vrate ?Tj ako ne spoje prvomajske praznike sa seledecim Bozicem ..Poz za sve i veliki kissss
AAAAha ti si vani maco .1h razlike mozda EU ,London ili tak nesto?Pa nemozesh spavati .Nadji nekog legu pa nogicama opa cupa .Samo oprezno zbog mishica .Lepo se provedi.Mani pc ,kad se vratish mozesh da kuckash do mile volje.Iskoristi to mila moja .Svuda virni obidji ,prodji .Jer opet ce biti ..Svojoj kuci dodji
pozdrav za mikalju i sve ostale pirinchane dame,ma docice one sigurno,bash ce se nachitati poruka poshto ih vec duzhe nema,ah ovi praznici!!!pa ugojicete se mile moje vracajte se brzo,pozzz.......a ja zaboravih da upishem da sam jutros popila 33 zrnaca,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Nema nashih odbeglih pirinchanih dama .Samo da se ne vrate kao bundvarske dame .Nadam se da nece preterivati u klopi ?Uh ja pricham?Danas sam pojela dva tanjira supe ,i to onako prepuna sa barenom junetinom i piletinom zajedno >Nisam mogla da stanem .Bash sam prase .jesy ljubatz za tebe a i za sve poz i laku noooocccccccc...