DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od skubisa »

dobro jutro drage moje, ja danas 33. zrno.....
malo sam vam u bedaku, i u pms-u, pa sam se sva nadula...... :(
kiss za sve
Slika
PipiVerka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 06, 2006 4:41 pm

Post od PipiVerka »

Ne brinite , drage moje, evo i mene na 22-gom zrnu.
Radim još danas pa onda tek 07.05.. Naša firma spaja praznike a meni je posle slava Sv. Đorđe. Šta reći, nailazi period iskušenja, ne smem ni da mislim :o .
Kod mene nema ništa novo, nisam se ponovo merila :roll:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

dobro jutro samoda se upishem popijeno jutros 23 belih magichnih zrnaca,pipi verki srecan put i srecnu slavu zhelim,sve najbolje :P :P :P mikalja budi se pozzzz neobichno mi je kada te nema :wink: :wink: :wink: ljubim vas sve,poz sa kosova
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav Lepotitze moje :D .Da prijavim 75 zrna koja jutros nestadoshe :wink: .skubisa mishko moj ne bedachi se :oops: .Nemash razloga milo moje.Ja da imam kg koliko ti imash?Nebi ni drzala dietu :-? .A sad Boze moj ako ode koja kg ode?Malo se zategne gooza pa dobro.PMS je chudo jedno.Ja sam znala se sklanjati od ljudi da ne bih ujedala.A da sam se nadimala?O tom je suvishno i prichati.Sve ce to doci na svoje mesto.Pipice nasha ,ti bash imash iskushenje veliko .A ako se i ogreshish tj malo vishe brchice omrsish?Tu ti svi gresi bili mila :wink: .Jesy i kod tebe ide ta rizica, lepo :lol: .E ovo moram da Vam kazem.Sinoc mi svrati zaova,inache nisam je videla jedno 20 dana.I ona ushla,pozdravili se i vidim ja ona bulji u mene :o .Uh reko shta joj je? :oops: Kad ona mene pita?Jel bre jesi ti to smrshala?Reko ma nisam.Jer ona tako zna da se zeza ponekad.Tipa ono au al si smrsala,da nisi progovorila nebi te poznala.To obichno mi radi kad se ugoim.Kaze ma ozbiljno sta radish ?Jel to od vezbi na nordijcu.Tako da mi je prvi put neko rekao da sam smrsala u zadnjih ??Neznam ni ja koliko vremena.Nisam se merila,da osecaj ne zabrljam :lol: :lol: :lol: ..
Pozdrav za sve i idemo dalje ...
Cmokkkk
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

spremam se za posao :cry: :cry: :cry: samo da vas pozdravim :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:spremam se za posao :cry: :cry: :cry: samo da vas pozdravim :wink: :wink: :wink:
Sto plachesh :cry: :cry: shto idesh na posao :P ?E draga moja,znachi hvala Bogu zdrava si i mozesh ici na posao i imash posao?Samo ti idi radi i vratit cesh se :x .Dok sam ishla na posao i osecala sam se zivom ,zdravom i zadovoljnom :roll: pozzdrav jesy a i ako ko natrchi ?
Idem da pogledam ima li lepih listica ,cvetica da sutra samo uberem i da stavljam na jaja i onda u najlon carapu kuvanje .Da budu lepa jajcad i lepo isharana :wink: .A i post sutra Veliki Petak.Ljudi moji uvek se prezderem na Veliki Petak :( .Ono :Daj da ovog malo ,onog malo i kao sve posno ja riknem .Sutra necu :NADAM SE ,da cu biti karakter :oops:
Super_Ica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 11:13 am

Post od Super_Ica »

Oj Zene! Kako ste?

Meni je danas 17. dan i mogu vam reci da mi se smanjio apetit! Ali, posto vezbam 3 puta nedeljno, a manje jedem - nemam dovoljno snage za vezbanje! Moracu da ubacim meso u ishranu, jer ga bas slabo jedem...

