DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

mikalja napisao:Draga rami ,nedami se da preturam postove ali ko da mislim da si i ti izgubila koi kg?Da si napisala ili sam to permutovala :roll: .No bilo kako bilo?Icice dole nedaj se ..Cmokim teee :D .A ja 6kg pa jbg za 72 dana riza i svasta ponesto jos uz to :roll: .Ma dobro je .A ovi nashi putnitzi valjda nece zaboraviti rizitzu?Gde god da odu ima rize :wink:
U pravu si izgubila dsam 2,5 kg ali još sam skeptična da mi se naće vratiti pa prosto ne mogu da poverujem ali čekam još malo da se ponovo izvagam
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

nece mila :) .Boze svi li smo isti :D :D :D
debeljuskasta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 11:20 pm

Post od debeljuskasta »

Evo samo da vam se javim,jutros popijeno 25 zrna.....nisam se jos vagala,bojim se da se ne razocaram,jer u poslednje vreme imam tako neodoljivu zelju za hranom,prosto ne znam sta mi je....valjda PMS, valjda se nisam ugojila :oops: :oops: :oops: ...vidim da lepo napredujete,i samo tako.....nije me bilo dugo,imala sam malo problema sa internetom,al sad je valjda sve ok,pa cu biti malo aktivnija na ovom forumu......Veliki pozdrav za sve pirincane devojke ....... :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav za sve moj Lepotitze :) .da se upishem:Jutros 73 zrna odoshe.Ljubim Vas svee zurim i pishemo se posle.debeljuskasta nemoj se nervirash ,oce da se dobiju napadi gladi pred pms.A i na nervnoj baizi.Nadam se da ne koristish to previshe.Ljubim te i budite mi dobre.Ma nisi se ugoila mishko moj :wink:
Cmok pishemo se. Pozzzzzzzz :)
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

stigla sam i da vas sve pozdravim :P :P :P pirinach nisam zaboravila pila sam ga svih ovih dana chim otvorim ochi,ja necu da se merim dok neprodje mesec dana,pozzz za mikalju :D :D :D
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dobila sam upalu mishica na nogama,bash sam se ishetala,bilo mi je super...ali sam se uzhelela vas,veliki poljubac za pirinchane dame
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:stigla sam i da vas sve pozdravim :P :P :P pirinach nisam zaboravila pila sam ga svih ovih dana chim otvorim ochi,ja necu da se merim dok neprodje mesec dana,pozzz za mikalju :D :D :D
OOooOO ko nam je to stiiigao? jesy draaaaaaga nasha :D :D :D :D Dobro nam se vratila mnoogo si nam neeedostajalaa :( .Protzitze upala sretzko moj.A rizu nisi zaboravila?Ma i nisam sumnjala u tebe :wink: .Nadam se da ti je bilo lepo i da si sad mirnija kad si sincheka videla?I da je on dobro?Ljubac za jesy :D .Skitaru nashu :P :P :P
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

:roll: :roll: :roll: da li ja to slabo vidim ili vas danas neshto nema?mikalja draga hocesh mi odgovoriti posle kolko vremena si ti stala prvi put na vagu,kada si pochela sa rizzhom? :oops: :oops: :oops: ovih dana sam malo preterala sa mekomi sladoledima,pa nebih zheleja da se razocharam,ali necu se meriti di posle 1 05 a posle....videcu,pozzzz :-? :-? :-?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Nakon 40-og zrna sam se merila prvi put.Tad sam bila oko 2.5 kg smrsala .A slabo ih ima na forumu.Otisli kucama za praznike.Ljub te jaa.Kako je ovde vreme uzasno? :oops: Duva, pada, grmi :-?
Chujemo se pozzz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

kod nas je lepo vreme,malo duva vetar ali nishta strashno,vruc je vazduh,vidim na tvu u bgd vetar je odneo balon sa slavije,izgleda da je bash jak vetar :cry: :cry: :cry: ma nishta sedite u kucu i ne izlazite.da znash samo kako me je rastuzhila pricha o tvojoj cerci,dusha moja ali ipak se snashlo dete,svaka joj chast,i ja sam jedinica ali nisam imala majku pa sam zato mnogo popustljiva sa mojom decom,ali su i oni mnogo dobri momci a onda mi nije teshko da im ispunjavam zhelje,samo da nastave tako, :P :P :P kada meni nije imao ko da pruzhi ja cu njima,,pozdravljam i tebe i tvoju devojchicu :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro je da Vas bar vreme posluzi!Dosta Vam je i ovako muke sa svih strana.Drago mi je da nemash problema sa decom,jer to je danas retkost.Mogu misliti kako si prema njima boleciva :( .Moj muz je odrastao bez majke i on iako musko ,nosi traume iz detinjstva.Ljubac za tebe i tvoje sve :D ..Laku noc mila moja i ostali ako ko naleti?pozdravljen nek bude :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dobro jutro,ja popih 22 magichna bela zrnca,danas pochinjem da radim bash mi je prijala ova nedelja odmora. :D :D :D pozdravljam sve kosooke lepotice :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Danas nikako da stignem da se upishem :oops: ?Kao prvo nestalo mi struje nije bilo par sati jutros :-? .A onda i net zezao koi sat i tako to ide :roll: .Inache popila sam 74 zrna rizitze :wink: .Pa jesy ostashmo ovde samo ti i ja? :roll: .Poneko josh svrati.Ajde bwe debeljuskasta piskaraj nesto,rami, skubisa sta bi s tobom :( .Od kako si se izvagala kod tate ti se ubedachi :-? .Nemoz to tako :P .Nego penji se na nekog tj na neshto retzimo na nordijatz i opleti .Nema padanja na dno od prvog merenja.Ajte devojchitze idemo daaaljeeee!! :D :D :D ..
LJUBIM VAS sve lepotitze moje ,samo glavu gore :lol: .Nije sve tako tzrno kako izgleda :roll: .Josh mnogo je gore :lol: :lol: :lol: .Ajde bwe veselitze moje JUB VAS JA :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja odradila svoju smenu i dodjoh kuci a ono...samo post od mikalje,pa shta je sa vama :cry: :cry: :cry: nije valjda da ste smrshale..pa za nas nema veze :wink: :wink: :wink: javljaj te se brzhe nam ide ovako :lol: :lol: pozzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

HaHaHa ili su se ugojile pa se sakrile? :P da se ne vide :wink:
Zaključana tema