anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Tek danas sam stigao iz Pirota, iz tazbine. Hvala svima za uskrsnje cestitke. Majjo, ako nije kasno, moze Rivanol za dekubit.

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

drustvo,svima srecan Uskrs(sa zakasnjenjem)! :D

nadam se da uzivate u lepom vremenu,meni je tu rodbina iz Nisa tako da mi je racunar oduzet! :lol:

majjo,kako si ti?kako je mama?

zola,kako alergija?

dakone,gde si ti?bas te dugo nema...

nema ni jasne....kako cerka?

pozdrav i DR.IVICI,i svima ostalima!

caos! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Tu sam, redovno čitam postove to mi je prvo kad ukljućim konp je da pogledam ovaj i još jedan forum na kojem sam isto tako dugo.

Pozdrav i ja čestitam VASKRSENJE SVIMA NA OVOM FORUMU.

POZDRAV
Slika
Slika
Slika
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav, evo vratih se sa lepog uranka na Srebrnom jezeru kod Velikog Gradista. Malocas me telefonom pozvala nasa PAVLOV, ne moze vec danima da se uloguje, pa vas sve pozdravlja ovim putem.

Nadam se da ste svi uzivali u ovom prelepom danu.

Sve najbolje!
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

Ja se takodje prikljucujem cestitkama za Uskrs, svima na forumu sve najbolje .

Tarcika , tebi zelim lepo vreme sa gostima . Hvala na pitanju , ja i moja alergija . Zaista ne znam sta da kazem, dr. mi je prepisao aerius po potrebi 5ml. sad moj najveci problem je sto ja neznam da ocenim kad me hvata panika , a kad alergija , jer oba simtoma sa disanjem su za mene slicna.
Pozdrav svima , nadam se da nam Majja najbolje sto moze da bude u toj situaciji sa mamom . Kad god pomislim na nju puno mi je zao i mame , a i nje . A sve je to zivot i niko nezna kroz sta sve mora da prodje.
Za drugarstvo i druzenje!!!
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Dr Ivice , hvala na pozdravu , takodje zelim Pavlov da se vec jednom ''uloguje'' :lol: mislim kuci je , a za mene je to najvaznije . Ja cim dodjem u Beograd , osecam se kao da nikad nisam izasla napolje.
Mogu samo da zamislim kako ste imali lepo vreme na Srebrnom jezeru.

Dr. Ivice, zamolila bih Vas ako bi mi mogli pomoci da razumem kako da znam kad je u pitanju alergija , a kad panika , posto su kod mene simtomi potpuno isti , problem sa disanjem, na visokim temperaturama . Hvala Vam mnogo za sve Vase vreme i pomoc.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Pozdrav svima ,mi danas nismo išli nigde jer je u gradu ,mislim van grada :lol: bila ludnica !
Mi to ponovimo nekog drugog vikenda ,ovo je bilo kao vašarište na Adi, Košutnjaku itd.

Ja se spremam za posao , u subotu idem da potpišem ugovor (rekoše mi da će prenositi tv-pretpostavljam kao deo predizborne kampanje :lol: ,ali mahaću vam svima :lol: )....I baš sam uzbuđena zbog posla ,nadam se samo da mi neće biti mnogo udaljen od kuće( to još ne znam gde će da me munu)

Eto , tako ,sve vas puno pozdravljam i nadam se da ste svi lepo proveli Vaskršnje praznike !
Sve vas pozdravljam i čujemo se! :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Minjab, zelim ti srecan potpis za posao i ostvarenje tvojih poslovnih zelja :lol: Necu te moci videti na tv, ali masi , samo masi svima koji te vide :lol: :lol: :lol: Pa nam zatim reportuj koko je bilo.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

minja,kada je to?ako znas i koja televizija snima bilo bi super!

e,ljudi,DR.IVICA,danas prima pasos u skupstini!direktan prenos je na drugom programu RTS-a u 20:00!

pozdrav svima!veceras idem sa malom sestrom u diskoteku,jer gostuje naka njena omiljena pevacica... :roll: idem malo i ja da djuskam!

