DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma nisu, stvarno mi ilichi ona dole na kititzuskubisa napisao:mikalja, mikalja, bezobrazne misli.........

Ja sad htela one svinje da napravim ,nisam smela reko ko zna shta ce mi ispasti

Poslednja izmena od mikalja u Sre Apr 16, 2008 1:57 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 06, 2006 4:41 pm
Evo i mene da testiram moj ticket:)
Skubisa , koliko si visoka kad imaš samo 50 kg?
Ja uredno pijem pirinač, ali ne bi se snašla da nisam isprintala tabelu po danima i sad samo precrtavam. Smanjila sam dnevnu količinu hrane.Na žalost, večernji obrok i dalje ne preskačem. Ali, ženeeee, jutros sam se merila i skoro da sam uzgubila 1 kg, posle dve nedelje pirinčanja! Ja sam zadovoljna
Ja uredno pijem pirinač, ali ne bi se snašla da nisam isprintala tabelu po danima i sad samo precrtavam. Smanjila sam dnevnu količinu hrane.Na žalost, večernji obrok i dalje ne preskačem. Ali, ženeeee, jutros sam se merila i skoro da sam uzgubila 1 kg, posle dve nedelje pirinčanja! Ja sam zadovoljna

- skubisa
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
ja visoka samo 155, a i prilicno sam sitne konstitucije, tako da je i tih 50kg vise nego sto mi treba. najbolje sam izgledala i osecala se kada sam imala 46kg, tako da mi je to krajnji cilj.PipiVerka napisao:Evo i mene da testiram moj ticket:)
bravo za -1kg!!!!

hocu da imam 65 znaci jos 4, a pocela sam ne znam ni ja vise sa koliko, bila prvo nera pa pirinac pa intolerancija sada imam oko 69 nisam se jutros merila zaboravila
a svoje kilaze se ne stidim jednom sam rekla na nekom od foruma da imam visinu 1,58 i tezinu 95, ne secam se na kojem. Pa ti me bar znas, kao loptica skocica sam.
izgleda resih za zveri, znacu posle podne

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Da,da taj s`cvikerima mora ostati.Jer to su smailici koe direktno se menjaju sa brojem postova.Recimo:pocetnici imaju ono pile,onda kad imas napravish 50 postova menjaju ti u status --stalni chlan i smajlic sijalica ona .I kad napunish bonus mislim od 100 postova --dodele status aktivan chlan i smailic kao ovaj moj ..i onda nista do 1000 postova.E kad se navrshi 1000 postova dodeli se status--pochasni chla i smailic onaj sa cvikama.. To je to i svi imaju isto ..Znachi shto vishe pishesh veci status dodele to je SVA mudrost i privilegija "kao".A inache su im smailici ochajni i jako ih malo ima,mislim izbor je nikakav.A kako kazu?1 slika 1000 rechi menja?
E sad jedino grazza mozesh da dodash avatara ispod tog smajlica sa cvikama koi vec postoi i mora biti tu.E mozesh dodati medu ,zeku ili shta vetz nadjesh .Ali i tu su jako rigorozni.Mislim jako je teshko pronatzi avatar koi ti se svidja a da ga ugurash tu s`oproshtenjem.Jer mora biti odgovarajuceg formata .Visine,duzine,shirine iispod 5kb.A to je lako dodati .Samo se klikne na profil svoj i otvori se i opet levo gore opet na profil klik .Otvori se tamo i imash desno browse.Tu kliknese i otvorese vasi dokumenti .Tu nadjete koju slicicu vec pripremite i kliknes na slichicu i na open.Onda klik na prosledi i ako je sve u redu? Na OK.
E to je sva mudrost.Pa mozda nekom posluzi.Ja ispisah po nashki da razumemo se.Bez koriscenja nerazumljivih kompjuterskih fraza po nas..Pa tako ako neko zeli da stavi avatara nek proba.Prvi put chini se tesko ali nije.Posle za par sekundi menja .Nikakva mudrost ne treba tu.

E sad jedino grazza mozesh da dodash avatara ispod tog smajlica sa cvikama koi vec postoi i mora biti tu.E mozesh dodati medu ,zeku ili shta vetz nadjesh .Ali i tu su jako rigorozni.Mislim jako je teshko pronatzi avatar koi ti se svidja a da ga ugurash tu s`oproshtenjem.Jer mora biti odgovarajuceg formata .Visine,duzine,shirine iispod 5kb.A to je lako dodati .Samo se klikne na profil svoj i otvori se i opet levo gore opet na profil klik .Otvori se tamo i imash desno browse.Tu kliknese i otvorese vasi dokumenti .Tu nadjete koju slicicu vec pripremite i kliknes na slichicu i na open.Onda klik na prosledi i ako je sve u redu? Na OK.
E to je sva mudrost.Pa mozda nekom posluzi.Ja ispisah po nashki da razumemo se.Bez koriscenja nerazumljivih kompjuterskih fraza po nas..Pa tako ako neko zeli da stavi avatara nek proba.Prvi put chini se tesko ali nije.Posle za par sekundi menja .Nikakva mudrost ne treba tu.