juhuuuuuu!!!!Šta raditeeee???Grazza kakva prehlada ajmo na noge lagane a,pa da šta sam ti rekla,-muško za preznojavanje,ja sam ti prepisala pravi recept prođe i moj drugi dan,bila sam skroz disciplinovana mada mislim da me boli srce stvarno trne moi grudni koš i lijeva ruka uf...mislim da sam već malo mršavija,stvarno
Alapacice drage, vidim da ste ponovo aktivne. Tu sam ja, samo se ne javljam. A i sada idem da se spremam za LOV! Pice pa klub, pa u toliko naroda valjda ce se nadje nesto musko iju! Cujemo se sutra!
Grazza,ja sam na un dijeti i mislim da ću da poletim od "laganoće" Stvarno mi se struk stanjio ili sam ja sa očima u svađi pirinač,voda,dijeta-zdrava i umjerena i to je to.Bila sam i u žustroj šetnji pa....Odoh sad praviti kolač,dolazi mi brat noćas sa puta,samo da odolim.....bubim vas i čujemo se sutra!Bockey,namontiraaaaj seeee i "vataj neštoooo sreetnoooo
Dundica ! napisao:Devojke al kucate strane
ovo je neverovatno za 1dan
bravo
sta to cujem Grazza prehladjena?
Pa gde navuce Grazzo prehladu,sad?
Nadam se da ces ozdraviti uskoro,drz' se.
Zvala ga ja i on kaze da ponesemo samo 3 stvari.Donji deo kupaceg kostima,papuce i naocare za sunce.Sve ostalo nas tamo ceka.Kaze da su momci vec stali u red.Al ce da nam zavide na provodu ali mi smo vredno radile i zasluzile to.Ako jos neko hoce sa nama neka se prijavi pa da razmotrimo
pozzzzzz......odlucila sam da definitivno nastavljam sa dozviljenim namirnicama.svakog ponedeljka krecem na pokretnu traku ali taj ponedeljak nikako da stigne.nadam se da cu ovoga puta biti karakter i zaista u ponedeljak krenuti sa vezbama t.j. sa trcanjem na traci.u decembru sam bila na neri i sa njom sam skinula par kg.ali treba jos dosta da skinem.uz vas mi je nekako lakse i zabavnije dobila sam takmicarski duh kiss..................
Vise ces skinuti ako budes brzo hodala.Traka je extra.Ja vozim bajs,i to nije lose.Trudi se samo da ides brzim hodom.Podrska od mene.Kakvi bre proteini,pa ishrana mora da bude raznovrsna.Zdravlje je najvaznije!