cao,drustvo!
polako iscitavam vase poruke i ne mogu da verujem da je i na "nasoj" temi bilo nekih svadja...a ja sam sve vreme bila ubedjena da smo mi imuni na to i da nikada necemo ovde upucivati teske reci...pa,sta to bi?bas mi je zao,mogu vam reci...
o cemu se radi?ko koga ovde isteruje?pa,sve je bilo kako treba...
ontario,dok sve ne procitam,ne mogu da se mesam,ali sam sto posto sigurna da je minja samo htela da te "trgne" i da je sve iz najbolje namere.ma,ona je super osoba!pa,mi svi ovde tesimo jedni druge i nije niko ovde nekome dosadio...samo svi zelimo da pomognemo onima koji su trenutno losije...pa,sve ce da se sredi...mora!prva ja ne bezim od toga kako mi je bilo,i sami znate da vas cesto podsecam na svoje prve poruke...bilo je gadno,zato i pokusavam svojim savetima da malo skratim vase muke!
imam jednu molbu...da se ovde vise ne svadjamo jer cemo tako samo postajati slabiji,a ne jaci!!!
razmislite o tome i videcete da sam u pravu!
isto bih molila nekoga ko ima vremena da mi bar privatnom porukom objasni sta se to desilo sa DR.IVICOM?kakav je to odazak u pitanju?zbog cega?bilo kako bilo,ja mislim da je on jedan super covek i doktor i da nam je veoma pomogao svojim savetima...ma,meni su njegove poruke(cak i one strozije) pomogle da se iscupam i da se sredim!nije nikome drago kada je neko malo stroziji,ali,bar na mene,je svaka poruka pozitivno uticala!!!
i,majjo,sta je sa knjigom?kakvo zakljucavanje?pa,kome je to smetalo?
i jos nesto...kakvo glasanje je u toku?nista nisam pohvatala...

majjo,kako je kod tebe stanje?
dakone,veliki pozdrav i tebi!
minja,kako si ti?ima li nesto novo?
ontario,nadam se da je i kod tebe vec bolje...ako se napadi bar proredjuju-znaci da jeste! bolje!
pozdrav i ostalima,novim clanovima,samo jos da pohvatam ko je ko...
ja sam jutros od 6 na nogama,bila sam na praksi i mogu samo da vam kazem da nije ni malo lako raditi u otelu i to poslove u marketingu...ali sto se mora,nije tesko!!!
idem da pokusam da rastumacim jos neke vase poruke pa se cujemo kasnije!
pozdrav!