DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr gica »

Evo ja sam nova (od juce), ali ste mi bas super i bas je lepo da se ovako druzimo zato Vjera ostani uz nas!
konilend
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 2:36 pm

Post od konilend »

Evo ja sam brojala.Na pirinač dijetu su: Kzoja, Grazza, Dr gica, Leajj, Bockey, Lelaa i ja.To je sedam osoba. Ako grešim nek me neko ispravi :roll:
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

hm mislim da ima jos. sa nera foruma al nisam pohvatala ko tek zeli a ko je poceo
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm

Post od Lelaa »

?
Jel vi kad popijete ujutru npr. 15 zrnca, jedete kao i pre ?
Mislim klasicno doruckujete,rucate,vecerate ? Ne smanjujete sami obroke ?
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Devojke!! I ja uzeh prvo zrno danas :D Stvarno ste podrska! Razmisljala sam da bi mogle negde na dve nedelje na pice (biljni caj naravno :P) pa mozemo i da vidimo kako ko napreduje.
Uh, ali zaboravih da vas pitam 'oklen ste!? Osim makedonceta, ostatak se nije opredelio :) Ja sam vam vojvodjanka u BGu :)
Veliki poz, cujemo se veceras!
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Lelaa napisao:?
Jel vi kad popijete ujutru npr. 15 zrnca, jedete kao i pre ?
Mislim klasicno doruckujete,rucate,vecerate ? Ne smanjujete sami obroke ?
Ja sam tek na prvom, ali bi volela da prokomentarisem.
Po mojoj logici, pirinac bubri pooolaako. Tako da onda moras cekati podosta do dorucka. Ali zato je tu kafa koja ce da popuni tu rupu, vremensku razliku :) Ja cu pokusati da smanjim obroke (kao sto sam prokomentarisala ranije poenta je u kalorijskom deficitu).
A moje sledece pitanje je: ja uzimam mekinje svako jutro. Do sada uglavnom 15-20min pre kafe, za bolje ciscenje. I danas sam uzela pirinac prvenac posle kafe a pre dorucka. Pa malo mi je glupo da ga uzimam pre mekinja kad je njima cilj da me prociste, izbacice i zrnce, zar ne? :)
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Hej Bockej, za clanove iz Beograda sastanak je u clicku kod Lealaj, vi odredite datum, a za ostale preko interneta to ce Lealaj tata-mata za kompjutere da odradi. hehe jel mogu da postanem PR?
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Ja otišla na sat vremena a vi napisale tom :o hvalaaaaa vaaaam na toplim riječima i želji da ostanem sa vamaaa :D :wink: baš ste me obradovale.Moja mama pije rižu pa ću vas izvještavati kako ona.Bockey,ja sam se izjasnila-Banjaluka,pregledaj ranije postove.Inače,kruške me naduleee :o :-? ali bolje i naduta nego gladna :D Grazza,znala sam da si cica-macaaaa :wink: Cmokić za sve vasss!!!
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjera hvala ti za cica maca, slatko si me nasmejalaaaaaaaaaaa :lol: Lealaj hvala za komplimente
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Kako bih ja voljela da se nađem sa vama :roll: ako neka bude dolazila ovamo neka mi se javi :D Bockey,ja bih ovako:kava pa riža pa kad ogladniš mekinje sa malo lana jer lan je jaaaakooooo dobar za probavu a moja kolegica izlječila tonu celulita jedući ga na praznu tibu svako jutro!
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Leaj, lepo sam objasnila kutiju od zvaka i u nju poredjajte porinac, ajde lepo se ponasajte, nemojte da vam ja brojim svako jutro :D
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

Devojke ja sam iz Backe Palanke ako neko zna gde je
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Grazza,ja sam inače opičena :D Bačka Palanka u Vojvodini?Imam rodbine tamo(u Vojvodini).Nataša Bekvalac mi sestra od tetke :D :) :wink:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

draga imenjakinjo

ne znam kako si ti razumela, al treba da krenes od 1 zrna i da svaki dan uzimas jedno vise i tako dodjes do 100 a onda uzimas po jedno manje

nikako to 15 svaki dan
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

grazza napisao:Hej Bockej, za clanove iz Beograda sastanak je u clicku kod Lealaj, vi odredite datum, a za ostale preko interneta to ce Lealaj tata-mata za kompjutere da odradi. hehe jel mogu da postanem PR?
jos juce ti je posao ponudjen
Zaključana tema