ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od JASSE »

grazza napisao:Dr gica, kako odma pa mi cekali 7 dana

Lealajj kupila sam caj od bosiljak, evo popih jedan, a i kupila sam grickalice.
Jao ljudi uvek sam volela grickalice ali sam imala grizu savest sto ih jedem, a sada jedem, i nema grize savesti hehehe i jos znam da cu da smrsam. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gde si ti Grazzo draga radila test?Vidim pominje se Zemun,mami je to blizu ona je iz Zemuna,mogla bih i ja snjom :D da vidim shta smem, a shta ne!
Ajde Grazzo mila, ti meni to malko pojasni na koji nachin se radi? Ostalo sam iz predhodnih postova ukapirala,samo josh da vidim gde je najbolji i naravno gde je jeftinije :)
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

dobro jutro slatke moje, ja popila pirinac, a sada i raz sa cimetom. Jasse, ja sam isla u vojvode dobrnjca, test kosta 3.ooo i rezultati se dobijaju za 7 dana. Ne znam za Zemun. Ako ti to odgovara, to je kod botanicke baste napisacu ti telefon

Vjera, poenta je da mozes da jedes sve sto ti je napisano na ceduljici u neogranicenim kolicinama.
Taj sa cokoladom je verovatno jeo nesto sto nije smeo a sto je bilo u cokoladi.(mleko, secer, kakao, i sta vec dodaju)

A sto je najbolje ja smrsah, pa da li od pirinca, kijavice ili intolerancije ne znam, ali dobro ide :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

jasse pridruzujem se i krecemo zajedno da prestajemo da pusimo, bice nam lakse ja mislim. Samo da ozdravim od ovog gripa pa cu da kupim knjigu. Kaze leajj da je ima na platou. odoh mao da prilegnem ubi me temperatura, pisemo se
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

Jao Grazzo pa ti si bash nadrljala stom prehladom :cry:
Napishi mi broj obavezno,nije mi daleko tj. sve jedno mi je ... zivim na B. Brdu tako da mi je sve daleko :lol: Napishi mi broj shto pre da zakazem,poshto sam sigurna da se cheka,a volela bih da mamica posle ovog kupusa,koji danas zavrshava(smrshala je super), nastavi da se hrani po tom sistemu i bice joj super!
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

grazza napisao:jasse pridruzujem se i krecemo zajedno da prestajemo da pusimo, bice nam lakse ja mislim. Samo da ozdravim od ovog gripa pa cu da kupim knjigu. Kaze leajj da je ima na platou.
Ja je sinoc KUPILA,ne bih nishta u napred,ali :) Jako dobra literatura,to je sve shto cu reci za sada!
Poljubac za ALAPACHICE,danas sam u ludilu od obaveza :(
Pishem kasnije
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

E da ne zaboravim,Grazzo evo sada sam zakazala u ordinaciji gde si ti radila test :) 17.mart prvi slobodan termin :o :o :o ali shta cu zakazala sam i za sebe i za mamu.
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

meni to sa testovima ništa nije jasno.Meni je zabranila svašta nešto i 2 mjeseca kilaža ne mrda.Meni pukne film i napravim tada sama sebi dijetu u kojoj je bilo stvari koje je mi ona zabranila.I ja omršavim 5 kg!To je bilo prošle godine.A testa sam se baš bila pridržavala.Na mene nije djelovalo,a ni na mog ujaka.Kako god,vama želim uspjeh :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

jasse gde si kupila knjigu i koliko kosta? moze li pouzecem da se naruci, ja ne mrdam od kuce jos par dana. :cry:
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

Ćao devojke,

evo i mene ovde. Fenomenalne ste.

Nego, pošto živim na Voždovcu, ima li negde bliže laboratorija gde mogu da uradim test na toleranciju
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

grazza napisao:jasse gde si kupila knjigu i koliko kosta? moze li pouzecem da se naruci, ja ne mrdam od kuce jos par dana. :cry:
hehe jooooooooj kakvo pouzece! molim te! ajd kupicu ti ja pa ti doneti kad se budem vracala kuci veceras

zovem te!
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

vjera napisao:Dr Gico,drago mi je da si me poslušala.Leajj,mozak mi kuva.Ja sam slušala kineza 3 sata :roll: tako sam glupaaa....Pokazivao nam je svaku karticu u control panelu i sve živo u svakoj od njih,ma :roll: a ja komp imam tek 5 mjeseci :o sad učim modul windows i odlučila sam se za start paket(4 modula)pa ću vidjeti...ma,ne znam...treba li pravnicima acssess ili tako nešto?A excel?Ne znam ni napisati :roll: Mrtva sam umorna,još sam na voću danas :x
sve ti treba draga vjera! u accessu ces uskoro drzati klijente a excel ce ti raditi knjigovodstvo! ajd polako. ako ti treba nesto pisi mi na pp i sve ce biti ok i sve ce ti se sleci samo daj sebi malo fore!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

leajj imaš moj pp
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

nisam dobila nista
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Leajj.komp neće da pošalje poruku na pp i gotovo.Ne znam šta mu je inače sa tim nemam problema.Uglavnom,pitala sam te zašto misliš da pravnicima treba access i excel jer je meni rečeno da nam to baš ne treba kao excel je za ekonomiste a access je komplikovana baza podataka???Reci mi koliko traje vremenski ecdl,start paket?Ja slušam 2 puta sedmično po 3 sata.I reci mi koliko košta start paket u srbiji?
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

djevojke i žene svečano vas obavještavam da sam za 4 dana na un dijeti smršala 3 kg!!!!NE MOGU VJEROVATI!!!DIJETA JE FENOMENALNA!!!!jEEEEEEEE
Zaključana tema