U pravu si izgubila dsam 2,5 kg ali još sam skeptična da mi se naće vratiti pa prosto ne mogu da poverujem ali čekam još malo da se ponovo izvagammikalja napisao:Draga rami ,nedami se da preturam postove ali ko da mislim da si i ti izgubila koi kg?Da si napisala ili sam to permutovala.No bilo kako bilo?Icice dole nedaj se ..Cmokim teee
.A ja 6kg pa jbg za 72 dana riza i svasta ponesto jos uz to
.Ma dobro je .A ovi nashi putnitzi valjda nece zaboraviti rizitzu?Gde god da odu ima rize
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 11:20 pm
Evo samo da vam se javim,jutros popijeno 25 zrna.....nisam se jos vagala,bojim se da se ne razocaram,jer u poslednje vreme imam tako neodoljivu zelju za hranom,prosto ne znam sta mi je....valjda PMS, valjda se nisam ugojila
...vidim da lepo napredujete,i samo tako.....nije me bilo dugo,imala sam malo problema sa internetom,al sad je valjda sve ok,pa cu biti malo aktivnija na ovom forumu......Veliki pozdrav za sve pirincane devojke ....... 

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav za sve moj Lepotitze
.da se upishem:Jutros 73 zrna odoshe.Ljubim Vas svee zurim i pishemo se posle.debeljuskasta nemoj se nervirash ,oce da se dobiju napadi gladi pred pms.A i na nervnoj baizi.Nadam se da ne koristish to previshe.Ljubim te i budite mi dobre.Ma nisi se ugoila mishko moj
Cmok pishemo se. Pozzzzzzzz

Cmok pishemo se. Pozzzzzzzz

- mikalja
- Stalni član
OOooOO ko nam je to stiiigao? jesy draaaaaaga nashajesy napisao:stigla sam i da vas sve pozdravim![]()
![]()
pirinach nisam zaboravila pila sam ga svih ovih dana chim otvorim ochi,ja necu da se merim dok neprodje mesec dana,pozzz za mikalju
![]()
![]()

- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:

nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
kod nas je lepo vreme,malo duva vetar ali nishta strashno,vruc je vazduh,vidim na tvu u bgd vetar je odneo balon sa slavije,izgleda da je bash jak vetar
ma nishta sedite u kucu i ne izlazite.da znash samo kako me je rastuzhila pricha o tvojoj cerci,dusha moja ali ipak se snashlo dete,svaka joj chast,i ja sam jedinica ali nisam imala majku pa sam zato mnogo popustljiva sa mojom decom,ali su i oni mnogo dobri momci a onda mi nije teshko da im ispunjavam zhelje,samo da nastave tako,
kada meni nije imao ko da pruzhi ja cu njima,,pozdravljam i tebe i tvoju devojchicu

nije srecan onaj ko ima shta zheli,
- mikalja
- Stalni član
Dobro je da Vas bar vreme posluzi!Dosta Vam je i ovako muke sa svih strana.Drago mi je da nemash problema sa decom,jer to je danas retkost.Mogu misliti kako si prema njima boleciva
.Moj muz je odrastao bez majke i on iako musko ,nosi traume iz detinjstva.Ljubac za tebe i tvoje sve
..Laku noc mila moja i ostali ako ko naleti?pozdravljen nek bude 

- mikalja
- Stalni član
Danas nikako da stignem da se upishem
?Kao prvo nestalo mi struje nije bilo par sati jutros
.A onda i net zezao koi sat i tako to ide
.Inache popila sam 74 zrna rizitze
.Pa jesy ostashmo ovde samo ti i ja?
.Poneko josh svrati.Ajde bwe debeljuskasta piskaraj nesto,rami, skubisa sta bi s tobom
.Od kako si se izvagala kod tate ti se ubedachi
.Nemoz to tako
.Nego penji se na nekog tj na neshto retzimo na nordijatz i opleti .Nema padanja na dno od prvog merenja.Ajte devojchitze idemo daaaljeeee!!
..
LJUBIM VAS sve lepotitze moje ,samo glavu gore
.Nije sve tako tzrno kako izgleda
.Josh mnogo je gore
.Ajde bwe veselitze moje JUB VAS JA

LJUBIM VAS sve lepotitze moje ,samo glavu gore