tanjuska napisao:dooobar dan svima 34.zrno
nisam vas zaboravila,i dalje sam na pirincu,samo nisam stigla da se javim.prvo i najbitnije-pisala sam vam o onom osecaju da imam kamen u zelucu.e toga vise nema,osecam se odlicno.drugo,kobajagi manje bitno je da sam se jos pre nekoliko dana merila i 2 kila manje!!!!!
pozdrav za sve!!!
SUUPER lepojko .Najvaznije je da ti se smirio taj osecaj tezine u zeludcu i da nam se ti osecash super. A Bogami 2kg malo li je?Svaka chast jako sam sretzna zbog tebe VERUJ MI .Nije tebi zalud nick tanjuska .Samo napred bubim teeee
pozdrav za ledenicu,budi celog zhivota tako srecna i zaljubljena bash je lepo chuti to,i ja sam srecna zbog tebe,pozdravljam te nestigoh da vam kazhem jutros popijeno 25,tanjushka bravo za skidanje 2 kg ,polako ali sigurno,shta je brzo to je i kuso,shto kazhe nash narod,zato samo napred,a za mikalju jedan VELIKI pozdrav,ljubim vas mile moje
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
ja danas imala goste,kumovi iz bga,pa nisam stigla ranije da vas pozdravim,alii nikad nije kasno,pozzz u poslu sam dolazi mi sinchek na raspust,pa messim ponneshto,nemogu da odolim ovim praznichnim jelima,spremaj jedi...ali pirinach je tu pa valjda ce neshto i meni da pomogne,ma znam da hoce SIGURNO
Aaaaaaaaa kumovi vetz uzvratzaju posetu a?Kako ono kazu?Pojedi tudju kokitzu ,vezi svoju za nozitzu Pa veselo.Sinchek stigao a ti ishla da ga vidish ..Mesi,mesi netze nishta da ti fali. Moj suprug ode po jagnjetinu a ostalo je sve spremno .Pa mirna sam ...Pozdravchek pa se pishemo.Ma svi smo u poslu ,uvek ista pricha za praznike ..Spremaj, ,kuvaj trpaj ,samo oko doopeta .Popada se a novac ode li ode .I na kraju ?Nishta sem umora i opet raspremanja. Pishemo se ..Ciaosssss
POZZZZDRAV mileeeeee moje !Tachno 80 popijenih jutros,pa shta Bog da?Draga jesy ja sam tu,ne mogu pisati sama sa sobom .Milice moje sad ce ove nashe pirinchitze da se pochnu vratzati .Ljubiiiiim te ne budi mi tuzna.Ni ja nisam bash neshto ok,pa kuckam kao s`tudjim rukama? ..Aj ljubim te pa se piiishemo//Cmokk
e moja mikalja,ja bila na posao,sad sam doshla izashla sam malo ranije,dobila sam pa sam bezveze,tu sam ti ja chim nadjem minut vremena,pozdrav za sve dame a poseban za mikalju,ljubim vas