Majo za dekubit ja ne znam ništa ali ću potražiti savet , a to su krivi ovi idioti koji su trebali da vode računa da ne dođe do toga

.
Što se tiče emocija , ma svaka tebi čast na jačini ,mogu misliti koliko ti je teško ,ma i da se radi o nekom do koga ti uopšte nije stalo ,ipak gledati samo to

, ja sam pobegla kad mi se pas šlogirao jer mi je bilo sve to mnogo bolno i bila sam ''bolesna''

,a kamo li sa rođenim !
Ovo ti pričam sve jer kapiram da si mnogo jaka ,jesi ,i izdrži !
Što se tiče vađenja krvi ovi iz konzilijuma dolaze na kuću i čini mi se da naplaćuju 400 ili 600 din ,Ajd i njih ću pozvatida se tačno raspitam !
Tarci eritromicin sam poslednji put pila pre par godina i dobila sam zabranu jer sam tu noć dušu ispustila .Na njega nemam alergiju ali sam povraćala celu noć od jedne pilule i na kraju je počela krv da izlazi ! U hitnoj su mi rekli da zaboravim i na njega!
Hemomicin mi niko nikada nije dao!
Ja evo ulazim u treći dan da ne mogu glas da ispustim

, stvarno nisam pametna ,ajd sad na stranu to što mi je teško da ćutim

, ali ne znam kolliko je ovo dobro uopšte !
A tek mi je u ponedeljak kontrola .
Nisam više ni pod zaštitom Ciprocinala

....Prosto nisam pametna .....
A da , ujutru mi se čak desi da sa naporom iskašljem i malo šlajma (nisam pušač

)
Dr.Ivice ako pročitate ovo ,jel imate neki savet ,šta mi je činiti ja ćutim i pravim se kao da nije ništa da ne bih MM opterećivala.Čak se više i ne zezamo za '' idealan'' brak(žena nema ,muž gluv)!
Dal će trebati neki antibiotik ????? Od sinoć nisam više pod zaštitom antibiotika ,a popila sam Ciprocinala 10 dana (ili 14 tableta) Ostalo mi još što smem( provereno linkocin injekcije ).Osećam slivanja niz ždrelo......
Ajte pozdrav i do viđanja ovde , vidim biće nešto ipak od okupljanja