anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zola29 »

Minjab, nadam se da su te aritmije malo zaobisle. E, a Sremski Karlovci, mogu samo da ti zavidim, ali u pozitivnom smislu :lol:

Dakon , hvala ti puno. Evo i ja sam uzela te sumece tablete , pa cu da vidim da li ce imati nekog rezultata kod mene.

Ja sam se danas nasetala po snegu samo tako najmanje dva sata sam setala i bas je prijalo, ali kad sam se vratila i popijem kafu ode pritisak malo gore , ali nije bilo za uzbunu :lol: .

Majjo kako je kod tebe , da li si ti mogla bez inhaliranja da prodjes i bez marame i kapice?

Pavlov jesi mi se ti izdovoljila dovoljno sa kupovinom, da li si jos nesto dobro pronasla?

Pozdrav svima !!!!!!!!
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ja sam ceo dan ok :D , zapušena i dalje, ali više ne boli. Preskočila sam danas inhaliranje, ali ću sutra, čim se vratim sa glasanja :lol: .

Minja, pa ti se čudiš što ti preskače, a ovamo "udarila" po vinu!!! :lol: :lol:

Ubrzala ti se cirkulacija. :wink:

Zola, blago tebi, ti imaš sneg da ti škripi pod nogama. :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

majja napisao:Ja sam ceo dan ok :D , zapušena i dalje, ali više ne boli. Preskočila sam danas inhaliranje, ali ću sutra, čim se vratim sa glasanja :lol: .

Minja, pa ti se čudiš što ti preskače, a ovamo "udarila" po vinu!!! :lol: :lol:

Ubrzala ti se cirkulacija. :wink:
Aha, dal nam je na istom mestu glasanje ja sam u gimnaziji(znaš gde) .....kakve smo ''pčelice'' ajd sad da opalimo po politici i da im poništimo kampanju i pregazimo ''ćutnju'' :lol: :lol: :lol: Ja iovako planiram za sutra ''prirodnjački dan'' !

A što se tiče aritmija ,ma nije od vina ,od njega mi se pridremalo ,a i trebalo je to probati na prazan želudac :o ,a toliko su ljubazni da ih ne mož' odbiti :lol: :lol: !
Nela E.jesi li skinula marame ,kad ćemo na top.čok. ajd pričam drugarici ( koja je slična nama) da ću vas upoznati ,to je ona što dežura dok sam ja ....sa cveklom :lol: :lol: :lol: znaš!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao: Aha, dal nam je na istom mestu glasanje ja sam u gimnaziji(znaš gde) .....kakve smo ''pčelice'' ajd sad da opalimo po politici i da im poništimo kampanju i pregazimo ''ćutnju'' :lol: :lol: :lol: Ja iovako planiram za sutra ''prirodnjački dan'' !

A što se tiče aritmija ,ma nije od vina ,od njega mi se pridremalo ,a i trebalo je to probati na prazan želudac :o ,a toliko su ljubazni da ih ne mož' odbiti :lol: :lol: !
Nela E.jesi li skinula marame ,kad ćemo na top.čok. ajd pričam drugarici ( koja je slična nama) da ću vas upoznati ,to je ona što dežura dok sam ja ....sa cveklom :lol: :lol: :lol: znaš!
:lol: :lol: :lol: Ajd jedan dan od nedelje, samo reci kad! :wink:

Što se glasanja tiče, ja sam kod jaslica :lol: pa malo niže, tako da nismo na istom mestu, a baš smo mogle da ih prodrmamo tamo. :lol: Ja moram rano ujutru, ići ću oko 8 (a vidi koliko je sati :o , biće veselo kad zaokružim pogrešnog :lol: ) i posle se vraćam da se komiram od spavanja, tako da sutrašnji dan planiram da hiberniram nakon što obavim gradjansku dužnost......... 8)
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Jeste li se vratili sa glasanja,i kako je bilo
Kod nas se o tome prica na tv-u kako odlucuje se hoce li Srbija u Evropu ili ne Sad ne kontam bas najbolje ko je za ,a ko protiv A i bolje za mene,a mozda kad bi se zainteresovala za politiku mozda bi manje mislila o preskakanju srca i svim ovim tjelesnim senzacijama koje me snadju
Stvarno da li znate nekog politicara koji ima problema sa mjerenjem pritiska , i napadima panike
Ja sam sinoc gledala odvratan film; 28 sedmica poslije; i moj vam je savjet zaobidjite ga Ja vise krvi i odvratijih scena nisam gledala, ko neko bjesnilo se pojavilo u Engleskoj i svi jedu sve onako izmedju sebe
Ma onaj moj muz to podigao iz videoteke i njega to ne plasi njemu je to kul ma on je lud ko struja
A ja eto da mu pokazem da nisam takva pizda sagledala film do kraja On poslije zaspao ko top a meni oci na vrh glave Znam ja da je to samo film ali drzao me budnu cjelu noc
E rekla sam od danas mi je zabranjen TV

