anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Cao drustvo!
Jeste li vi juce procitali o pasulju tamo???
Ja se jos uvek smijem........e bas ce mi dobro doci smeha!
:lol: :lol: :lol:
Upravo sam dosla od doktora i imam cistu 11mm na levom jajniku ali kaze to ima puno zena :o :o :o
e sada drugovi recite mi.......da li je to tacno?
Ja to u nasoj zemlji nisam cula nikada i jos nesto..........nece da me posalje ginekologu! :o :o :o
Pise.......follicles!
Moram naci da vidim sta to znaci,on kaze cista!
Svaka cast Glisto!! :P
Samo napred,ne daj se........i ja cu se ugledati na tebe! :wink:
Zamislite koliko cu omrsaviti i biti macka ipo ideci na peti sprat stepenicama..........gore dole.........jer me ovaj moj ker izludi.......ma stalo hoce van....... :lol: :lol: :lol:
Eto ja vam danas raspolozena...........nadam se da ce tako i ostati citav dan!
Cao pisite sve vas ljubim!

p.s.
jao sto me raspolozi taj pasulj,a tebe Glisto??
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Tacno je za cistu.
Postoje i lazne ciste, tj zavise od mesecnog ciklusa.
Mogu da se (u zavisnosti od hormonskog statusa) cas samnje cas povecaju.

Evo, na brzinu se setih 3 zene koje imaju tu cistu.
Samo jedna od njih je punktirala, ali dzaba jer joj se opet stvorila,....
Druga je imala pojacane bolove kod menzesa zbog te ciste, bar tako je milsila, ali je smo kontrolisala, stavljala belo vino kada je boli i to joj se u klimaxu sasvim sredilo, a i sama cista se povremeno povlacila.

Treca se nije zalila ninasta, nije joj smetala, uvek je bila bas mrsava (sto nema veze sa cistom) i govorila kako povremeno oseca tu cistu kako buchka.
Mislim da nemas razloga za brigu.
poz
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Danka , ja danas bila sa suprugom u Idei,i naravno nisam našla šta sam tražila, ali ja retko zalazim na Novi BGD,ne volim ga ,nek mi ne zamere ovisa N,B ali nekako mi je veštački ,sećam se pre 20 godina tamo me mama vodila da berem bulke i cveće,a sad je to ''poslovna i trgovačka zona''......ma......

Dakon ,ja ne znam šta je sa Tarcikom, ona je izgleda zbrisala sa foruma ,dojadilo joj, pa nije ni čudo......

Eto da mi nije navike .............
Jasna srećno na UZ.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Da, još nešto ,čula sam se sa dr.Ivicom ,postoji mogućnost da se vrati na ovaj forum, ali mi je isto tako i objasnio da bi voleo da mu Vlada (valjda je on moderator ili admin -nemam pojma) objasni što ga je obrisao ,pa i red bi bio, jer ovde definitivno fali doktor ,pogledajte kako se nagomilavaju teme ,i forumi se pretvaraju u mesta za ubešivanje ko šta voli ko je kakav,ko je drzak ,ko koga brani itd.Ja bih definitivno ovde pola postova brisala, jer ovo se sada svodi na sve samo ne na medicinski forum, lepo neko reče čet je na drugom mestu!

Pa ljudi ostaje nam samo da se nadamo ,dal će neko da popusti .......

Ajd ,do viđenja ,pa kad svratim čujemo se ....pozdrav! :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Cao

Post od ontario »

Danka hajde molim te vidi da li se kod nas isto kaze FOLLICLES?
Ja sam pronasla neke informacije ovde ali mi apsolutno nije jasno sta je to........jako je sve zbunjujuce!
Ok........super ako je tako da ima i bezopasnih cista,ali znas sta mi nije jasno kako znaju kakva je na ultrazvuku,mislim dobrocudna ili nedaj boze ne?
E to mi nije jasno!
Svima pozdrav
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Drustvo izvinite ali moram da prokomentarisem jer vise necu da cutim nikada:::
Slusaj Minjab ti ne samo da bi brisala sa foruma nego bi i izbacivala....kao naprimer mene!
To za cat reci slobodno drustvu jer treba svi da znaju TO SE ODNOSI NA MENE i sta ti ustvari hoces?
Neces me oterati kao sto ste me tamo i vredali i terali to ti treba biti jasno!
Tamo si me ispljuvala........i uplela se gde ti nije bilo mesto........i sta sada hoces........da ti ja cutim?
Nikada!
Govoris o brisanju postova pa zasto sto i ti sada glumis administratora kao i Ivana i sprovodis politiku?Sta se tebe tice ko se svada,a ko ne??
Sta tebi tudi postovi smetaju,zasto ih uopste citas??
Ovaj forum nije tvoj........a ti izvoli........napravi svoj pa brisi i teraj koga hoces!
Izvinjavam se drustvo ali ja Minjabinu poruku mogu da procitam jer pise indirektno,a svi znamo da je doktor meni licno rekao:
Ontario Hajde razlaz svako na svoju stranu,ovo nije cat nego medicinski forum!Nije napisano da i prije nego sto sam dosla na taj forum neko se zalio protiv mene i govorio ako Ontario DODE JA odlazim!Nije napisano koliko smo ja i Glista izvredane!Oh........no to su svi precutali.......zasto jer se slazu sa takvim izjavama.Da sam ja to znala NIKADA tamo ne bih ni provirila.
Pa slobodno ispricaj sve!
Neka svi znaju kako si se lizala sa Ivanom i kako si se juce vratila na ovaj forum samo zato sto je onaj zakljucan!
Nepravdu si napravila prema meni,a nisam ti nista radila,nisam te ni spomenula!
Znala si ti i videla koliko su mene vredali ali si cutala jer si se slagala sa sa njima u svemu i onda kada si videla da sam ja pocela da pricam JEDVA SI DOCEKALA!Ura........napad na Ontario!
Samo da ti kazem da mi je sve bilo jasno jako davno,a sve sam skontala kada mi nisi odgovorila na privatnu poruku!
Toliko od mene

