Ti si moja duša!!!!!!!! Saaaama da upišem sumu???? Potrošila sam svu ušteđevenu a treeeeba mi para za "neki" kurs Kako koji kurs??? Skraćeni kurs za glumce Plavušu imaš, Martat će se ofarbati u plavo ako treba aaaaaa bilder, bilder.....Setila sam se Hary je student, treba mu para Prihvatiće ulogu oberučke
Dobro jutro devojke moje
Strasan problem imam ali cu se bas potruditi da ga resim.U odnosu na vas imam najmanji procenat poslatih poruka dnevno
Andjolina je ubedljivo prva!!!!!!!!!
Sanyalica druga
A ja,ah....cutacu...dok vas ne prestignem
snsara napisao:Vidim Oliverka krenule te "cajne" al si ti to izdrzala momacki ako, ako i mama sina za vojsku ima
Sanyalice te varijante cak i ukrsteno fontana + muzika + igra svetla ima i u Stadtpark - u u Hamburgu, al Nemci si bolju (ipak manje ustogljeni) od Svajcaraca. To je u Hambrugu aktuelno do oktobra.
Da vidish snsara kad je jesy pisala da za Slavu pije chajne?Ja mislila kobasitze? Onda su objasnile da se iz tih tkzv chasha chajnih pije kako reche JESY "mekana" rajkija
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Dj.Olivera napisao:Drage moje drugarice HVAAAALLLAAAA vam na ovim lepim porukama, "pozdravima i čeeestitkama" Još sam u frci ali ne mogu da ne prozujim kroz forum i čitucnem šta se dešava Vidim da ćemo imati prinovu ( bebebe...bebebebebe...) i čestitam mama Ruži . Snsara sada će Sara imati sa kim da se igra dok mi cugamo. Martat, gde si ti sinoć da cugnemo neku "čajnu"???????? Ja sam prestala da brojim posle šest "ukrštenih" viskija Došla sam do genijalnog otkrića. Možeš popiti "X" čašica alkohola i da ostaneš trezan pod jednim uslovom: Ne konzumirati čvrstu hranu ( najmanje dva dana ) , ne spavati, mnogo igrati, pevati i piiiiitiiiii .... Sanyalice- spavalice nadam se da ovih dana sanjaš samo lepe snove i da ćeš se probuditi
Mikalji se vratio muž sa službenog puta i uživaaaaa
Toliko za sada.....eeeee da ne zaboravim: Tamara se posekla...tzzz...nije poslušala moj savet da ne pere u kadi prozore... misliiim tanjire
Ne mogu, niti zelim da ostanem nema, nad ovim lepim zeljama!Tvoji prsti iskucase vesela slova ne iskvarene rechi tvoje !Za iskrene zelje josh nerodjene BEBICE MOJE !Zahvaljujem se iskreno i od srca i uzvracam sa ove strane Sve naj lepse tebi i tvome sinu !Da mu brzo prodju vijnicki dani !Da se ziv i zdrav vrati svojoj naj drazoj mami kisss!
Iako ovde ne svracam ili bas ,bas retko usla sam da te pozdravim i tebe i tvoga sina!Ostavit cu jednu pesmicu za njega !Ne nesto tesko za srce ni za okice tvoje ...Tek umesto pokloncica nekog ,neka mu bude !
Da smo u fizickom kontaktu bilo bi drugacije
"Ruuuužice Ruuužo Ruuuška..." upravo sam ukućanima pročitala tvoju poruku i pesmicu. Lagila si me mavkice kada si rekla da pesmica nije za okice moje. "Suze krijem same teku..." HVALA ti i želim ( Boga molim ) da Kena i njegov VESELI KARAVAN prati sva sreća ovoga sveta. Čuvaj porodicu a to malo, nerođeno stvorenje pomazi i mavkice uštini umesto mene Teta Anđolina će joj/mu na svadbi igrati Sirtaki ( uz pomoć štapa, naravno)
Veliki pozdrav od moje porodice! Pesmicu ću pročitati vojniku kada dođe na odsustvo .Poljubac
veliki pozdrav djolji ma nas dve smo breee Kosovke Djevojke razumemo se u svemu,da li sinak blizu sluzhi vojsku?ostale alapicherose pozdravljam punooo punoooo,ma ja z\nam da me niste zaboravile,ja sam mislima sa vama i kada nepishem,ljubim vas sveeeee,sanyalici lep radni provod zhelim i nemoj mnogo da se umori,ljubim vas sve mile damice
Poslednja izmena od jesy u Uto Sep 02, 2008 7:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Draga moja Jesy u ovoj našoj Srbiji ništa nije daleko Odakle god da kreneš ...dva-tri sata vožnje
Danas je ostao u kasarni, bilo je malo ali je sada sve OK. Preživeće Mujo
ma nemoj pred njim da pokazhesh da se sekirash,svaka majka je srecna kada ima sina za vojnika,shteta shto ova nasha deca odavde ne idu u vojsku,kada odsluzhi vojsku tada je pravi chovek,mogu da zamislim kako ti je...pozzz
neshto mi je stvarno neobichno bez nje,ona je uvek bila tu i odjednom...ma samo da je dobro.Pozdravljam te i sve ostale alapicherose ,odoh malo da prilegnem pa cu opet kasnije pisati.Ovdese sprema nevreme,bash grmiiii
Martat ti se zagledala u Noleta a ja džupim na ovom postolju od kada sam izbila na prvo mesto i čekam pehar,medalju, himnu....mislim stvaaaarno nema smisla