DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
konilend
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 2:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od konilend »

Baš mi je drago što od sutra počinjemo više cure.Ja se unapred izvinjavam ako pravim neke gramatične greške,jer ja sam od Makedonije.Ja imam 39god. i puno kilca da smršam :oops: .Moj konačni odgovor je bjeli pirinač.
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Auu devojke, bas ste se raspisale... pa samo za dan ipo...
Ja pocinjem sutra sa integralnim (drugi nemam u kuci) :) Poludecu vise. I tacno je (procitala sam na nekoj drugoj temi na ovom forumu) da je poenta samo u kalorijskom deficitu (manji unos veca potrosnja), ali sta cu kad mi je posao 'sedeci' i jos putujem ceo sat do posla +jos jedan nazad, kad da vezbam? :( Sjajno sam se osecala kada sam isla na aerobik, ali bez veceg rezultata, najvise je uticao na razgibanost nego na gubitak tezine.
Drzim vam/nam palceve!!
ps. ja imam 28 :) godina, a i viska kila :(
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

ćao konilend,ma ništa ti ne brini,kakve ja tek postove sklapam :o :o znači,i ti ćeš na bijeli?A šta mislite jedan dan bijeli a drugi dan crni?Šala,šala :D :wink:Ne znam samo kako mogu nabubriti 2 ili 3 zrna toliko da ne možeš jesti?To valjda postepeno da se organizam navikne?Nešto kontam da ja odmah krenem sa 40-da ima šta bubriti :D :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

e sada si ti mene nasmejala, mozda najbolje celu kesu pirinca pa da bubrimo hehehehe
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

vjera napisao:Nešto kontam da ja odmah krenem sa 40-da ima šta bubriti :D :wink:
mnogo dobra fora! I mislim da ti se ne bi desilo nista strasno, mozda malo bolova u stomaku, al da bi bubrilo i bi! ovako 1 po 1 po 2 do 100, jeste fora u navikavanju, zato sporo i ide!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

ja ću trpati rižu gdje stignem :D ispadaće iz mene po gradu...bockey,radi izometrijske vježbe,to ti je vježbanje u mjestu,kao rastezanje ali da osjetiš mišiće i nije da nema efekta,dobro je.Pa,Grazzo,stvarno,2,3 zrna,pa šta tu ima???Kao neću moći jesti...ma daaaaaj :roll: A moja mama pravi pitu sa sirom,kućom se širi miomirisi,jooooj.... :cry:
konilend
Novi član
Novi član

Post od konilend »

Baš ste me dodro nasmijale :P Moje mišljenje je da je bolji bjeli pirinač jer više bubri...ne znam dali sam u pravo,a što vi mislite?
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

ja sam za bijeli.I da,od sada pišem riža a ne pirinač-biću u kalorijskom deficitu pa neću imati snage za ta 3 slova :D :D :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

zavrtelo mi se u glavi od ovih foruma. elem pozeleh dobrodoslicu Makedonskom devojcetu, skupismo se opet od Vardara pa do Triglava. Ma nemoramo ni da jedemo, glavno da se druzimo :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

nemoj da ti dodjem tamo za klimaks :evil:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Tako je Grazzo,bravoooo!!! :D :D :wink:
konilend
Novi član
Novi član

Post od konilend »

grazza napisao:zavrtelo mi se u glavi od ovih foruma. elem pozeleh dobrodoslicu Makedonskom devojcetu, skupismo se opet od Vardara pa do Triglava. Ma nemoramo ni da jedemo, glavno da se druzimo :lol:
Hvala ti Grazza na dobrodošlici. U pravo si glavno je da se družimo, a ako smršamo po neko kilo biće nam plus. Šaljem vam topli pozdravi iz Skopje!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

ajoj,sada vidjeh za klimaks :o pa,nisam mislila ništa loše,ali kad reče baba-ne zvučiš mi tako.Nema ljutiš? :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

vjera salim se, nema ljutis, samo se ponasas :lol: Ne zvucim kao baba, ali dvocifren broj. Pitaj lealaj, kada me je videla krenula je da mi persira, nije mogla da se odvikne.
ojjjjjjjjjjjjjjjjjj Lealajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jesam li babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????? :lol:
gde je Veksi nije se javljala??
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Jel zna neko koliko nas ima pirinacnih. ajde da se prebrojimo cini mi se ako nastavimo ovako, ovo ce biti najpopularnija djeta. Kzoja nam je mentor, svaka cast Kzoja :lol:
Zaključana tema