BOZEN KOZMETIK NIKAKO!!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 12, 2008 12:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moj savet:
***jedite redovno, 5 obroka dnevno, kada doruckijete, pomislite samo da cete jesti opet za dva sata i odmah ce vam biti lakse da pojedete samo malo....
***poslednji obrok neka vam bude minimum 3 sata pre nego sto legnete da spavate.
***pijte minimum 1,5l vode dnevno, kupite flasiranu vodu od 1,5l i ne idite na spavanje dok je ne ispraznite, ali naravno u toku dana, a ne sve odjednom
***setajte, idite peske, ne koristite lift
***izbacite beli hleb, beli secer, koristite maslinovo ulje, jedite cokoldnu bonzitu umesto drugih slatkisa ili welnes, moze i jedan red cokolde, umesto uzine, nece skoditi, pijte samo prirodne sokove, a ne one otrove tipa hello i tako to.
***uz sve ovo turbo slank imace sigurno efekta, a mozda ce neko pomisliti ''ako sve ovo uradim, nece mi ni trebati turbo slank".....potpuno ste i pravu, ali onda ce vam trebati duplo vise vremena da postignete zeljeni efekat, samo je to razlika......ja sam probala, pricam sve iz licnog iskustva
A ako jedete sarmu, pecenje, toprte u neizmernim kolicinama, ne krecete se i ocekujete da turbo slank ubije milione kalorija.......MISION IMPOSIBLE!!!!!Srecno!!!!!!
***jedite redovno, 5 obroka dnevno, kada doruckijete, pomislite samo da cete jesti opet za dva sata i odmah ce vam biti lakse da pojedete samo malo....
***poslednji obrok neka vam bude minimum 3 sata pre nego sto legnete da spavate.
***pijte minimum 1,5l vode dnevno, kupite flasiranu vodu od 1,5l i ne idite na spavanje dok je ne ispraznite, ali naravno u toku dana, a ne sve odjednom
***izbacite beli hleb, beli secer, koristite maslinovo ulje, jedite cokoldnu bonzitu umesto drugih slatkisa ili welnes, moze i jedan red cokolde, umesto uzine, nece skoditi, pijte samo prirodne sokove, a ne one otrove tipa hello i tako to.
***uz sve ovo turbo slank imace sigurno efekta, a mozda ce neko pomisliti ''ako sve ovo uradim, nece mi ni trebati turbo slank".....potpuno ste i pravu, ali onda ce vam trebati duplo vise vremena da postignete zeljeni efekat, samo je to razlika......ja sam probala, pricam sve iz licnog iskustva
A ako jedete sarmu, pecenje, toprte u neizmernim kolicinama, ne krecete se i ocekujete da turbo slank ubije milione kalorija.......MISION IMPOSIBLE!!!!!Srecno!!!!!!
ja mogu da kazem da sam zadovoljna tabletama,koristim ih sada vec drugi mesec,i oslabila sam 4 kg.
posle svakog jela popijem po 3 tablete, i ne mogu da se pohvalim da pijem puno vode,nego tek toliko da bih ih progutala.
-ne pijem nista gazirano
-ne bavim se sportom
pored lepog osecaja mrsavljenja,praznih creva i koza mi je postala cistija,ten savrsen.
posle svakog jela popijem po 3 tablete, i ne mogu da se pohvalim da pijem puno vode,nego tek toliko da bih ih progutala.
-ne pijem nista gazirano
-ne bavim se sportom
pored lepog osecaja mrsavljenja,praznih creva i koza mi je postala cistija,ten savrsen.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 5:13 am
To je tacno ono sto ti kazu Bozen ``doktori``,pa samo sa tom dijetom koju daju moze da se smrsa!A najgore je sto je ta dijeta rigorozna i izbacuje neke vazne proteine i vitamine koji su potrebni.tashimirka napisao:Moj savet:

