DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc i lepo spavajte,pozzz :wink: :wink: :wink:
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

D Jutro ...86 zrna jutros popila pa da se upishem evidencije radi :) .Ako nishta drugo bar cu nauchiti broiti :wink: ..Pozdrav za sve a za jesy jubacccc :P :D ..Pozzz,imam majstore neke radujem im se kao pi*da kishi :cry: ..Caosss :D
Super_Ica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 11:13 am

Post od Super_Ica »

Evo i mene! Ja sam jutros popila 28 zrna, ali i dalje ne osecam da mi se smanjio apetit.
Danas krecem sa jos jednom dijetom, ne znam kako se zove, ali jede se voce za dorucak, pa za rucak i veceru prvog dana meso, drugog dana bareno povrce, treceg dana za rucak testenina a za veceru nesto slatko :D a cetvrtog dana samo voce. Pa opet tako! Cilj mi je da izguram mesec dana, tj, 28 dana. Moja drugarica je tako smrsala 7, 8kg, pa se i ja nadam takvom rezultatu...

Pozdrav za sve!!!
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Zdravo evo i mene,posle dužeg perioda ,jutros popijeno 71 zrno.
Puno pozdrava za Mikalju i Jesy za naše verne pirinčane devojke.
Ja sam se dobro odmorila ali nisam ništa šira nego ranije.Malo sam bila aktivna.
Cmokić za sve devojke

:lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro nam se vratile rami i Super_Ica!Dobro je rami da si bila aktivna

:wink: a ti Super_Ica ne znam o kojoj je dijeti rech ?Ja znam jednu shto je drzala neku dietu i super pochela mrshaviti i svaki dan sve vishe i vishe.Izgubila je oko 30 kg .Odneli je na ispitivanja u bolnitzu
.A sad u subotu joj daju 40 dana :(.A bila je tako divna zenitza,samo malo punachka ..I shta sad?Povedite rachuna ko i koju dijetu sme i moze da uzima?
Ne preterujte ni u chemu mile moje..
Cmokim Vas :D
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

U pravu si bogami Mikalja,bolje biti i punačka nego pod zemljom.

Ma šta nam fali koji Kg više,zar to nije simpatično hahaha što se ja tešim,ali stvarno to nije toliko bitno koliko je bitan osećaj u duši.Neko lepo primi svoje KG pa mu čak i lepo stoje zar se nećete složiti sa mnom :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma nego shta rami :) .Niko nevoli da bude ono bash extremno debeo .Pa imaju ljudi sa poremecajima zlezda ili shta vec?I zive nekako.Zbog zdravlja treba neku ravnotezu ako se moze ikako odrzavati.Ali ne i po svaku cenu.Biti buckast nije strashno ali oboleti da bi neko virio u ravan stomak :oops: Jok .I onda ako oboli se?Vise niko ne virka(sem iz sazaljenja ), jer onda nikom ne trebash?Zato sve u granicama normale. :roll: :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

ja zivela u Bosni par godina, tamo kazu kakva je to zenska za kojom ne kazu masala :wink: ili u prevodu bolje da ljulja nego da zulja :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Tako nekako grazza :wink: .Mada ovo vrazije pomodarstvo :roll: .Ma ja bih volela zbog zdravlja ,zdravije je manje masno kao i gica :) ..A za modu bi ja lako.Da se to prikriti i garderobom prikriti :wink: Ljub Vas ja :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutr! 87 zrna ode jutros,pa da ih prijavim :wink: .A i da Vas SVE pozdravim i ljubatz Veliki .Sretna slava ako ko od Vas danas slavi ?Svetog Djurdja-->Djurdjevdan :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy?Draga jesi li dobro? :roll: Naprasno nesta :roll: .Nadam se samo da nije neshto loshe?Ajd kao mislit cu da ti se PC pokvario ,mislim bolje bi bilo i to nego neshto loshe uhm :oops: .Mislim na tebe i javni se dok mognesh ..Ljub te ja. Pozdravljam te s`nadom da je kod tebe sve u redu? :) ...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav .Prijava 88 zrna jutros!!Poozdrav za sve :wink: .Chuj sve a nikoga nema,no idemo dalje...Caaaaos
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

tusam tu sam lepe moje,hvala mikalja shto brinash,nego muke moje,imala sam 4 slave za 2 dana,pa kako stici sve to a josh i na posao ali..samo za dobro i sve se stizhe, :wink: :wink: :wink: a sada u kod nas motordzije ili..neznam kako se vec ono zovu bajkeri jbg preko 1000 iz cele juge bivshe i sadashnje od 21h je koncert,bice extra,ajte zhenske ovamo....
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

zaboravih da upishem,popijeno 37,ha ha napredujem,pozzzzzzzz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

A dobro je jesy .I ja sam bila na slavi ali?reko nesta zena :cry: ,Vidish svashta se deshava i stalno provirim.Dobro je samo da je sve u redu :D :D :D .Cmokim ja tebe .
laku notj svima :wink:
Zaključana tema