Hej a ja isla u skolu sa Divnom, mamom od Jelene Karleuse, (sedele u istoj klupi) hoho ala smo slavne. A i Backa palanka nije daleko a ni Banja luka, a click je u centru (hehe kolika je plata Lealajj prihvatam posao). Hej ja sam izmesala sve sajtove vise ne znam ko je gde.
Šalila sam se za Natašu A Karleuša mi je gabor nad gaborima Ali satvarno imam dosta rodbine po Srbiji,moooreee...Beograd,Novi Sad u kojem imam kuću(na Adicama) i taaako....Inače,jeste vi poudate,imate li momke?Hajmo malo,da se dublje upoznamo
vjera napisao:evo ja moram reći da ne znam šta da radim jer sam od danas na un dijeti na kojoj se praktikuje razdvajanje hrane a riža je ugljeni hidrat a to mi ide samo 2 dan po dijeti šta sad?evo,doručkujem kruške,mošte mislit doručka
vjera...ja sam 23 dana na un-u i toliko dugo pijem rizu....i primjetila sam da sad nemogu pojesti te dvije vocke za dorucak.... tako da obicno popijem limunadu ili pojedem jednu vocku, rucak jedem ono sto me sleduje a veceru obicno ne mogu pojesti,osim kad je uh dan ali posto kazu da se mora onda pojedem salatu ili neceg stavrno maloo
ja bih ti predlozila da koristis i jedno i drugo....jer vjerujem da nemoze da skodi.... i za ovih 23 dana u minusu sam oko 4kg...ja zadovoljna....
Draganaaaa,sunce mooojeeeeee,što si me obasjalaaaaaaa Pa i ja sam na UN,danas 1 dan.Kakve kolače jedeš,mislim koje veličine da li jedeš red ili kocku čokolade?Ubacite i mene za pirinač,idem i jaaaa!Dragana nemoj da odeš slučajno sa forumaaa!!!
e ja se izvinjavam jel UN dijeta ono sto se jedan dan jede samo voce, pa ima jedan dan sladoled ili kolac i cokolada pa vodeni dan? a ujutru po dve vocke?