I ja sam groooooooozna i nocas nisam mogla spavati.A danas sam uzaasna.A muz dal se prehladio?Dal virus neki?Pa znash kakvi su mushkartzi kad se razbole .Kukaju li kukaju grrrr.Pozdrav jesy mila.Nedaj se
Samo da vas pozdravim....Bila sam malo na selu za praznike ali sam mislila i na vas,a i rizu sam redovno pila...idem sad da spavam.....Ljubim vassssss!!!!!!!!!
Pozzzzzzdrav mile mojee. Da se uupishem.Jutros 81 zrno zavrshi na onom svetu Cmokitz debeljuskasta,lepotitze moja.Neka si ti bila i NADAM SE Da si se lepo provela?I dobro nam doshla tj vratila se nazad.Ljubim te i POZDRAV ZA SVE pirinchane lepojke moje.Cmokkkk
Pozdrav jesy.Meri se meri ,da vidimo?Ja sad nazderala se pite krompiruse .Domaca razvijane kore sa oklagijom i krompir na kockitze .I onako u krug .Mladog luka i opleti.Kad sam se nazderala ,onda pogledala u tepsiju i .Ebg .Kasno
srecna sam,krenulo je,nisam pazila tolko na hranu,smanjila sam ali ne tolko ali..ipak sam smrshala 1500 grama,SUPER idemo dalje,izbacila sam vecheru jer mi se uopshte ne jede uveche,,ja sam zadovoljna sada imam 77 kg,mericu se tek za mesec dana,pozzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
jesy napisao:oooo odkad nisam jela krompirushu?????ne pamtim.prijatno ti bilo,pozzz
Kasno videh post . Ali hvala u svakom sluchaju,ima josh ali nisam smela ni virnuti,jer kad je domatza krompirusha u pitanju?Tad gubim karakter totalno .Pozdravljam te jesy i sve lepotice pirinchane.Idem da se spremam, ujutru idem na uranak na Srebreno Jezero ..Kotlic roshtilj i priroda malo.Cmokkkkkkitzak .Laku notz i lepe snove Vam zelim
P.S
jesy sad videh 1.500 gr manje!Pa super mila .I treba da budesh zadovoljna .Ja sam tek sa 40 pochela da topim salce i bilo je mislim?oko hm 2 do 2.500 gr.To je to
Ja stigla...Nadam se da cesh se lepo provesti jesy?Meni je bilo super malo sam se premorilla ali dobro.Hm cek da vidim koliko zrna sam popila jutros? Aha 82 .rano bilo.Pozdravljam te jesy a i sve ko god naleti.Ljub Vas sveeeee