DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

vjera napisao:Draganaaaa,sunce mooojeeeeee,što si me obasjalaaaaaaa :D :D :D Pa i ja sam na UN,danas 1 dan.Kakve kolače jedeš,mislim koje veličine da li jedeš red ili kocku čokolade?Ubacite i mene za pirinač,idem i jaaaa!Dragana nemoj da odeš slučajno sa forumaaa!!!
jedem kolace koje god mi padnu na pamet :P ....kojih se zazelim...obicno je to jedna srednje velicine kocka prije veca nego manja :lol:...ili dvije krofne...ili 2-3 stanglice ili nekih keksica...ili palacinke sa eurokremom ili topljenom tamnom cokoladom... ma sve.. samo u nekoj umjerenoj kolicini...
a ako nije sa palacinkama onda jedem red tamne cokolade...
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

da,grazzoooo,to je ta i traje 90 dana :o :o
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

vjera napisao:e,da ,Dragana,a kako za kafu?ja je obožavam,ne mogu bez šećera ali sam kupila neki crni...kako ti?
imam srecu pa je pijem bez secera.... a kazu da se moze koristiti natren ili neka slicna dietetska zamjena za njega...
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Palačinci sa čokoladom :o :o a jel mogu sa plazmom i evrokremom?Imam pekaru do sebe imaju prave domaće kolače bez margarina na pari mmmmm :P A koliko imaju u prečniku tvoji palačinci :oops: zbog različitih tava,mis"im :oops:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Probala sam tu dijetu vise puta, jednostavno mi ne ide. Prvu nedelju okrenem, a na drugoj posle voca ne izlazim iz WC ceo dan, nemogu ni na posao. Ali nema veze pridrzavam se hrane sa testa za intoleranciju i gutam pirinac. Valjda ce se nesto primetiti :o
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

vjera napisao:Palačinci sa čokoladom :o :o a jel mogu sa plazmom i evrokremom?Imam pekaru do sebe imaju prave domaće kolače bez margarina na pari mmmmm :P A koliko imaju u prečniku tvoji palačinci :oops: zbog različitih tava,mis"im :oops:
Vecera: sastoji se od veceg komada torte ili 3 manja kolaca ili 3 palacinke ili 2 krafne ili 1 šalice pudinga light. Preferirajte vocne i laganije kolace radi lakse probave. Ukoliko niste ljubitelj slatkog tada zamijenite dio kolaca sa necim slanim – perec, slano pecivo i sl.Veceru zavrsite sa rebrom gorke cokolade za kuhanje sa sto vecim postotkom kakaa.
.........evo to je dio o uh veceri....
a mozes i sa plazmom i evrokremom...
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

i ja sam čitav dan na wc-u :oops: inače,nisam gladna.odo ja sad uzeti pirinač,ionako sam prazna.
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Dragana ta tvoja dijeta je baš precizna i detaljna :o Oupšte nisam znala za to.A gdje si je skinula?Možeš li ako i kad budeš ima vremena napisati čitavu?Sigurni ima još cakica i detalja meni nepoznatih :( Bila bih ti jaaaako zahvalanaaa :wink:
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

vjera napisao:i ja sam čitav dan na wc-u :oops: inače,nisam gladna.odo ja sad uzeti pirinač,ionako sam prazna.
u pocetku bi to trebalo biti tako...jer u prvih nekoliko dana se izbacuje visak tecnosti i tad ode kilogram ili dva....
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

tako dakle...a jesi supu iz kesice ili si pravila?Ja evo pravim,nešto mi ona goveđa kocka odvratna :x Još kad joj vidim sastav...ko antifrizzz :x
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

vjera,poslala sam ti na pp kako izgleda moja unka....
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

vjera napisao:tako dakle...a jesi supu iz kesice ili si pravila?Ja evo pravim,nešto mi ona goveđa kocka odvratna :x Još kad joj vidim sastav...ko antifrizzz :x
najcesce pravim,posto imam malu djecu, supa nam je cesto na meniu...a i kad je pravim uvijek sebi ostavim u zamrzivac,jednu porciju,da se nadje :P
a ponekad i bude samo od kocke... ma samo polako dok udjes u stos..onda ide lako... :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Hvalaaaaa,srce siiiiiii!!!!A i to za zamrzavanje ti je odlična ideja :D Svašta ću ja od tebe naučiti :wink: Bubim :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ma.strašna je,baš je sve jasno i precizno :D baš sam srećnaaaaaaa :D
draganaa
Novi član
Novi član

Post od draganaa »

vjera napisao:Ma.strašna je,baš je sve jasno i precizno :D baš sam srećnaaaaaaa :D
drago mi je da sam ti pomogla....a zar nema ovdje negdje na forumu i un dijeta...?
ja sad idem da rucam..napokon sam gladna....danas mi je uh dan...
koliko imas god i reci i ti nesto o sebi? :wink:
Zaključana tema