Počeo, propanol, vitamini i magnezijumDakon ,ja nisam bbaš razumela jesi li ti počeo sa lekovima ?

Će da vidimo imali efekta.
dr ivica napisao:Mozda nemaju klasicne napade panike, ali pritisak meruckaju mnogi. Imam prijatelje koji su telohranitelji politicarima u Vladi i prijatelje novinare koji putuju sa politicarima po svetu. Politicari suStvarno da li znate nekog politicara koji ima problema sa mjerenjem pritiska , i napadima panike
"normalni bolesni ljudi" kao i svi ostali. Mnogi koriste antihipertenzive i sedative. Ko je gledao TV duel predsednickih kandidata i ko je licno ikada iskusio simptome panike ili blaze somatizacije anksioznosti, ili ko je iole edukovan u oblasti psihijatrije, mogao je jasno da uoci da je
1) B.T. imao podrhtavanje glasa, dipneju i diskretan tremor, sasvim jasne znake anksioznosti, u pojedinim trenucima sa uzdisanjem iz koga je mogla da se izrodi i hiperkapnijska vrtoglavica (ja sam pomislio da ce, ako onako nastavi, kolabirati pred kamerama).
2) T.N. imao potpunu denivelaciju afekta, karakteristicnu ili za stanja posle upotrebe vecih doza sedativa, ili za poremecaje afekta pocev od neuroticne depresije, ciklotimne strukture licnosti, pa na dalje...
Pozdrav!
He, ja se lično najviše bojim tih nazovimo""vrhunskih stručnjaka""ili sam ja baksuz ali kod njih sam uvijek nešto ružno doživio od pogrešne terapije pa nadalje, kod njih nema ni ljudskog savjeta ništa, normalno kad mu kapneš jedno 500 eurića u đžep, e toje druga priča onda se raspilave ma metamorfoza za nepovjerovati(već viđeno kad je moj stari operisan, svjedok..ja lično)ljudi moji kad bolje razmislim politicari i ako i kad imaju problema njih sigurno pregledaju vrhunski strucnjaci i ne moraju da cekaju na red.
Kod mene isto tako, ma potpuno isto vjeruj mi, isto tako objašnjeno milijon puta najizvikanijem doktoru u mom sadašnjem gradu i doktorica me lijepo liječila od želudcaMoram da vam se zalim Opet jutrost pocele aritmijeOtisla ja opet u kupovinu i samo sto sam usla pocelo sad ne znam kako da objasnim prvo kad da me nesto prodrma u grudima i to nisko tacno gdje je onaj rebreni luk izmedju zeldca i rebara i naravno panika
Za ovo pitanje mislim da sam dao odgovor, nemoj"gatati" nego holter i bićeš sigurna, nemoj da se patiš bezveze i liječiš želudac bezveze, holter je car za pokazivanje aritmije, vjerujmi ako je aritmija on će pokazati.Molila bih vas nije mi bas naj jasnije da li se zove aritmija kad srce kuca nepravilno ono 2 otkucaja normalna pa stane pa sve tako i da li to moze od zeldca do dodje
Vala, tu ste u pravu, imam i ja slican problem i isto sam glasala.dr ivica napisao:Danka, kritiku prihvatam, mozda nije trebalo da ih analiziram![]()
Ako cemo posteno, potpuno ste u pravu da imam problem sa obojicom ovih "autoriteta"Iako sam glasao - evo ne krijem, za BT.
Pozdrav!