vjera napisao:Draganaaaa,sunce mooojeeeeee,što si me obasjalaaaaaaa Pa i ja sam na UN,danas 1 dan.Kakve kolače jedeš,mislim koje veličine da li jedeš red ili kocku čokolade?Ubacite i mene za pirinač,idem i jaaaa!Dragana nemoj da odeš slučajno sa forumaaa!!!
jedem kolace koje god mi padnu na pamet ....kojih se zazelim...obicno je to jedna srednje velicine kocka prije veca nego manja ...ili dvije krofne...ili 2-3 stanglice ili nekih keksica...ili palacinke sa eurokremom ili topljenom tamnom cokoladom... ma sve.. samo u nekoj umjerenoj kolicini...
a ako nije sa palacinkama onda jedem red tamne cokolade...
Palačinci sa čokoladom a jel mogu sa plazmom i evrokremom?Imam pekaru do sebe imaju prave domaće kolače bez margarina na pari mmmmm A koliko imaju u prečniku tvoji palačinci zbog različitih tava,mis"im
Probala sam tu dijetu vise puta, jednostavno mi ne ide. Prvu nedelju okrenem, a na drugoj posle voca ne izlazim iz WC ceo dan, nemogu ni na posao. Ali nema veze pridrzavam se hrane sa testa za intoleranciju i gutam pirinac. Valjda ce se nesto primetiti
vjera napisao:Palačinci sa čokoladom a jel mogu sa plazmom i evrokremom?Imam pekaru do sebe imaju prave domaće kolače bez margarina na pari mmmmm A koliko imaju u prečniku tvoji palačinci zbog različitih tava,mis"im
Vecera: sastoji se od veceg komada torte ili 3 manja kolaca ili 3 palacinke ili 2 krafne ili 1 šalice pudinga light. Preferirajte vocne i laganije kolace radi lakse probave. Ukoliko niste ljubitelj slatkog tada zamijenite dio kolaca sa necim slanim – perec, slano pecivo i sl.Veceru zavrsite sa rebrom gorke cokolade za kuhanje sa sto vecim postotkom kakaa.
.........evo to je dio o uh veceri....
a mozes i sa plazmom i evrokremom...
Dragana ta tvoja dijeta je baš precizna i detaljna Oupšte nisam znala za to.A gdje si je skinula?Možeš li ako i kad budeš ima vremena napisati čitavu?Sigurni ima još cakica i detalja meni nepoznatih Bila bih ti jaaaako zahvalanaaa
vjera napisao:tako dakle...a jesi supu iz kesice ili si pravila?Ja evo pravim,nešto mi ona goveđa kocka odvratna Još kad joj vidim sastav...ko antifrizzz
najcesce pravim,posto imam malu djecu, supa nam je cesto na meniu...a i kad je pravim uvijek sebi ostavim u zamrzivac,jednu porciju,da se nadje
a ponekad i bude samo od kocke... ma samo polako dok udjes u stos..onda ide lako...
vjera napisao:Ma.strašna je,baš je sve jasno i precizno baš sam srećnaaaaaaa
drago mi je da sam ti pomogla....a zar nema ovdje negdje na forumu i un dijeta...?
ja sad idem da rucam..napokon sam gladna....danas mi je uh dan...
koliko imas god i reci i ti nesto o sebi?