DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Hej a ja isla u skolu sa Divnom, mamom od Jelene Karleuse, (sedele u istoj klupi) hoho ala smo slavne. A i Backa palanka nije daleko a ni Banja luka, a click je u centru (hehe kolika je plata Lealajj prihvatam posao). Hej ja sam izmesala sve sajtove vise ne znam ko je gde.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Hej Kzoja, pa vide li sta uradi, postala si nam idol a ti pobegla :cry:
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Šalila sam se za Natašu :wink: A Karleuša mi je gabor nad gaborima :x Ali satvarno imam dosta rodbine po Srbiji,moooreee...Beograd,Novi Sad u kojem imam kuću(na Adicama) i taaako....Inače,jeste vi poudate,imate li momke?Hajmo malo,da se dublje upoznamo :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

E vjera sine, kada bih ti ja kao baka pricala svoju zivotnu pricu nebi bio dosta ceo forum. Pa ti pitaj sta te interesuje, lakse je tako :lol:
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

hello svima... evo i ja da se prijavim u rizoljupce :P i danas mi je 23dan....
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

dobro dosla Dragana, daj nova iskustva mi smo uglavnom pocetnice. Zapisnicar, upisite novog clana :lol: i odmah uzmite clanarinu hehe
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Joj;Grazzo i ti si baš duhovita :D Dragana pa pričajjjjj-imaš li apetit,koliki,šta jedeš,ajdeeee pričajjjjj!
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

vjera napisao:evo ja moram reći da ne znam šta da radim jer sam od danas na un dijeti na kojoj se praktikuje razdvajanje hrane a riža je ugljeni hidrat a to mi ide samo 2 dan po dijeti :roll: šta sad?evo,doručkujem kruške,mošte mislit doručka :roll: :(
vjera...ja sam 23 dana na un-u i toliko dugo pijem rizu....i primjetila sam da sad nemogu pojesti te dvije vocke za dorucak.... tako da obicno popijem limunadu ili pojedem jednu vocku, rucak jedem ono sto me sleduje a veceru obicno ne mogu pojesti,osim kad je uh dan :lol: ali posto kazu da se mora onda pojedem salatu ili neceg stavrno maloo :lol:
ja bih ti predlozila da koristis i jedno i drugo....jer vjerujem da nemoze da skodi.... i za ovih 23 dana u minusu sam oko 4kg...ja zadovoljna.... :lol:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Draganaaaa,sunce mooojeeeeee,što si me obasjalaaaaaaa :D :D :D Pa i ja sam na UN,danas 1 dan.Kakve kolače jedeš,mislim koje veličine da li jedeš red ili kocku čokolade?Ubacite i mene za pirinač,idem i jaaaa!Dragana nemoj da odeš slučajno sa forumaaa!!!
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

inace ja sam iz grdiske, bih....mama dva djecaka(1god i 3god) zbog kojih se borim sa kilama....nije neki razlog ali eto tako je :P... imam 31god....
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

e,da ,Dragana,a kako za kafu?ja je obožavam,ne mogu bez šećera ali sam kupila neki crni...kako ti?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjeraaaaaaaaaa ti si genije ulepsala si mi dan haha
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Iz GRADIŠKE?Gaga,ti si na 15 minuta od meneeee!!!!Ja u Gradišci imam mali milion drugarica
:o E,komšinice... :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

e ja se izvinjavam jel UN dijeta ono sto se jedan dan jede samo voce, pa ima jedan dan sladoled ili kolac i cokolada pa vodeni dan? a ujutru po dve vocke?
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ma "ajte molim vas,kakav genije :oops: :oops:
Zaključana tema