Devojke!! I ja uzeh prvo zrno danas Stvarno ste podrska! Razmisljala sam da bi mogle negde na dve nedelje na pice (biljni caj naravno ) pa mozemo i da vidimo kako ko napreduje.
Uh, ali zaboravih da vas pitam 'oklen ste!? Osim makedonceta, ostatak se nije opredelio Ja sam vam vojvodjanka u BGu
Veliki poz, cujemo se veceras!
Lelaa napisao:?
Jel vi kad popijete ujutru npr. 15 zrnca, jedete kao i pre ?
Mislim klasicno doruckujete,rucate,vecerate ? Ne smanjujete sami obroke ?
Ja sam tek na prvom, ali bi volela da prokomentarisem.
Po mojoj logici, pirinac bubri pooolaako. Tako da onda moras cekati podosta do dorucka. Ali zato je tu kafa koja ce da popuni tu rupu, vremensku razliku Ja cu pokusati da smanjim obroke (kao sto sam prokomentarisala ranije poenta je u kalorijskom deficitu).
A moje sledece pitanje je: ja uzimam mekinje svako jutro. Do sada uglavnom 15-20min pre kafe, za bolje ciscenje. I danas sam uzela pirinac prvenac posle kafe a pre dorucka. Pa malo mi je glupo da ga uzimam pre mekinja kad je njima cilj da me prociste, izbacice i zrnce, zar ne?
Hej Bockej, za clanove iz Beograda sastanak je u clicku kod Lealaj, vi odredite datum, a za ostale preko interneta to ce Lealaj tata-mata za kompjutere da odradi. hehe jel mogu da postanem PR?
Ja otišla na sat vremena a vi napisale tom hvalaaaaa vaaaam na toplim riječima i želji da ostanem sa vamaaa baš ste me obradovale.Moja mama pije rižu pa ću vas izvještavati kako ona.Bockey,ja sam se izjasnila-Banjaluka,pregledaj ranije postove.Inače,kruške me naduleee ali bolje i naduta nego gladna Grazza,znala sam da si cica-macaaaa Cmokić za sve vasss!!!
Kako bih ja voljela da se nađem sa vama ako neka bude dolazila ovamo neka mi se javi Bockey,ja bih ovako:kava pa riža pa kad ogladniš mekinje sa malo lana jer lan je jaaaakooooo dobar za probavu a moja kolegica izlječila tonu celulita jedući ga na praznu tibu svako jutro!
grazza napisao:Hej Bockej, za clanove iz Beograda sastanak je u clicku kod Lealaj, vi odredite datum, a za ostale preko interneta to ce Lealaj tata-mata za kompjutere da odradi. hehe jel mogu da postanem PR?