Leajj draga pa mi smo se samo dogovorile gde da se nadjemo, a posto je tvoja radnja u centru najlakse cemo te naci. Ako administrator ima bolju ideju, nemam nista protiv. Neka javi adresu eto nas tamo. hehe
drage moje devojke, mislim da je administator procitao nase postove, i da je covek sasvim normalna osoba. Da je bilo neke potrebe, verovatno bi zatvorio sajt, ali mi ne pricamo ni o politici ni o drzavi, samo o svojim suvisnim kilogramima i lepo se druzimo. Niko nikoga ne ogovara, dajemo savete i pokusavmo da olaksamo jedna drugoj. A mislim da je to osnovni cilj ovakvih foruma,
Prema tome, gospodine ADMINISTRATORE, molim Vas da se i Vi oglasite.
JASSE napisao:Ja test imam tek 17. marta nishta slobodno do tada,a vidi shta imash o tome na temi o intoleranciji,ja cu da se ukljuchim u to tek kad dobijem rezultate,za sada se razumem samo u Neeru
Jasse pa i ja imam 17.marta u 15 i 30,a ti?
Mozda se sretnemo u Vojvode Dobrnjca?
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
JASSE napisao:Ja test imam tek 17. marta nishta slobodno do tada,a vidi shta imash o tome na temi o intoleranciji,ja cu da se ukljuchim u to tek kad dobijem rezultate,za sada se razumem samo u Neeru
Jasse pa i ja imam 17.marta u 15 i 30,a ti?
Mozda se sretnemo u Vojvode Dobrnjca?
grazza napisao:Devojke, vidjamo li se sutra, u koliko sati i gde????
Ja bih jako volela,a ne znam do ujutru,moja mama,zna oko 10 da li ide u kancelariju,pa ako ne ide uzima klince,a ja sam slobodna Ja bih u tom sluchaju mogla oko 1!
Jao Grazzo prevrnula sam se od smeha,ma dodji bre kod baba Ranke da ti malko salije olovo,ima i brada da ti spadne i struk da ti se stanji,ma idi bre i stravu da ti salije i hormone sredjuje,a mozesh i sholju da okrenesh malko da ti pogleda... full tretman
Pa ne pusem, a ti? a jos nisam procitala do kraja knjigu, evo od 13. popodne ne pusem. gde nam je lealajjjjjjjjj, mesi kolace kao prava domacica?
Lealajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj gde siiiiiiiiiiiiiiii?