DOBRO VECE SVIMA NA FORUMU.JA SAM SE EVO MALOPRE UCLANILA OVDE I HTELA BIH DA VAM I JA IZNESEM MOJE NEGATIVNE UTISKE O BOZEN KOSMETIK.PRE NEKIH OTPRILIKE GODINU DANA KORISTILA SAM BOZEN TABLETE ZA MRSAVLJENJE U NADI DA CU KAO I MNOGI DRUGI SMRSATI!NARAVNO SVI MI KAD VIDIMO KOJI REZULTATI SU (POSTIGLI)?,ONI SA TV POZELIMO I MI DA STIGNEMO DO VITKE LINIJE...ALI..JA SAM UZIMALA PO DVE TABLETE SVAKO JUTRO SA DVE CASE VODE,ZBOG VECE TELESNE MASE KAO PREPORUCUJU TI OD DVE DO CETIRI PA SAM SE JA ODLUCILA ZA DVE.I TAKO NEKIH 15 DANA TRAJAO JE MOJ TRETMAN KAD JEDNO JUTRO JA SE PROBUDIH SA UZASNOM GLAVOBOLJOM,SAMO VRTOGLAVICA DA GLAVU NE MOZES DA PODIGNES GORE.A DA NAVEDEM DA SAM SA MALOM CERKICOM BILA KOD KUCE KOJA JE TAD IMALA DVE GODINE.ODMAH ZATIM SA SUPRUGOM OTISLI SMO KOD DOKTORRA I NARAVNO REKLI DA JE SVE TO UZROK OD TIH TABLETA....SAD ZNAM DA NE POSTOJE NIKAKVE TABLETE ZA MRAVLJENJE,DA JE TO STO SVI VIDIMO NA TV SAMO VARKA PA MOLIM VAS ZASTO ONI KOJI IH PRIKAZUJU DA SU SMRSALI ZASTO SU UZ NJIH DOKTORI STALNO AKO JE TO NEKI PRIRODAN NACIN!NE VERUJTE U TO I NE KORISTITE NISTA STO STETI VASEM ORGANIZMU...NADAM SE DA OVIM CU NEKOM POMOCI DA MU SE NE DESI ISTO STO I MENI A MOZDA I NESTO JOS GORE ,JER KAKO SAM VIDELA I CITALA IMA I OZBILJNIJIH EFEKTA NA ORGANIZAM OD TIH TABLETA...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 23, 2009 6:05 pm
- Kontakt:
Svi ovi vasi komentari su me naterali da su ukljucim u doskusiju.
Da vam kazem da ste svi vi koji ste uzeli Bozen tablete za skidanje kila u velikoj zabludi.Tablete su pravljene zato da nam ubrzaju metabolizam i i dinekle dovedu organizam u red.Kazem donekle zato sto one nisu svemoguce.Mnogi i mnoge koji su uzeli tablete misle da sada mogu lezati i jesti isti kao i pre ili cak i vise nego pre a da ce kile ipak ici dole,a da bi te iste tablete imale efekat potrebna je i fizicka aktivnost.Ja sam ih licno uzeo i dalje ih uzimam jer sam primetio da od kad sam ih poceo koristiti nemam problema sa prostato.Inace imam hronicnu upalu prostate koja mi se smirila tek kad sam poceo da uzimam Turbo Slank+Spirulina.
I da napomenem da sam fizicki mnogo aktivniji i imam vise volje da radim i vezbam od kad ih koristim a koristim ih 8 meseci.Dnevno uzmem
3x2 Turbo Slank i 3x1 spirulinu.
OD KAD IH KORISTIM JA SAM DRUGI COVEK!
Da vam kazem da ste svi vi koji ste uzeli Bozen tablete za skidanje kila u velikoj zabludi.Tablete su pravljene zato da nam ubrzaju metabolizam i i dinekle dovedu organizam u red.Kazem donekle zato sto one nisu svemoguce.Mnogi i mnoge koji su uzeli tablete misle da sada mogu lezati i jesti isti kao i pre ili cak i vise nego pre a da ce kile ipak ici dole,a da bi te iste tablete imale efekat potrebna je i fizicka aktivnost.Ja sam ih licno uzeo i dalje ih uzimam jer sam primetio da od kad sam ih poceo koristiti nemam problema sa prostato.Inace imam hronicnu upalu prostate koja mi se smirila tek kad sam poceo da uzimam Turbo Slank+Spirulina.
I da napomenem da sam fizicki mnogo aktivniji i imam vise volje da radim i vezbam od kad ih koristim a koristim ih 8 meseci.Dnevno uzmem
3x2 Turbo Slank i 3x1 spirulinu.
OD KAD IH KORISTIM JA SAM DRUGI COVEK!
bobovka napisao:ODMAH ZATIM SA SUPRUGOM OTISLI SMO KOD DOKTORRA I NARAVNO REKLI DA JE SVE TO UZROK OD TIH TABLETA....

ne volim tablete za mrsavljenje, i ne verujem u tako nesto. mogu da pospese metabolizam, ali to je sve. bojim se samo, kad se prestane sa uzimanjem istih, da se metabolizam vrati na lenjo stanje...
ali, izjave kao ova gore, jos vise mi i du na zivce.

