ALAPACE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Poshto nije Dj.Oli tu i nije u mogucnosti da ti odgovori ,qliraju te drugi evo ja cu ti reci HVALA snsara !Srecno nego shtasnsara napisao:Oliverka bice sve u redu oko sina - ne brini. Sredno i veselo bilo![]()
![]()
______Laka noc Vam

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
pozdravljam moje alopicherose,samo daznate da mi nedostajete,a ja kad god mogu svratim da vidim shta radite,djoliverinom sinu SRECAN odlazak u vojsku a ostalim damama lepo druzhenje,ljubivas puno vasha jesy,ja sam bolje,pokushacu vishe da budem sa vama kada budem mogla duzhe da sedim,pozzzzzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Drage moje drugarice HVAAAALLLAAAA vam na ovim lepim porukama, "pozdravima i čeeestitkama"
Još sam u frci ali ne mogu da ne prozujim kroz forum i čitucnem šta se dešava
Vidim da ćemo imati prinovu ( bebebe...bebebebebe...) i čestitam mama Ruži
.
Snsara sada će Sara imati sa kim da se igra dok mi cugamo.
Martat, gde si ti sinoć da cugnemo neku "čajnu"???????? Ja sam prestala da brojim posle šest "ukrštenih" viskija
Došla sam do genijalnog otkrića. Možeš popiti "X" čašica alkohola i da ostaneš trezan pod jednim uslovom: Ne konzumirati čvrstu hranu ( najmanje dva dana ) , ne spavati, mnogo igrati, pevati i piiiiitiiiii ....
Sanyalice- spavalice nadam se da ovih dana sanjaš samo lepe snove i da ćeš se probuditi
Mikalji se vratio muž sa službenog puta i uživaaaaa
Toliko za sada.....eeeee da ne zaboravim: Tamara se posekla...tzzz...nije poslušala moj savet da ne pere u kadi prozore... misliiim tanjire

Snsara sada će Sara imati sa kim da se igra dok mi cugamo.
Martat, gde si ti sinoć da cugnemo neku "čajnu"???????? Ja sam prestala da brojim posle šest "ukrštenih" viskija
Sanyalice- spavalice nadam se da ovih dana sanjaš samo lepe snove i da ćeš se probuditi
Toliko za sada.....eeeee da ne zaboravim: Tamara se posekla...tzzz...nije poslušala moj savet da ne pere u kadi prozore... misliiim tanjire
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Nije josh ali svejedno ja uzivam
!Sad ce on ,javio je da stize za sat dva
!Bash mi je drago da si bila vesela
!I treba tako
Nek je samo VESELO
!Budi nam dobro
i ti i tvoji sviii

Nije josh ali svejedno ja uzivam

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Dj.Olivera
- Stalni član