DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Auu devojke, bas ste se raspisale... pa samo za dan ipo...
Ja pocinjem sutra sa integralnim (drugi nemam u kuci)
Poludecu vise. I tacno je (procitala sam na nekoj drugoj temi na ovom forumu) da je poenta samo u kalorijskom deficitu (manji unos veca potrosnja), ali sta cu kad mi je posao 'sedeci' i jos putujem ceo sat do posla +jos jedan nazad, kad da vezbam?
Sjajno sam se osecala kada sam isla na aerobik, ali bez veceg rezultata, najvise je uticao na razgibanost nego na gubitak tezine.
Drzim vam/nam palceve!!
ps. ja imam 28
godina, a i viska kila 
Ja pocinjem sutra sa integralnim (drugi nemam u kuci)

Drzim vam/nam palceve!!
ps. ja imam 28

ćao konilend,ma ništa ti ne brini,kakve ja tek postove sklapam
znači,i ti ćeš na bijeli?A šta mislite jedan dan bijeli a drugi dan crni?Šala,šala
Ne znam samo kako mogu nabubriti 2 ili 3 zrna toliko da ne možeš jesti?To valjda postepeno da se organizam navikne?Nešto kontam da ja odmah krenem sa 40-da ima šta bubriti

ja ću trpati rižu gdje stignem
ispadaće iz mene po gradu...bockey,radi izometrijske vježbe,to ti je vježbanje u mjestu,kao rastezanje ali da osjetiš mišiće i nije da nema efekta,dobro je.Pa,Grazzo,stvarno,2,3 zrna,pa šta tu ima???Kao neću moći jesti...ma daaaaaj
A moja mama pravi pitu sa sirom,kućom se širi miomirisi,jooooj.... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 2:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala ti Grazza na dobrodošlici. U pravo si glavno je da se družimo, a ako smršamo po neko kilo biće nam plus. Šaljem vam topli pozdravi iz Skopje!grazza napisao:zavrtelo mi se u glavi od ovih foruma. elem pozeleh dobrodoslicu Makedonskom devojcetu, skupismo se opet od Vardara pa do Triglava. Ma nemoramo ni da jedemo, glavno da se druzimo
vjera salim se, nema ljutis, samo se ponasas
Ne zvucim kao baba, ali dvocifren broj. Pitaj lealaj, kada me je videla krenula je da mi persira, nije mogla da se odvikne.
ojjjjjjjjjjjjjjjjjj Lealajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jesam li babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????
gde je Veksi nije se javljala??

ojjjjjjjjjjjjjjjjjj Lealajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jesam li babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????

gde je Veksi nije se javljala??