Kako da joj bude?Dete ovde bila sportista od 7me godine svoje bavila se sportom.Ushla u reprezentaciju bivse Yu sa 10 svoih godina.I od tad ceo mladi zivot provela branetzi boje "nase zemlje".Dok su sva deca spavala,sanjala i igrala se.Ona je svoj deciji zivot igru i snove dala za "nasu"zmlju..Legala je u 24h nocu ustajala u 5 ujutru .I bila je odlican djak s medicinske skole.Djak generacije.Trenirala jurila,bavila s mace upom takmicila s i tu za nasu zemlju :nasu" huh.I bila je jako uspesna u svemu tom.Upisala je ovde medicinu i krenulo joj je dobro.Onda je pozivaju iz Londona ,odlazi na usavrsavanje sporta .Tu postaje visi trener i instruktor za borilacke vestine.(karate) .Inace je bila sa 15 god.Naj mladji trener karatea u YU a i u europi.Druga je bila u europi za mace up a kod nas prva po ko zna koliko puta.Radila je za pozorishta,filmove.I veruj uchila i knjigu nije zapostavljala ni slucajno.U sportu kao mladja bila je vise prvak evrope a cetvrta u svetu.I onda razocara se OVDE .Gde god je udarila na vrata bilo zasta nije joj se pomoglo.I onda ode na seminar u EU tachnije u London.I oni joj pomognu i preko njih ode za AUSTRALIJU

.E kad je trazila kod nas iz udruzenja (kluba) otpusnicu, ne preporuku,ma kakvi

.Kao e ti si nam ovde potrebna i trista sra*a.I iz eu joj pomognu i srede da ode.Jer se na nasem faksu jako razocarala,uvidevsi koliko korupcija vlada .Ono ceni se raskrecene noge i novac a znanje JOK.Otisla je.Nismo je sputavali.Samo je rekla Molim Vas pomozite mi tako sto me ncete sputavati JER JA SE OVD DAVIM.. Poludeti ili otici
Otisla je ,dali smo sto smo imali i sta nismo imali dok se dete malo snaslo.A bilo je trnja i te kakvog?Elem ona se trudi ,pocinje da trenira tamo decu.Dali su joj jedan klub opet uz zahvalnost sportistima iz EU. Koi su joj pomogli a imaju tamo svoje ljude.Pocinje da radi i u jednoj poluklinici..Upisuje studije medicine,priznaju joj neke ispite i krece dalje.Radi uchi .A ovde sam ja sve pred nju.Skuvano opeglano.Torbe spakovane sve na svom mestu.Ona samo promeni i ode.I sad nikad se nezali da joj je tesko nikad ..A znam da jeste i ne malo?A klako je nama nebi o tom

dovoljno je reci ,da su m spucala dva mozdana udara i slog.To je dete bilo za primer .Nikad nije zapalila cigaretu to znam 100% a droga

.Bila je ovde u udruzenju protiv droge i tamo je nastavila.Vozi od 17-e sa 18 reguralno.Eto to je to 10% samo.I gura to ti ispisah na konto sina sto se zali?Ovde domovi ?Ima krov nad glavom,imaju kuhinje da jedu.I shta mu fali ?Nek uchi ....Josh ako se samo faxom bavi?Moze on to ako hoce?Znam po svom detetu veruj koliko se davala ?A nismo je terali samo smo bili uz nju i cak joj govorili da smanji u svemu.Pa i u skoli.Jer imamo samo nju...Uh
Laku notz idem pozzzzzz