pozdrav svima! :wink:
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Cao svima narode.
Srecni vam ovi verski i socijalisticki praznici (ko sta slavi) :lol:
Dr. Ivice, svaka Vam cast; ako je neko zasluzio taj pasos, onda ste to Vi. Ne znam nesto preterano mnogo stvari vezano za Vasa dostignuca u medicini i sportu, ali svakako sam svestan koliko ste nedoumica razresili ovde i na koliko ste pitanja dali odgovor. Svaka cast.
MinjaB, kakav posao? Nisam svracao ovde neko vreme...
Pozz
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Ljudi kakav * SPAM *??? Nisam u toku, ebiga ja sam malo dalje od civilizacije :D :D :D :D
Slika
Slika
Slika
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Dr. Ivice, zamolila bih Vas ako bi mi mogli pomoci da razumem kako da znam kad je u pitanju alergija , a kad panika , posto su kod mene simtomi potpuno isti , problem sa disanjem, na visokim temperaturama
Zola, uzmite u apoteci PEAK FLOW METER, pikfloumetar, pa sa njim kontrolisite da li zaista imate alergijske obstrukcije ili gusenje psihogenog porekla.

Pozdrav svima!

PS. Ovio novi pasosi za "prvih 204" uopste nisu sa nulama, meni je javljeno da sam dobio pasos broj 138, a uoste nije tako, na pasosima su nam brojevi koji pocinju sa 6 miliona i nesto...? I to svima koji su sinoc bili u Skupstini. Kazu da je to Evropa tako nalozila, ima tu nekih pravila itd... U svakom slucaju, hvala im, ali mogli su i jednu Shengensku vizu unutra da ubace :))
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Svaka čast za * SPAM *, a što se vize tiče.....pa biće valjda i toga!!! :D :D :D

Minja, daj malo više detalja o poslu, žao mi je što si opet bolesna. :cry:

Kod nas je stanje nepromenjeno.
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Dr. Ivice, mnogo, mnogo Vam hvala za pomoc, koja mi je potrebna. Sutra odma kupujem taj peak flow.

Svaka cast za pasos, e vala ste i zasluzili, kamo srece da je vise takvih koji zaista pomazu , samo zato sto zele pomoci drugima. A za vize , bas kako Majja kaze , bice i toga .

Majjo , nadam se da je mami bar malo bolje , da je ojacala malo. Tople pozdrave za tebe i mamu.

Minjab , kako je bilo sa potpisivanjem poslovnih papira?

Svima pozdrav i sve najbolje.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Dr.Ivice ma ko da ima veze koliko nula su ''zaboravili'' da kažu! :o :lol:
Vi sad imate * SPAM * pa krenite.......

Imam jedno pitanje (a nije vezano za * SPAM * :lol: )
Ja sam ,pa ja mioslim pre dve nedelje završila sa antibiotikom (to je onaj period kad se i alergija udružila) e u subotu sam ponovo nadrljala izgleda da je malo jači sinuzit i moje pitanje je dobila sam neki antibiotik (meni totalno nepoznat)- Marocen i pijem ga 1-vi dan 3x500mg a posle 2x500mg, i dobila sam nešto za sinuse isto su tablete Cinnabsin (to mi je dr.rekla da su joj pacijenti rekli da im je pomoglo jako ,ona lično nema neko iskustvo sa tim lekom) nemački lek je !
Interesuje me koliko je efikasna terapija koju uzimam ,jer ja treba da počnem da radim od ponedeljka ,a sva sam ko zgaženi paradajz! :cry:
Hvala vam (bilo mi glupo da vas za to cimam mobilnim)

Ljudi isti dan smo i dr.Ivica i ja bili na tv-u ja u dnevniku 2 a dr Ivica na drugom programu , sad postadoh mediijska ličnost :lol: počinjem u poreskoj upravi da radim!(jes da nema veze sa mojom strukom biohemičara ) a šta u ovoj zemlji više ima veze :lol: :lol: :lol: .Od ponedeljka idem na neku obuku a onda ću znati približnije da vam kažem!

Eto pozdrav za sada i molim Boga da se oporavim do ponedeljka da me bar tamo ne odem bolesna!

Sve vas puno pozdravljam !
Odgovori