DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Eh :-? Zaboravih se prijaviti 67 zrncadi jutros popijeno.Nasha ledenica me zbuni i zaboravih .I pozdravljam Vas sve i ljubim lepojke moje.Odoh piti chajitz neki ,pishemo se posle.I vreme je ochajno pa vezbitze moram nekako izbatrljati a bash mi se neda :( .Jutros sam vetz pola sata odradila ali moram josh malo.I jako sam ne ispavana bem ti kishetinu :oops: .
Ljub Vas sveeee..
Pishemo se ...
PozzZZzZZ
brannass
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 1:15 pm

Post od brannass »

8. zrno popijeno... za sada nema neke promene ni tamo ni ovamo...ali shvatam i citala sam tek posle 25. treba da ocekujem neke rezultate...strpljivo idem napred... a to mika u vezi s momcima.. prava stvar... ne treba bacati bisere pred svinje... onaj koji zasluzuje moci ce da vidi i suze i da se ne napija u njima nego da ohrabri i podigne i pomogne... sa takvim jedino vredi nesto i graditi...ostali gubljenje vremena... pozz
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

drage moje, sinoc sam prekrsila sva pravila dijete: rucala sam kada sam dosla sa posla, onda legla da odmorim malo, pa odrapila 4 sata. onda sam u 11 sinoc ustala sva slogirana, zamezila cvarke i integralni hleb i vratila se u krevet.
a onda, na sve to, jutros zaboravim da popijem pirinac.... :oops:
evo, samo da vidite kako NE treba raditi kada ste na dijeti.....
pozz,
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

U bre Sklubi, a ide leto. E znas li mozda neki pansion za pse i macke? Moram da udomim ovo moje dvoje idem na put. Ili mozda nekoga ko bi ih uzeo kod seba a ja da platim? Ubedacih se propala mi prvobitna varijanta. HELP
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

dobro jutro samo da se upishem ja jutros popih 15 zrnaca,IDEMO NAPRED,od danas pa do sledece srede neradim,shto se tiche psa i machki donesi ih kod nas na kosovo imamo ih dosta pa cemo usput prichuvati i tvoje :P :P :P pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

skubisa napisao:drage moje, sinoc sam prekrsila sva pravila dijete: rucala sam kada sam dosla sa posla, onda legla da odmorim malo, pa odrapila 4 sata. onda sam u 11 sinoc ustala sva slogirana, zamezila cvarke i integralni hleb i vratila se u krevet.
a onda, na sve to, jutros zaboravim da popijem pirinac.... :oops:
evo, samo da vidite kako NE treba raditi kada ste na dijeti.....
pozz,
Mila moja ,ako to bude samo jednom tako i jedan dan ?Nije to nishta samo nemoj sad da se kaznish i da nejedesh danima.Nego popi koi chaj za chishtzenje isteraj to vani i ok.I onako tzesh ti to sad vezbitzama nadoknaditi .Meni se desilo pre mesec dana slichno ,samo nisu chvartzi bili nego pohovana riba :P ..Probudim se notzu glaadna.Kaze mi muz ,ma smesh ribu ona je lagana.Shipak lagana,kad je pohovana.A ja htedoh parchence da zavaram glad i :oops: brzo ugledam dno od tatzne :-? .Ubila sam se kao stoka od jela.Sutradan sam pila chajeve za probavu ,sedela dva dana u wc-u i nishta :wink: .A rizu popi sad .Shta da radish?Nije smak sveta .Ne se nervirash nishta pomotzi netze a i nije za nerviranje
.
Poz i cmok te i Vas od Ja... :)
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

grazza napisao:U bre Sklubi, a ide leto. E znas li mozda neki pansion za pse i macke? Moram da udomim ovo moje dvoje idem na put. Ili mozda nekoga ko bi ih uzeo kod seba a ja da platim? Ubedacih se propala mi prvobitna varijanta. HELP
grazzo ja licno ne znam ni za jedan pansion, jer ja moje ostavljam mami i bratu na grbaci kad putujem negde.... :oops:
jedino da pitamo draganu veterinarku da li zna za neki.....?
Poslednja izmena od skubisa u Sre Apr 16, 2008 12:41 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

mikalja, nisam ja bas tako stroga prema sebi, ne grize me savest, sta cu-bila sam gladna ja, a oci jos gladnije :oops: , a sto volim cvarke!!!!!
necu sebe kaznjavati zbog toga, samo cu se potruditi da mi se to ne desava cesto....
i naravno, navaliti na nordijca cim dodjem kuci!!! :lol:
Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

prochitajte ovo mozhda cete izvuci pouku za mushkarce :-? :-? :-? :-? udala se lisica za vukai za 9 meseci rodiim se prase.Vuk poludi,pa je izbaci iz kuce.Lijase opet uda za zeca,i opet rodi prase,pa je i zec otera.Chuo medved pa se zamisli\,,zgodna je ali ku..va,,ali...ipak je ozheni,ali ona opet rodi prase POUKA nisu zhene kurve,mego su mushkarci svinje. :P :P :P pa zato mile moje nedozvolite da vas mushkarci iznerviraju pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

nadam se da vam se svidja moj tiker......
Slika
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Hvala Jesy, za Skubi, zvala sam Draganu verovatno je u frci zvacu je sa mob. da joj ostavim identifikaciju. Cojkic. A sto se tice prekrsaja sa klopom, mislim da to nije lose, iznenadis organizam i nateras ga da se razbudi i krene ubrzano da radi, ali ne treba to cesto raditi :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Skubi, kako si napravila ovu kravicuuuuuuuuuuu?
Sada sam se cula sa Draganom, cucemo se posle podne, nemogu odavde da pricam ima nas gomila u kancelariji
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

bravo jesy, ja sam uvek za dobar vic, da nam malo ulepsa ovaj tmurni dan....
pozz,
Slika
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član

Post od skubisa »

grazzo, tiker mozes da napravis preko sledeceg sajta:

http://ticker.7910.org/

kada kreiras tiker, uradis copy bb coda, paste u tvoj potpis u profilu i snimis promenu. mislim da ces moci da se snadjes, lako je.....
kiss,
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

:wink: jesy bravo za vic :D ..
Skubisa --ova tvoja kravitza ima kititzu ili mi se chini :D :D :D ?
Samo navali na nordijatz a posle na chvarke sa mladim lukom ili paradajzom :wink:
P.S
A daaaaa to su sise, samo se rastrchale ,razvukle sad videh .Pa ona dole izgleda ko kititza :D :D :D
Zaključana tema