ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
pozdrav za moje alopicherose,pa vi ste bre mene zaboravile,djolja chestitala sam ti sinu odlazak u vojsku ali...posle tolko viskija nije ni chudo shto nisi primetila porukicu,chestitam mu ponovo a i vama srecno veselje.pozdravljam SVE damice punoo punooooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
jesy napisao:pozdrav za moje alopicherose,pa vi ste bre mene zaboravile,djolja chestitala sam ti sinu odlazak u vojsku ali...posle tolko viskija nije ni chudo shto nisi primetila porukicu,chestitam mu ponovo a i vama srecno veselje.pozdravljam SVE damice punoo punooooo

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
jesy napisao:pozdrav za moje alopicherose,pa vi ste bre mene zaboravile,djolja chestitala sam ti sinu odlazak u vojsku ali...posle tolko viskija nije ni chudo shto nisi primetila porukicu,chestitam mu ponovo a i vama srecno veselje.pozdravljam SVE damice punoo punooooo
Gde si ti Jesy?Vidim da si zivnula,ako ako

Kako zasto nisam bila,pa rekla sam ti.Jooooj,ti i Andjolina cura fina ste mnogo postale zaboravnesanyalica napisao:Ma krivo mi sto nisam isla u avgustu...bio dobar vatromet, to svake godine organizuju. Ama neshto fantasticno. Znash ono ukomponovano sa muzikom i zvucnim efektima...prelepoooo! E a zasto nisi bila na pristanishtu prekjuche kad je bio ovaj nash vatromet?

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Vidim Oliverka krenule te "cajne" al si ti to izdrzala momacki
ako, ako i mama sina za vojsku ima
Sanyalice te varijante cak i ukrsteno fontana + muzika + igra svetla ima i u Stadtpark - u u Hamburgu, al Nemci si bolju (ipak manje ustogljeni) od Svajcaraca. To je u Hambrugu aktuelno do oktobra.

Sanyalice te varijante cak i ukrsteno fontana + muzika + igra svetla ima i u Stadtpark - u u Hamburgu, al Nemci si bolju (ipak manje ustogljeni) od Svajcaraca. To je u Hambrugu aktuelno do oktobra.

Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Ooooo Jesy "dashuria ime , priza zote ju faljni" Ju eshte motra jeme i nećeš se naljutiti što sam previdela tvoju poruku : Od tolikog pića i umora oči su mijesy napisao:pozdrav za moje alopicherose,pa vi ste bre mene zaboravile,djolja chestitala sam ti sinu odlazak u vojsku ali...posle tolko viskija nije ni chudo shto nisi primetila porukicu,chestitam mu ponovo a i vama srecno veselje.pozdravljam SVE damice punoo punooooo

HVALA ti od srca na ovim željama i kada se odmorim, a ti ozdraviš, ukrstićemo "čajnu" i zapevati "Ječaaaaam žeeeelaaa Kosovka devoooojka..."
Poljubac i "mir u pafšim"

- Dj.Olivera
- Stalni član
martat napisao:Kako zasto nisam bila,pa rekla sam ti.Jooooj,ti i Andjolina cura fina ste mnogo postale zaboravnesanyalica napisao:Ma krivo mi sto nisam isla u avgustu...bio dobar vatromet, to svake godine organizuju. Ama neshto fantasticno. Znash ono ukomponovano sa muzikom i zvucnim efektima...prelepoooo! E a zasto nisi bila na pristanishtu prekjuche kad je bio ovaj nash vatromet?

- Dj.Olivera
- Stalni član
[quote="snsara"]Vidim Oliverka krenule te "cajne" al si ti to izdrzala momacki
Kako da ne pijem viski iz "čajne"'???????? Znaš li ti koliko se "Kosovka devojka" muuuučila dok je "ječaaam žela", pa mlela, pa "pekla" viski...kako, ja njena zemljakinja, da ignorišem toliki trud a svuda u svetu pijuuu , pijuuu.....ma bjaži breee

Kako da ne pijem viski iz "čajne"'???????? Znaš li ti koliko se "Kosovka devojka" muuuučila dok je "ječaaam žela", pa mlela, pa "pekla" viski...kako, ja njena zemljakinja, da ignorišem toliki trud a svuda u svetu pijuuu , pijuuu.....ma bjaži breee

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
Simonice diiiiivnoooo dete ne znam da li će te mama pustiti da se igraš sa teta Andjolinom, ovako opčnm i pjnmsnsara napisao:A teta Oliverka dok ne stigne Ivkina beba (a svasta cu je nauciti) ja cu se iglati sa tobom sada kada ti je sin, mamino dete, otisao u vojsku![]()
![]()

P.S. Ponesi igracke, ja neeemaaam nista za devojcice

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
snsara napisao:Vidim Oliverka krenule te "cajne" al si ti to izdrzala momacki![]()
![]()
![]()
![]()
Sanyalice te varijante cak i ukrsteno fontana + muzika + igra svetla ima i u Stadtpark - u u Hamburgu, al Nemci si bolju (ipak manje ustogljeni) od Svajcaraca. To je u Hambrugu aktuelno do oktobra.![]()
![]()

- sanyalica
- Stalni član
Kude si Dzesika Lang????jesy napisao:pozdrav za moje alopicherose,pa vi ste bre mene zaboravile,djolja chestitala sam ti sinu odlazak u vojsku ali...posle tolko viskija nije ni chudo shto nisi primetila porukicu,chestitam mu ponovo a i vama srecno veselje.pozdravljam SVE damice punoo punooooo

Pa otkud smo te zaboravile breee????

Ti si nasha srecica sa juga! Volimo te i zelimo da nam sto pre dodjesh na duze da se druzimooo!!!

- sanyalica
- Stalni član
AnDjo i Martatice, lepotice moje, bicete glavne glumice, odluchila sam!
Dacu vam blanko chekove, a vi same upishite sumu! Eto!
Ne budite nestrpljive, ovih dana stize scenario. Eh fali mi nekoliko plavusha i par nabildovanih momaka, pa ako imate nekog da preporuchite...javljajte! Hitno je!
P.S. Ne, ne Shvica nema veze sa filmom...tamo idem da rmbachim...ma sve mi je poremetio taj sluzbeni put, no dobro...bar cu da zaradim malko
Dacu vam blanko chekove, a vi same upishite sumu! Eto!

P.S. Ne, ne Shvica nema veze sa filmom...tamo idem da rmbachim...ma sve mi je poremetio taj sluzbeni put, no dobro...bar cu da zaradim malko