ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav za moje alopicherose,pa vi ste bre mene zaboravile,djolja chestitala sam ti sinu odlazak u vojsku ali...posle tolko viskija nije ni chudo shto nisi primetila porukicu,chestitam mu ponovo a i vama srecno veselje.pozdravljam SVE damice punoo punooooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

jesy napisao:pozdrav za moje alopicherose,pa vi ste bre mene zaboravile,djolja chestitala sam ti sinu odlazak u vojsku ali...posle tolko viskija nije ni chudo shto nisi primetila porukicu,chestitam mu ponovo a i vama srecno veselje.pozdravljam SVE damice punoo punooooo
:roll: :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

jesy napisao:pozdrav za moje alopicherose,pa vi ste bre mene zaboravile,djolja chestitala sam ti sinu odlazak u vojsku ali...posle tolko viskija nije ni chudo shto nisi primetila porukicu,chestitam mu ponovo a i vama srecno veselje.pozdravljam SVE damice punoo punooooo

Gde si ti Jesy?Vidim da si zivnula,ako ako :D .Drago mi je da si bolje i ja tebe puno pozdravljam.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

sanyalica napisao:Ma krivo mi sto nisam isla u avgustu...bio dobar vatromet, to svake godine organizuju. Ama neshto fantasticno. Znash ono ukomponovano sa muzikom i zvucnim efektima...prelepoooo! E a zasto nisi bila na pristanishtu prekjuche kad je bio ovaj nash vatromet?
Kako zasto nisam bila,pa rekla sam ti.Jooooj,ti i Andjolina cura fina ste mnogo postale zaboravne :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Vidim Oliverka krenule te "cajne" al si ti to izdrzala momacki :D :D :D ako, ako i mama sina za vojsku ima :wink: :wink:

Sanyalice te varijante cak i ukrsteno fontana + muzika + igra svetla ima i u Stadtpark - u u Hamburgu, al Nemci si bolju (ipak manje ustogljeni) od Svajcaraca. To je u Hambrugu aktuelno do oktobra. :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

A teta Oliverka dok ne stigne Ivkina beba (a svasta cu je nauciti) ja cu se iglati sa tobom sada kada ti je sin, mamino dete, otisao u vojsku :D :wink: :wink:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Ooooo Jesy "dashuria ime , priza zote ju faljni" Ju eshte motra jeme i nećeš se naljutiti što sam previdela tvoju poruku : Od tolikog pića i umora oči su mi :o
HVALA ti od srca na ovim željama i kada se odmorim, a ti ozdraviš, ukrstićemo "čajnu" i zapevati "Ječaaaaam žeeeelaaa Kosovka devoooojka..."
Poljubac i "mir u pafšim" :D :D :D :D Jbmlga ko zna da li sam ovo ispravno napisala ali ostali ne znaju albanski a ti ćeš razumeti :wink: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

martat napisao:
sanyalica napisao:Ma krivo mi sto nisam isla u avgustu...bio dobar vatromet, to svake godine organizuju. Ama neshto fantasticno. Znash ono ukomponovano sa muzikom i zvucnim efektima...prelepoooo! E a zasto nisi bila na pristanishtu prekjuche kad je bio ovaj nash vatromet?
Kako zasto nisam bila,pa rekla sam ti.Jooooj,ti i Andjolina cura fina ste mnogo postale zaboravne :D
:cry: :cry: :cry: nisam zaboravna :cry: :cry: :cry: ja sam pijana :roll: :roll: :roll:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

[quote="snsara"]Vidim Oliverka krenule te "cajne" al si ti to izdrzala momacki :D :D :D ako, ako i mama sina za vojsku ima :wink: :wink:

Kako da ne pijem viski iz "čajne"'???????? Znaš li ti koliko se "Kosovka devojka" muuuučila dok je "ječaaam žela", pa mlela, pa "pekla" viski...kako, ja njena zemljakinja, da ignorišem toliki trud a svuda u svetu pijuuu , pijuuu.....ma bjaži breee :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Sanyalice, ja sam ti poželela da SANJAŠ lepe snove a ti pogrešno shvatila da treba da RADIŠ lepe stvai i ooooop pravo u Švicu....tzzz :roll: Aaaaa znam radnja horor filma počinje u Švici... :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

snsara napisao:A teta Oliverka dok ne stigne Ivkina beba (a svasta cu je nauciti) ja cu se iglati sa tobom sada kada ti je sin, mamino dete, otisao u vojsku :D :wink: :wink:
Simonice diiiiivnoooo dete ne znam da li će te mama pustiti da se igraš sa teta Andjolinom, ovako opčnm i pjnm :lol: :lol: :lol: Ma hoće, znam, ona je divna duša :P
P.S. Ponesi igracke, ja neeemaaam nista za devojcice :roll: :roll:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Oliverka ne breni ima mama keca iz rukava - raso u tu svrhu :wink: :wink: :wink: Pozdrav i laku noc svima :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

snsara napisao:Vidim Oliverka krenule te "cajne" al si ti to izdrzala momacki :D :D :D ako, ako i mama sina za vojsku ima :wink: :wink:

Sanyalice te varijante cak i ukrsteno fontana + muzika + igra svetla ima i u Stadtpark - u u Hamburgu, al Nemci si bolju (ipak manje ustogljeni) od Svajcaraca. To je u Hambrugu aktuelno do oktobra. :D :D :D
:o :o :o Superrrr!!! Hvala sto si mi rekla!!!! Onda cu obici i filijalu u Hamburgu!!!!! :D
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Kude si Dzesika Lang???? :D
Pa otkud smo te zaboravile breee???? :D
Ti si nasha srecica sa juga! Volimo te i zelimo da nam sto pre dodjesh na duze da se druzimooo!!! :D
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

AnDjo i Martatice, lepotice moje, bicete glavne glumice, odluchila sam!
Dacu vam blanko chekove, a vi same upishite sumu! Eto! :D Ne budite nestrpljive, ovih dana stize scenario. Eh fali mi nekoliko plavusha i par nabildovanih momaka, pa ako imate nekog da preporuchite...javljajte! Hitno je! :o
P.S. Ne, ne Shvica nema veze sa filmom...tamo idem da rmbachim...ma sve mi je poremetio taj sluzbeni put, no dobro...bar cu da zaradim malko :wink:
Slika
Zaključana tema