DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

uf,Grazza,dobro je...i ja reko...Ja sam se uparvo najela pite :oops: sve kao komadić ću,ali doooobraaaa :o i na kraju-pola manje tepsije :o :o :o :o pući ću-ko da sam pojela 3 zrna pirinča hehehehheheh :D :D :D :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

a od cega je pita bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

od sira :P ma...šta reći...ali od sutra...
konilend
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 2:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od konilend »

Dobro jutro.Eto ja popila prvi pirinac.Ovo je lako tako da znam da cu izdrzati do 100 i nazad.Kad pocne da bubri-mislim na trideseto,mozda cetrdeseto zrno,pocecu i neku konkretnu dijetu,jer Kzoja kaze da vise nema apetita,pa bice mi lakse. KZOJA HVALA TI PUNO, TI SI MOJA MOTIVACIJA. I devojke mislim da smo zajedno jace.Pozdrav svima!
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Dobro jutro i od mene, ja jutros popila dva i to bela (ne integralna) hajde budjenje, sta ste se uspavale cure :lol: m
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

Dobro jutro i od mene!E bog te, kakva baba!? Dobro te pitala Vjera jesi u klimaksu? I ja popih to malo BELO zrnce. Kako bi bilo dobro da se saberu rezultati posle 200 dana i da sve budemo zadovoljne. Ma Konilend je i pravu ZAJEDNO SMO JACE :wink: !
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

Pa da i ja pozelim dobrodoslicu Makedonskom devojcetu!!! Bilo bi dobro da se stvarno prebrojimo
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

vidi njih,one se već raspričale :o ccc...evo ja moram reći da ne znam šta da radim jer sam od danas na un dijeti na kojoj se praktikuje razdvajanje hrane a riža je ugljeni hidrat a to mi ide samo 2 dan po dijeti :roll: šta sad?evo,doručkujem kruške,mošte mislit doručka :roll: :(
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjera, veruj mi bolje kruske nego hleb od razi huuuuuh kakav ukus :cry:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

imam i taj hljeb.Danas za ručak imam jaja,sir,supu i taj hljeb i isto to za večeru samo bez supe.Malo su me ove kruške nadule pa nisam gladna uopšte.Ja sad odoh prošetati psa i kupiti junetinu za supu :P Imam nekoliko pitanja prije nego odem.Ako ne budem jela rižu(jer mi se ne uklapa u dijetu)moram li otići sa ovog foruma?I vi cure koje ste držale neru,kakvo vam je tijelo nakon nje?Da li vam je koža mlohava?Je li celulit još izraženiji?Gdje je Jasse?Ja ću svaki 4 dan kad je na redu voćni dan piti neru.Inače u mom uputstvu kad sam pila neru je oisalo kako treba i dalje konzumitati napitak za doručak i večeru ko hoće da održi tu extra liniju,ali to je meni već mučenje :x i nije uopšte ništa pisalo za slanu vodu i senu :o a ja imala sve uredno...odoh sada,pozzzzzz 8)
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

.....pisalo kako treba konzumirati.....kad ne pogledam na vrijeme poruku :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Vjera draga, mi smo ovde prvenstveno zbog druzenja i davanja podrske DA SE NISI USUDILA DA BEZIZ SA FORUMA :evil:
konilend
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 2:36 pm

Post od konilend »

Prvo, želim se zahvaliti na vašu toplu dobrodošlicu .Grazza je u pravo,svi smo smo ovde da si damo međusobnu podršku i zato Vjera, ja te osobno molim da ostaneš na ovaj forum.Pusa!
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

grazza napisao:vjera salim se, nema ljutis, samo se ponasas :lol: Ne zvucim kao baba, ali dvocifren broj. Pitaj lealaj, kada me je videla krenula je da mi persira, nije mogla da se odvikne.
ojjjjjjjjjjjjjjjjjj Lealajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jesam li babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????? :lol:
gde je Veksi nije se javljala??
kakva baba! sta prica?! ju svastaaaaaaaaaaaaa! ti si grazo riba i po i malo je reci!

cmok
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

ja sam se naravno jutros zbunila da li 3 ili 4 zrna pa sam uzela 4 a sad utvrdih da je trebalo 3! lepo sam rekla da sam smotana!
Zaključana tema