A to sa sumecim magnezijumom cu i sama probati nadam se di nije tezak za zeldac
Hocu i ja malo u Vojvodinu negdje gdje je mirno i fino a to mi tako daleko ebem ti daljinu
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Stvarno da li znate nekog politicara koji ima problema sa mjerenjem pritiska , i napadima panike
Mozda nemaju klasicne napade panike, ali pritisak meruckaju mnogi. Imam prijatelje koji su telohranitelji politicarima u Vladi i prijatelje novinare koji putuju sa politicarima po svetu. Politicari su
"normalni bolesni ljudi" kao i svi ostali. Mnogi koriste antihipertenzive i sedative. Ko je gledao TV duel predsednickih kandidata i ko je licno ikada iskusio simptome panike ili blaze somatizacije anksioznosti, ili ko je iole edukovan u oblasti psihijatrije, mogao je jasno da uoci da je

1) B.T. imao podrhtavanje glasa, dipneju i diskretan tremor, sasvim jasne znake anksioznosti, u pojedinim trenucima sa uzdisanjem iz koga je mogla da se izrodi i hiperkapnijska vrtoglavica (ja sam pomislio da ce, ako onako nastavi, kolabirati pred kamerama).

2) T.N. imao potpunu denivelaciju afekta, karakteristicnu ili za stanja posle upotrebe vecih doza sedativa, ili za poremecaje afekta pocev od neuroticne depresije, ciklotimne strukture licnosti, pa na dalje...

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Dr Ivice pa ako je tako onda ode Srbija dodjavola
Pa zar oni politicari ne bi trebali da su hladni sta sve rade narodu , da ih grize savjest i da je imaju bila bi nam politika bolja
Ovo se odnosi na sve politicare sirom svjeta, svima predizborna kampanja je obecavajuca a kad dobiju vlast sve zaborave
Znate kako je kod nas u Republici Srpskoj tacnije Istocno Sarajevo
Posto su na ceste strasno lose oni svake godine pred izbore to zakrpaju i kao eto vec se radi da bude bolje a to izdrzi samo do sljedecih izbora i sve tako
Dobro ne treba sad da previse serem nije dole sjajno ali dosta se napreduje Ja kad got dodjem dole kuci vidim i nove zgrade. ceste ,naselja i to bas brzo raste Mada narad se stalno zali ali napredak se vidi
Znam samo da dole ljude drzi nada da ce se ubrzo RS pripojiti Srbiji pa ce i zivot biti bolji
E sad i ja serem ko mene sta pita
Nego ljudi moji kako ste mi vi ja sam ne smijem ni reci dobro(sad ce pocet nesto da preskace) ureknem se odmah
Kod nas sunce grije i to je nesto novo , jeste hladno reze ali bolje nego ono sivilo, Snjega nema nisam ga ni vidjela od Sarajeva i to mi strasno nedostaje
Isli smo u grad na maskare vodili malu Bila je tolika guzva ali sam uspjela da izdrzim jedno vrijeme, jer je mala toliko uzivala
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Znam ja jednog političara koji je imao identične simptome našim, ali ne bih da ga imenujem. 8)

Što se tiče ovoga što kaže dr Ivica, primetila sam da BT ima tremu (kao ja u školi kad treba da odgovaram :lol: ), a za TN sam ubedjena da ili je bio "odvaljen" od alkohola, neke droge ili pod nekim sedativima, jer je definitivno bio ustondiran. Možda je "šinuo" neki viski + Bendžamin!! :lol:

Takodje sam uočila i ubedjena sam da je bilo nekih neprijatnosti pre početka emisije, jer su obojica bili vidno iznervirani i napeti. Ma sigurna sam da je bilo koškanja.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ja bre čekaj ,čekaj ,čekaj ko će od kandidata da ''turi'' neku kintu ,pa da zaokružim ,al ovako ostaše bez mog dragocenog glasa !

Za sad glasam samo ako neko plati ,do sad je bilo iz srca a sad iz......materijalnih emocija :lol: :lol: :lol:
Srećno nam bilo ko god dođe jer smo ga ugasili u svakom slučaju ! :lol:

Majo što se tiče sudara na top.čokoladi ako sve bude kod ginekologa ok.sutra velika je šansa da zapalimo u toku nedelje na Zlatibor!

