uf,Grazza,dobro je...i ja reko...Ja sam se uparvo najela pite sve kao komadić ću,ali doooobraaaa i na kraju-pola manje tepsije pući ću-ko da sam pojela 3 zrna pirinča hehehehheheh
Dobro jutro.Eto ja popila prvi pirinac.Ovo je lako tako da znam da cu izdrzati do 100 i nazad.Kad pocne da bubri-mislim na trideseto,mozda cetrdeseto zrno,pocecu i neku konkretnu dijetu,jer Kzoja kaze da vise nema apetita,pa bice mi lakse. KZOJA HVALA TI PUNO, TI SI MOJA MOTIVACIJA. I devojke mislim da smo zajedno jace.Pozdrav svima!
Dobro jutro i od mene!E bog te, kakva baba!? Dobro te pitala Vjera jesi u klimaksu? I ja popih to malo BELO zrnce. Kako bi bilo dobro da se saberu rezultati posle 200 dana i da sve budemo zadovoljne. Ma Konilend je i pravu ZAJEDNO SMO JACE !
vidi njih,one se već raspričale ccc...evo ja moram reći da ne znam šta da radim jer sam od danas na un dijeti na kojoj se praktikuje razdvajanje hrane a riža je ugljeni hidrat a to mi ide samo 2 dan po dijeti šta sad?evo,doručkujem kruške,mošte mislit doručka
imam i taj hljeb.Danas za ručak imam jaja,sir,supu i taj hljeb i isto to za večeru samo bez supe.Malo su me ove kruške nadule pa nisam gladna uopšte.Ja sad odoh prošetati psa i kupiti junetinu za supu Imam nekoliko pitanja prije nego odem.Ako ne budem jela rižu(jer mi se ne uklapa u dijetu)moram li otići sa ovog foruma?I vi cure koje ste držale neru,kakvo vam je tijelo nakon nje?Da li vam je koža mlohava?Je li celulit još izraženiji?Gdje je Jasse?Ja ću svaki 4 dan kad je na redu voćni dan piti neru.Inače u mom uputstvu kad sam pila neru je oisalo kako treba i dalje konzumitati napitak za doručak i večeru ko hoće da održi tu extra liniju,ali to je meni već mučenje i nije uopšte ništa pisalo za slanu vodu i senu a ja imala sve uredno...odoh sada,pozzzzzz
Prvo, želim se zahvaliti na vašu toplu dobrodošlicu .Grazza je u pravo,svi smo smo ovde da si damo međusobnu podršku i zato Vjera, ja te osobno molim da ostaneš na ovaj forum.Pusa!
grazza napisao:vjera salim se, nema ljutis, samo se ponasas Ne zvucim kao baba, ali dvocifren broj. Pitaj lealaj, kada me je videla krenula je da mi persira, nije mogla da se odvikne.
ojjjjjjjjjjjjjjjjjj Lealajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jesam li babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????
gde je Veksi nije se javljala??
kakva baba! sta prica?! ju svastaaaaaaaaaaaaa! ti si grazo riba i po i malo je reci!