DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
samo da se upishem,ja popih 16 belih zrnaca,i super mi je,polako nadutost nestaje
osecam se lakshe ali...necu da se merim dok ne prodje mesec dana,pa da vidim gde sam
izdrzhacu,vi ste mi se jutros uspavale,budite se lenshtine jedne
pozdravljam vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Pozdrav LEPOJKE MOJE
..68 zrna jutros ode
.Ljubatz za moju jesy koja je juche bila na rodjosu i nije bila sa nama bash mnogo
.Pa kad je doshla gleda de smo?E ne mozemo po tzelu notz mi ovde bulazniti
.Drago mi je jesy da se ne nadimashi da nadutost prolazi..Ma mora prolaziti.E sretzko moj ne spava se ,ma kakvi
.Nego neda mi se paliti komp odma i kutzati.Prvo kafitza pa vezbitze se odradile.Sad da se upishem i pozdravim Vas sve i odoh ,broiti rizu a sutra sklanjati po kutzi,nordijatz muchiti malo i tako.Ljubim Vas sve pa se chujemo ....
Pozzzzz
Pozzzzz
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Tu sam jesy, srecitze moja
.Igram se verovala ili ne
.Uzela one rotkvitze crvene i povrtze razno i seckam ,pravim ruzitze improvizujem sa zelenim perjem od luka i onda sednem i divim se sebi kako je diivno i onda to pojedem
.Eto shta radim
.Neshto mi se neda nishta pametno da radim pa pametujem s`povrtzem dizajniram ga da lepshi ode na onaj svet
.Uhvati to mene tako pochesto ,znash kako lepo izgleda,pochesto mi bude zao pojesti .I onda neko natrchi i smaze to onako bezdushno ,ja samo
i
..Hehe.Ko uvek da bude ozbiljan?Neshto mi tezak dan za vezbanje
.Nateravala se na nordijatz pochesto i umorim se brzo.I onda radim druge vezbe i tako muljam se
Muz mi doshao s posla ,ruchao i prilegao a ja bulaznim po kutzi.Prst zamotala .Natopila ga u kantarionovim uljem pa nemogu nigde bash da lundram a ne lezi mi se tj izbegavam.A ucutala se da komshinke ne navale,jer one tako kad neznaju gde ce eto ih meni.A dan mi je neki nizashta samo pstttt
.Shta se radi u K mitrovitzi mila?Ljubim teee cmokitzak

Muz mi doshao s posla ,ruchao i prilegao a ja bulaznim po kutzi.Prst zamotala .Natopila ga u kantarionovim uljem pa nemogu nigde bash da lundram a ne lezi mi se tj izbegavam.A ucutala se da komshinke ne navale,jer one tako kad neznaju gde ce eto ih meni.A dan mi je neki nizashta samo pstttt
- jesy
- Stalni član

- Kontakt:
dan je odvratan,cela sam bljak nishta mi se neradi,muzh spava,sinak napolje,a ja pishem....
sutra idem da obidjem starijeg sina,necu moci da vam se javljam cak do utorka kada se vracam,
izmorice me deca shetajuci,a neshto mi je dosadilo,da se maknem malo odavde,
baswh je monotono
pozdravchic
- jesy
- Stalni član

- Kontakt:
u studenskom domu je(ali nerado)pa neverujem ni da ce me odvesti da vidim gde je,poshto non stop kukumache kako je loshe,do 01.04.ziveo je privatno ali mnogo je placati i dom i stan,aliipak cu otici da vidim ja da li je bash tolko loshe,neki dom na zvezdari **** b.
ma razmazena danashnja deca,sve hoce na tacni.kako je tvojoj mikalja u belom svetu?
ali polako,sve prodje i dodsje na svoje
niko nije postao neko i neshto dok se nije namuchio.pozzz