Niko te ne ignoriše. Prelistaj malo ovu temu..ima dosta pametnog da se pročita, svi mi imamo neke svoje živote i svoje muke.kivi zelena napisao:Izgleda da stari clanovi ignorisu nove! Bas vas briga za moje panicne napade i tegobe! Zivot je negde drugde! Mozda mi nije mesto ovde, odoh ja na anksioznost, a nazalost , mogu i na sve teme!
Malo snalažljivosti i strpljenja...

Ljudi moji, ja poslednjih 4-5 dana nisam pri sebi uopšte. Totalno sam ošamućena. Il mi srce tuče oko stotke u stanju mirovanja, kad hodam, bukvalno me guši ili mi se toliko vrti u glavi da ne mogu naći ni jedan položaj koji mi odgovara. Mrzim to stanje.

I tako, čekam da prodje.......

Crna Minja!!! Izem ti rezultat. Izgleda da si se em prehladila em imaš neku bakteriju. Sada ti urinokultura ne znači ništa ako piješ antibiotik. I izem ti i dr kad ti propisuje lek bez urinokulture i antibiograma!!

Nemoj da paničiš, možda sam ti ovo grubo napisala, ali ne mogu da biram reči, vrti mi se u glavi

Pozz svima, umreću od ove vrtoglavice, a toliko obaveza imam da me muka hvata, a prikovala sam se za krevet.....zanosim se dok hodam.