DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

lepo,lepo,ala ste sevi danas raspisale...bravo za vas ja bila na nekom rodjendanu kada sam doshla ima shta da vidish :P :P :P svaka chast
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

samo da se upishem,ja popih 16 belih zrnaca,i super mi je,polako nadutost nestaje :D :D :D osecam se lakshe ali...necu da se merim dok ne prodje mesec dana,pa da vidim gde sam :oops: :oops: :oops: izdrzhacu,vi ste mi se jutros uspavale,budite se lenshtine jedne :P :P pozdravljam vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav LEPOJKE MOJE :D ..68 zrna jutros ode :wink: .Ljubatz za moju jesy koja je juche bila na rodjosu i nije bila sa nama bash mnogo 8) .Pa kad je doshla gleda de smo?E ne mozemo po tzelu notz mi ovde bulazniti :wink: .Drago mi je jesy da se ne nadimashi da nadutost prolazi..Ma mora prolaziti.E sretzko moj ne spava se ,ma kakvi :( .Nego neda mi se paliti komp odma i kutzati.Prvo kafitza pa vezbitze se odradile.Sad da se upishem i pozdravim Vas sve i odoh ,broiti rizu a sutra sklanjati po kutzi,nordijatz muchiti malo i tako.Ljubim Vas sve pa se chujemo ....
Pozzzzz
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

HUHHHHHHHH :-?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

grazza nam se umorila :cry: :cry: :cry: auhhhhh pa to je dobro za dijetu :P :P :P pozzz
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

cokis za kosooku kosovku devojku :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

mikalja draga pa shta je stobom,da li je sve u redu?neobichno mi je shto ye nema :cry: :cry: :cry: pozzzzzzzzzzzzzzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Tu sam jesy, srecitze moja :) .Igram se verovala ili ne :o .Uzela one rotkvitze crvene i povrtze razno i seckam ,pravim ruzitze improvizujem sa zelenim perjem od luka i onda sednem i divim se sebi kako je diivno i onda to pojedem :D :D :D .Eto shta radim :roll: .Neshto mi se neda nishta pametno da radim pa pametujem s`povrtzem dizajniram ga da lepshi ode na onaj svet :wink: .Uhvati to mene tako pochesto ,znash kako lepo izgleda,pochesto mi bude zao pojesti .I onda neko natrchi i smaze to onako bezdushno ,ja samo :o i :cry: ..Hehe.Ko uvek da bude ozbiljan?Neshto mi tezak dan za vezbanje :-? .Nateravala se na nordijatz pochesto i umorim se brzo.I onda radim druge vezbe i tako muljam se :P
Muz mi doshao s posla ,ruchao i prilegao a ja bulaznim po kutzi.Prst zamotala .Natopila ga u kantarionovim uljem pa nemogu nigde bash da lundram a ne lezi mi se tj izbegavam.A ucutala se da komshinke ne navale,jer one tako kad neznaju gde ce eto ih meni.A dan mi je neki nizashta samo pstttt 8) .Shta se radi u K mitrovitzi mila?Ljubim teee cmokitzak :P :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dan je odvratan,cela sam bljak nishta mi se neradi,muzh spava,sinak napolje,a ja pishem.... :D :D :D sutra idem da obidjem starijeg sina,necu moci da vam se javljam cak do utorka kada se vracam, :oops: :oops: :oops: izmorice me deca shetajuci,a neshto mi je dosadilo,da se maknem malo odavde, :D :D :D baswh je monotono :cry: :cry: :cry: pozdravchic
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Koja deca ce te izmoriti shetajutzi? :wink:
Imash unuchitze?
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

MA NE MOJA DECA,SIN MI JE STUDENT U BG PA DOLAZIMO JA I MLADJI KOD NJEGA,PA CE ME IZMORITI PO GRADU,POSEBNO OVAJ MLADJI HOCE SVE DA VIDI I SVE DA KUPI...POZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ahaa..pa netze ni tebi to teshko pasti :P :P :P :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

PA NECE PRVI DAN,ALI MI SMO CEO DAN PO GRADU A UVECHE ME NOGE BOLE,ALI IZDRZACU :cry: :D :P TAMAN CU DA SMRSHAM OD TOLKOG PESHACENJA :wink: :wink: :wink: AKO NEBUDEM VISHE PISALA POZDRAVLJAM VAS PUNO,A MOZHDA SE JAVIM I OTUDA KO ZNA,VIDECU,POZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pa nemorash i ti po ceo dan?Pusti njih dvojitzu malo,a ti majko znati se :wink: .Dok opersh detetu sve i pospremish ,skuvash mu neshto da mu i ostane kad odete ipak mushko je to :roll: .Prolete ce vreme.Ali volish i ti da njuvarish u tom je problematika :D :D :D ...
Pusti komp dan dva, budi sa detetom :wink: :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

u studenskom domu je(ali nerado)pa neverujem ni da ce me odvesti da vidim gde je,poshto non stop kukumache kako je loshe,do 01.04.ziveo je privatno ali mnogo je placati i dom i stan,aliipak cu otici da vidim ja da li je bash tolko loshe,neki dom na zvezdari **** b. :cry: :cry: :cry: ma razmazena danashnja deca,sve hoce na tacni.kako je tvojoj mikalja u belom svetu? :cry: ali polako,sve prodje i dodsje na svoje :D niko nije postao neko i neshto dok se nije namuchio.pozzz
Zaključana tema