Aritmije me odvaljuju već dva dana ,sinoć su me unakazile ,kako to svako proleće ja ga nadrljam ?????? :o uopšte mi nije jasno zašto?

Dakon ,ja nisam bbaš razumela jesi li ti počeo sa lekovima ? Meni je moj kardiolog nerado dao ,al se lekar kućni jako obradovao što sam dobila terapiju ....koju nisam počela da pijem ,jer sve mislim da može da se stabilizuje samo od sebe !Tj.kako mi je dr. ova kućna objasnila prenosi se impuls pre vremena i zato je ona za lek ! Dok kardiolog mi je rekao ako baš ne mogu da izdržim da ga uzmem,pa sam ja procenila da mogu još da ''izdržavam'' :lol: ali ako me uhvati ko za prošli Uskrs kad sam mislila da umirem ali sigurno ,e onde je bitno da bar imam lekove i da mogu da podignem!

Ajd pozdrav odoh da gledam neki film, pošto moje vreme politike je odavno prošlo kad sam visila po trgovima i majka me zaboravila bila kako izgledam tih meseci ,ovog puta nažalost valjda ima nekih drugih budala da se bore sa vetrenjačama,a ja odoh da buljim i tražim neku komediju :lol: , ako nema ništa eto mene ponovo :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

e,"najbolje"od svega je sto ne znamo ko je "na cijoj strani"...ali,nekako se nadam da smo svi na istoj... :D

videcemo veceras ko ce koje smajlice da koristi u porukama!

pobednici: :D
oni drugi: :( , :evil: , :x , :-?

mada,sto se mene licno tice,sada sam veoma splasnula u odnosu na svoju "borbenost" ,kada sam prvi put dobila pravo glasa!

ali,iskreno,nije bas da mi je sve jedno,da budem iskrena...
Što se tiče ovoga što kaže dr Ivica, primetila sam da BT ima tremu (kao ja u školi kad treba da odgovaram ), a za TN sam ubedjena da ili je bio "odvaljen" od alkohola, neke droge ili pod nekim sedativima, jer je definitivno bio ustondiran. Možda je "šinuo" neki viski + Bendžamin!!

Takodje sam uočila i ubedjena sam da je bilo nekih neprijatnosti pre početka emisije, jer su obojica bili vidno iznervirani i napeti. Ma sigurna sam da je bilo koškanja.
isto mislim i ja!

ajde pisemo se posle!

pozz :wink:
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

E, drustvo moje i ja isto tako mislim, koga god izaberemo to nam je....Ali znam da mi je jako vazno da bude bar malo bolje, vise posla za sve , a da ne govorim vise sigurnosti za mladi narastaj......

Ah te aritmije , ja sam bas pitala dr. da li to ima veze i sa vremenskim promenama , nisam bas dobila neki odredjen odgovor. Dok ja licno (da li je slucajnost ili ne ) u leto na visokim temperaturama uvek imam vise problema.
Za drugarstvo i druzenje!!!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Za početak: :D :D :D

Idemo dalje :lol: , Minja, pa kad si ti mislila da se čokoladiramo?!

Prijavi se na vreme, da ne budem rasprodata!! :lol:

Tarči, ma i ja sam splasnula, al bar da se izabere manje zlo, a da je zadatak težak - jeste. I pretežak!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa ajde ako ostanem ove nedelje u BG-u da se čokoladiramo sreda ,četvrtak .A možda se ja sa njom sutra vidim posle ginek. znaš da je kod Hrama otvoren još jedan caffe Factory ,pa to nam je usput!
Ajde ako nemaš ništa da ti pustim sms i ako možeš ,ako ne onda onako kako se dogovorismo!Ni ja ne znam koliko ću se zadžati sutra( ova mi radi prepodne)
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:Pa ajde ako ostanem ove nedelje u BG-u da se čokoladiramo sreda ,četvrtak .A možda se ja sa njom sutra vidim posle ginek. znaš da je kod Hrama otvoren još jedan caffe Factory ,pa to nam je usput!
Ajde ako nemaš ništa da ti pustim sms i ako možeš ,ako ne onda onako kako se dogovorismo!Ni ja ne znam koliko ću se zadžati sutra( ova mi radi prepodne)
DogovoreTo. Šalji sms, a ako sam u gužvi, ostaje za sredu, četvrtak. Nemam još uvek pojma ni gde ću sutra ni šta ću raditi, ni da li ću uopšte biti kod kuće.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ništa se ti ne sekiraj na vreme ja tebe cimnem i ovako smo u komšiluku !
Odgovori