To je ono kad si ti rekla mami da cesh prespavati kod mene, a u stvari si zdimila na Ohridsko jezero sa onim bajkerom, pa su tvoji raspisali poternicu, a moji mene smestili u Vaspitno-popravni dom? Je`l na to mislish?
sanyalica napisao:To je ono kad si ti rekla mami da cesh prespavati kod mene, a u stvari si zdimila na Ohridsko jezero sa onim bajkerom, pa su tvoji raspisali poternicu, a moji mene smestili u Vaspitno-popravni dom? Je`l na to mislish?
.....a sada taj dom vise ne postoji!!!Napravljen prelep trzni centar
sanyalica napisao:To je ono kad si ti rekla mami da cesh prespavati kod mene, a u stvari si zdimila na Ohridsko jezero sa onim bajkerom, pa su tvoji raspisali poternicu, a moji mene smestili u Vaspitno-popravni dom? Je`l na to mislish?
.....a sada taj dom vise ne postoji!!!Napravljen prelep trzni centar
A ti srecna, jer kao dvadesetogodisnjakinju nemaju gde da te smeste ( i to dva puta )