Eto, to su vam moje muke!
Nadam se da ce se rezultati uskoro videti :D

Pozdrav!!! 8)
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

superIca samo nastavismanjuje se apetit sigurno,samo nemoj da pregladjujesh jedi ali normalno,ja sam izbacila hleb,jedem tost hleb prepechen u rerni,po dve krishke i mogu ti reci da bash zasiti :D :D :D pozzz za sve vas,idem poneshto da spremam za sutra,baklavu da poredjam ali...moracu makar malo da je jedem,pa to je posno,pozdravljam vas :wink: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

oOOooO :D Super_Ica des ti superica nasha?Pa super :lol: .Meso mozesh bre pogotovu na lesho .Onako junetinu piletnu i josh ako je na lesho to ne goi. Testo ubija mila moja,hleb i td.Vechera pogotovo.Pokushaj ne vecherati.Ako bash morash gledaj da to bude oko 19 h najdalje oko 20 h i to ne mnogo. :wink: jesy pravi baklavu?Joj kako sam volela baklavu ?A sad mi je to miseona imenitza :cry: .Ajte nedajte se ,jedino ako neki dobar naleti ?E onda to menja stvar :wink: .Pozdravljam vas sve :D :D :D ..Cmokkkkenzi
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

.Pozdrav MILE moje :D :D :D .76 zrna ode jutros.Sretan Vam Veliki Petak!Nemojte mnogo nishta raditi .Ako nam Bog da? Ima 364 dana da radimo :wink: ..
Poz i pishemo se odo neshto malo pripremiti.Cmokim Vas svee :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

POZDRAVLJAM VAS SVE,SRECAN VELIKI PETAK I OFARBAJTE LEPO JAJA,JUTROS POPIJENO 24 ZRNACA,SAMO DA SE UPISHEM,RADILA SAM PONESHTO I NESTIGOH DA SE UPISHEM,POZZZZ ZA SVE DAMICE NA PIRINCHANOJ DIJETI :P :P :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

E nema nigde nikoga sem jesy i mene :wink: .Jesil ofarbala jaja jesy?Pevali ti muz?Poshle zene da farbaju jaja,imal koja da ofarba moja? :lol: :lol: :lol:
Kazu da se jaja najlepshe farbaju s`karminom :oops: :wink: .Joj bash sam se umorila :( .Veliki Petak ,kao ne radi se nishta a? :-? Samo dok se ofarbaju jaja i opere ona farba po sporetu i kuci?Te Ukrasi one korpice sa travom , rasporedi jaja dodaj one cokoladice ukrasne.Zekitze i cokoladna jajashca.Ionda spremaj posna jela .Pff a i neshto nemam volje,kad mi dete nije tu?Setim se samo kako se ona radovala tim praznitzima i ukrashavala?To je bilo milina videti :P .A sad pifff,samo daj da ima na broju kad ko naleti i to je to.Laku noc jesy i ako ko naleti.Ja odoh pod tush bash sam slomljena..Ljubac za SVE LEPOTICE MOJE MA GDE BILE? :D :D :D
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

Ewo i ja da wam se jawim... U haosu sam jer radiiiiiiiiiim... :) i Zaljubljena sam i wolim ga i woli me i lalalalalalalala :D

E da, juce zaborawila da popijem jer sam od 6 u frci bila, i tako da danas je 55... :) lalallaalla
i idemo daljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :D

hihihihi ja sam wam masu raspolozena pa mi nemojte zamjeriti.. :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdravvv Veselitze moje :D .Popih ja jutros 77 zrncadi.OOOOOOOOOOOOOOooledenice moja vesela.Budi mi vesela tako sretna i zaljubljena ceo zivot.A taj zivot da traje DUGO DUGO DUUUGO :lol: .Neka si ti vesela.A ko zameri na tudjoj sretzi,malo tze se nauzivati svoje.Pozdravljam VAS SVE I LJUBIMMMMMMM ...
Cmokkkkk :lol: :lol: :lol:
tanjuska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 11:36 pm

Post od tanjuska »

dooobar dan svima :D :D :D 34.zrno
nisam vas zaboravila,i dalje sam na pirincu,samo nisam stigla da se javim.prvo i najbitnije-pisala sam vam o onom osecaju da imam kamen u zelucu.e toga vise nema,osecam se odlicno.drugo,kobajagi manje bitno je da sam se jos pre nekoliko dana merila i 2 kila manje!!!!!
pozdrav za sve!!! :D
Zaključana tema