Aaaaaaaaaa, kapiram....hm.....pšpšpšpš pa šta da radimo?? Ajde skokni na parče torte, kaficu i... utvrdimo gradivo
Auuuu još malo i stižu gosti a ja blesim.... odoh da spremim klopu.....a ti dođi ( popravljen je i drugi lift) .
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Pon Sep 01, 2008 7:05 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Dobrro jutroooo spavalice Nisam gledala film ( neću imati vremena da gledam još nekoliko dana.) Budi drug pa demonstriraj...pardon ispričaj mavkice, baš me zanima taj deo oko uzvraćanja udaraca
Hoćeš da ti izrežem parčence od čokoladne, mimoze , zakove ili olero torte?
Caooooo
Divnoooo Daj od svake po malko...imam super metabolizam, mogu da jedem sta god hocu bez problema!
E taj film ces gledati...sad pishem scenario...ali ima da bude strava i uzas!!!!
I ja imam frku neopevanu na svim frontovima...a josh moram da idem na sluzbeni put u Shvajc, pa spremam neku dokumentaciju...jbmlga sve se navali odjednom. Eh to je trebalo u avgustu, pa odlozeno...mada Zenevsko jezero ce me mozda vrnuti u zivot
I ja imam frku neopevanu na svim frontovima...a josh moram da idem na sluzbeni put u Shvajc, pa spremam neku dokumentaciju...jbmlga sve se navali odjednom. Eh to je trebalo u avgustu, pa odlozeno...mada Zenevsko jezero ce me mozda vrnuti u zivot
sanyalica napisao: I ja imam frku neopevanu na svim frontovima...a josh moram da idem na sluzbeni put u Shvajc, pa spremam neku dokumentaciju...jbmlga sve se navali odjednom. Eh to je trebalo u avgustu, pa odlozeno...mada Zenevsko jezero ce me mozda vrnuti u zivot
Ejjj to je radna poseta sa minimalno uzivanja...nemash bash na chemu da zavidish. A shto se tiche filma...pa eto mogu ti sredim da dobijesh jednu od glavnih uloga, a?
Ma krivo mi sto nisam isla u avgustu...bio dobar vatromet, to svake godine organizuju. Ama neshto fantasticno. Znash ono ukomponovano sa muzikom i zvucnim efektima...prelepoooo! E a zasto nisi bila na pristanishtu prekjuche kad je bio ovaj nash vatromet?