Ja bre čekaj ,čekaj ,čekaj ko će od kandidata da ''turi'' neku kintu ,pa da zaokružim ,al ovako ostaše bez mog dragocenog glasa !
Za sad glasam samo ako neko plati ,do sad je bilo iz srca a sad iz......materijalnih emocija
Srećno nam bilo ko god dođe jer smo ga ugasili u svakom slučaju !
Majo što se tiče sudara na top.čokoladi ako sve bude kod ginekologa ok.sutra velika je šansa da zapalimo u toku nedelje na Zlatibor!
Aritmije me odvaljuju već dva dana ,sinoć su me unakazile ,kako to svako proleće ja ga nadrljam ??????

uopšte mi nije jasno zašto?
Dakon ,ja nisam bbaš razumela jesi li ti počeo sa lekovima ? Meni je moj kardiolog nerado dao ,al se lekar kućni jako obradovao što sam dobila terapiju ....koju nisam počela da pijem ,jer sve mislim da može da se stabilizuje samo od sebe !Tj.kako mi je dr. ova kućna objasnila prenosi se impuls pre vremena i zato je ona za lek ! Dok kardiolog mi je rekao ako baš ne mogu da izdržim da ga uzmem,pa sam ja procenila da mogu još da ''izdržavam''

ali ako me uhvati ko za prošli Uskrs kad sam mislila da umirem ali sigurno ,e onde je bitno da bar imam lekove i da mogu da podignem!
Ajd pozdrav odoh da gledam neki film, pošto moje vreme politike je odavno prošlo kad sam visila po trgovima i majka me zaboravila bila kako izgledam tih meseci ,ovog puta nažalost valjda ima nekih drugih budala da se bore sa vetrenjačama,a ja odoh da buljim i tražim neku komediju

, ako nema ništa eto mene ponovo