Zola ništa me ne mrzi ,samo ti slobodno pitaj ,bez ikakvog ustručavanje i drago mi je ako mogu da pomognem!
Ja sam Aerius pila jednom dnevno ,i danas sam popila poslednju tableticu (cela tabla) toliko ima u kutiji !
Ja sam pitala da li da nastavljam rekao mi je da ne treba!
Videćemo ako se ugušim, onda neće biti potrebe

a ne mogu da verujem da se opet potrefi vikend .Evo koliko me znate (vratite se od početka ,sve gluposti ,bolesti i sve ostalo što može da se sogodi meni se događalo za vikend) tako da ja ostajem bez zaštite za vikend
Što se tiče temperature ,ne bi trebalo da je od alergije ,pre je da si ti pokupila neki virus !
Obavezno idi kod odktora ,nemoj da zapustiš da ti se sve skupi ko i meni i da ne znaju šta da ti leče prvo !
Ajd pa se javi .....sa lepim vestima!
Jasna ,ja noćas u 4 pijem treću ,tako da ako sad ne ''lipsah'' neću ni sa još 3! Ma kad sam ja prvu pregurala sad ni ne mislim !
Za jačanje imuniteta probaj 1-2 puta dnevno Revitu ,ali ja mislim da nje nema u apoteci ,nego je to MLM prodaja ,al ja odem kod njih u predstavništvo ,i tražim,eeeee onda ide (ali svaki put ovakav razgovor)
Ja: došla sam po revitu
Oni: ne može to je MLM prodaja ili se učlanite
JA: ma neću već sam kupovala ovako
Oni: pa ne prodaje se ovako
.....i tako jedno 10 minuta i onda me upute u neku sobicu gde se nalaze svi njihovi preparati i ...naravno tamo kupim !
Pa da se učlanjujem da bi sebe snabdevala -bez veze mi je!
Love ,ma svi smo ovde nekako slični ,povezuje nas velika emotivnost ,krhki smo i sentimentalni ,zato nas sve i spopada
Pozdrav svima idem malo da dremnem do 4 ,pa onda lek (a najteže mi posle da zaspim)