ALAPACE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

destroza i fruktoza na listi
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat, pa sto ne rece ranije, ja kada sam bila bile samo dve babe :o
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

juhuuuuuu!!!!Šta raditeeee???Grazza kakva prehlada :roll: ajmo na noge lagane :lol: a,pa da šta sam ti rekla,-muško za preznojavanje,ja sam ti prepisala pravi recept :lol: prođe i moj drugi dan,bila sam skroz disciplinovana :D mada mislim da me boli srce stvarno trne moi grudni koš i lijeva ruka :-? uf...mislim da sam već malo mršavija,stvarno :)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Bravo za vjeru, a na kojoj si ti dijeti meni se sve pobrkalooooooo. valjda od ove gripe :oops:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Alapacice drage, vidim da ste ponovo aktivne. Tu sam ja, samo se ne javljam. A i sada idem da se spremam za LOV! :) :) :) Pice pa klub, pa u toliko naroda valjda ce se nadje nesto musko :) iju! Cujemo se sutra!
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Grazza,ja sam na un dijeti i mislim da ću da poletim od "laganoće" :D Stvarno mi se struk stanjio ili sam ja sa očima u svađi 8) pirinač,voda,dijeta-zdrava i umjerena i to je to.Bila sam i u žustroj šetnji pa....Odoh sad praviti kolač,dolazi mi brat noćas sa puta,samo da odolim.....bubim vas i čujemo se sutra!Bockey,namontiraaaaj seeee i "vataj neštoooo sreetnoooo :D :wink: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

bockey a miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cekaj dolazimoooooooooooooooo
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

Dundica ! napisao:Devojke al kucate strane :o
ovo je neverovatno za 1dan :o
bravo
sta to cujem Grazza prehladjena?
Pa gde navuce Grazzo prehladu,sad?
Nadam se da ces ozdraviti uskoro,drz' se.

Leaj jes' nasla neki bazen,jes'l zvala Tas?
nisam zvala sam ih pre pa nisu imali
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

drage moje ja bi da putujem

npr na kubu. dosta mi je ove zime!

cmok
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Premijer uvek ide sa predsednikom.To mi je i onako zivotni san!Kada krecemo,kad smrsamo ili...
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

martat ceka nas business klasa u avionu hihihi cuj ja bi odmah al to mozemo samo virtuelno hehehe premijeru moj! hehehe

jesi kontaktirala castra? je l' imao neke zelje sta da mu ponesemo? :wink:
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

martat ceka nas business klasa u avionu hihihi cuj ja bi odmah al to mozemo samo virtuelno hehehe premijeru moj! hehehe

jesi kontaktirala castra? je l' imao neke zelje sta da mu ponesemo? :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Zvala ga ja i on kaze da ponesemo samo 3 stvari.Donji deo kupaceg kostima,papuce i naocare za sunce.Sve ostalo nas tamo ceka.Kaze da su momci vec stali u red.Al ce da nam zavide na provodu ali mi smo vredno radile i zasluzile to.Ako jos neko hoce sa nama neka se prijavi pa da razmotrimo :D
KARIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 1:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od KARIN »

pozzzzzz......odlucila sam da definitivno nastavljam sa dozviljenim namirnicama.svakog ponedeljka krecem na pokretnu traku ali taj ponedeljak nikako da stigne.nadam se da cu ovoga puta biti karakter i zaista u ponedeljak krenuti sa vezbama t.j. sa trcanjem na traci.u decembru sam bila na neri i sa njom sam skinula par kg.ali treba jos dosta da skinem.uz vas mi je nekako lakse i zabavnije :lol: dobila sam takmicarski duh :lol: kiss..................
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Vise ces skinuti ako budes brzo hodala.Traka je extra.Ja vozim bajs,i to nije lose.Trudi se samo da ides brzim hodom.Podrska od mene.Kakvi bre proteini,pa ishrana mora da bude raznovrsna.Zdravlje je najvaznije!
Zaključana tema