-
- Novi član
- Kontakt:
Da si bolje procitala ono sto sam napisao videla bi da ja nisam nista reklamirao i nisam nagovarao ljude na te tablete.
Rekao sam da su meni mnogo pomogle ali sam isti tako rekao da ni one ne deluju bez neke fizicke aktivnosti.
A,bila si cinicna!
No, ne zelim da se prepiremo.Ovde smo da pomognemo jedni drugima,i da iznisimo neka misljenja i zapazanja, ako mozemo.
POZDRAV!

Rekao sam da su meni mnogo pomogle ali sam isti tako rekao da ni one ne deluju bez neke fizicke aktivnosti.

A,bila si cinicna!

No, ne zelim da se prepiremo.Ovde smo da pomognemo jedni drugima,i da iznisimo neka misljenja i zapazanja, ako mozemo.
POZDRAV!

-
- Novi član
- Kontakt:
Marta,u pravu si.Uz bilokakvu fizicku aktivnost ti nikakve tablete nisu potrebne,ali ja sam napomenuo da imam hronicnu upalu prostate.
Primetio sam da,iako to ne mogu da izlecim,ove tablete mi puno pomazu u smirivanju te iste upale.Naravno, to mozda nece pomoci svakom,ali eto meni je pomoglo.Samim ti sto sam sredio upalu imam vise volje i za razne fizicke aktivnosti.
Ko hoce nek veruje,ko nece nemora ja znam kako mi je bilo i kako je sada.
Primetio sam da,iako to ne mogu da izlecim,ove tablete mi puno pomazu u smirivanju te iste upale.Naravno, to mozda nece pomoci svakom,ali eto meni je pomoglo.Samim ti sto sam sredio upalu imam vise volje i za razne fizicke aktivnosti.
Ko hoce nek veruje,ko nece nemora ja znam kako mi je bilo i kako je sada.

Ja sam smrsala od jedne flasice,5 kg tako da je meni pomogao
mikalja napisao:Sad tek videh ovu Temu !I mogu samo da iznesem svoje lichno iskustvo!Ja sam poletela da uzmem Bozen tablete za mrshavljenje sa toliko nade sam sve radila (kao) shta treba !I popila sam jednu flashitzu ,kad sam stala da se izmerim vidim dobila sam joooosh 4 i po kg!Onda sam bash bila ubedachena!Pa su mi rekli njeni saradnici,da ponovim kao tek od druge ce pocheti i bla bla!I da neduzim ja naivno prihvatim,jer Boze moj "ne shkode"i i drugu kad sam flashitzu do pola popila ,izmerim se i vidim josh 2ipo kg gore
!I ono aj da vidim (Srpska posla ,da se ne batzi
)popijem i onu drugu polovinu i josh sam hranu smanjila i fizichke aktivnosti !I na vagu ,vidim josh 4 kg !Znachi !Ebo im pas mat** njima i njihovim prevarama!I jedva se reshih tih kilograma,kao da su se zacementirali
!Da li su shtetne ?To neznam,nebi napamet da lupam,ne volim da pricham ono shto nisam osetila!meni lichno nishta nije smetalo ,mislim nisam imala nikakvih problema ako izuzmemo te kilograme DODATNE!Pa su me zezali mnogi da sam uzela kontra one za gojenje
a nisam bwe!Bitno je da se ona nafatirala love a mi shto smo naivni?Boli nju ona debela guz*chetina
![]()
![]()
![]()
__Pozdrav

Mene je ovo pocelo da brine.Evo ja vec 2 dana koristim bozen i moram priznati da me boli zeludac i u predelu stomaka imam krceve i ko gasove.A sad me brine oko tih crvica kako ste rekli neki.Mozete malo detajnije da kazete o njima.

Tako da molim za odgovore
Pozz