Da... Pre neki dan' i josh oko 3 kg manje..Ukupno za sad 8 kg ...Uz fizichke aktikvnosti i vecheru sam bila pomerila najkasnije oko 19h.A sad sam je izbacila skroz.Jedino ako bashhh ono ogladnim zavaram goozu bilo chi m i dosta vode sruchim .A ti?
pa dva kg za sada,ja sm zadovoljna,samo polao,ali ja sam ubedjena da cu josh smrshati,vazhno mi je da je krenulo sada se spremam za posao,pisacu vecheras,pozdrav
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
hvala na lepim zheljama,odradila sam dan bez mnogo posla,super sam proshla, ali...radim sutra i prekosutra, joj smuchi mi se kad dodje na red taj moj vikend,ali izdrzhacu pozzzz
Nemam JA pojma shta je sa kzojom a i sa ostalim damama?Mozda nisu uspele da smrshaju i naprosto se povukle?Ali pirinach nije charobno drvce tako da bez fizicke aktivnosti ,vezbica i korigovanja hrane nemoze to bash olako onako da ode ..Pozdravche .Cmokim teee i lepo pavkaj
laku noc mikalja,ostadosmo samo ja i ti na ovom forumu,ako nam se ne pridruzhi josh neko...ali ja necu sigurno odustatipa shta bude,meni se zasad chini delotvorno,ljubim te a ako se u medjuvremenu neko javi shaljem mu puno pozdrava
Pozdrav za pirinchane dame ,nestashe .Da se nisu pretvorile u pirinach i zavrshile u nekoj sarmi ili pilavu .Ali da se ja prijavim zbog evidencije, sebe radi .Znachi jutros ,91 zrnce ja popih.Pozdrav za jesy i ako ko se seti da svrati ili zaluta ovde? .Caooo idem o dalje