Drustvo izvinite ali ne podnosim nepravdu.........i morala sam reci!
Onaj forum je zakljucan jer je Ivana pitala za pomoc u vezi kuvanja pasulja,pa ju je Ogi ispljuvao........kao i mene!
E onda je sve izbrisala da niko ne vidi i zakljucala forum!
Da slucajno drustvo ne vidi koliko je intelegentna!

Cao svima! :P
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

@ontario,
folikul = meshak, vrecica, kesica, mehr (tako pise)

A jel` nikome nije cudno sto je dr Ivica toliko preosteljiv?
I zasto se svi tako postavljate k`o da je on Bog!?
Covek, k`o covek, kazem ja!
I sta ima da molomo.
Ko hoc eda dodje d ase druzimo, dobro je dosao, ko nece, njegov izbor!

Pa, jel` smo mi obicno stadpo ovaca!!??

@minja, lekari koji rade (bilo privatno bilo u drz, sluzbi), na primer moj kum(drzi apoteku, specijalnost nesto u vezi lekova, zabopravih naziv), pa kum moga sina (urolog), pa kuma (pedijatar) - veruj, nemaju oni kad da trckaraju po forumima i dele savete.

Ovde su uglavnom studenti medicine ili vecni studenti medicine ili umisljeni lekari...
PA ovaj sajt i nije namenjen da leci, ovde su se ovek razmenjivala iskustva, ja sma na opvome sajtu silne godine (uz povremene pauze).

Minja, pa ja sam na N. Bgdu :) - jedva sam cekala da se preselim iz centa.
Ali, dobro je sto smo svi razliciti, bilo bi strasno da svi volimo i zelimo isto.
Evo, gledam cene stanova i mogu reci da su najvise poskupili na N, Bgdu te sumnjam da ce moj sin uspeti na N.Bgdu ista da kupi kao sto bi zeleo

Mislim da smo mi kao grupa trenutno u velikoj krizi... ja cu se povinovati vecini, ali ne mogu da budem u inferiornom polozaju jer to prosto nije moja priroda!
poz svima
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

[quote="minjab"]

Dakon ,ja ne znam šta je sa Tarcikom, ona je izgleda zbrisala sa foruma ,dojadilo joj, pa nije ni čudo......

Zasto je zbrisala sa foruma?Sta joj je dojadilo?
Zasto nisi napisala otvoreno svoje misljenje,a ne sve okolo,ko razume shvatice-pa onda ako neko to pogresno protumaci,eto ti novih rasprava i vredjanja.Ne znam sta sada nije u redu?Da li se onaj forum zatvorio?Da li sam ja kriva zbog toga?Ako ti mozes da precutis uvrede,svaka ti cast,ali zao mi je ja nisam mogla da ih ignorisem.I moj odgovor na uvrede nije niko mogao da procita,jer je isti momentalno obrisan.Podrzavas dr.Ivicu sto su mu postovi ovde izbrisani,a pri tome ga niko nije vredjao,a mene svi osudjuju,sto sam reagovala tako,tj.odlaskom sa foruma.
Da li ontario i ja mnogo kukamo,da li smo dosadne?Pocnite da citate vase postove od pocetka,shvaticete da je sve bilo isto,sem sto ste sada vi ex panicari i sto ste vi nailazili na razumevanje svih,a nas ignorisu,smeju nam se i vredjaju.E u tome je najveca razlika.
Svrha ovog foruma nije izlecenje(mada ni to nije iskljuceno),vec razmena iskustva,razumevanje,savetovanje,jednostavno "casica razgovora" sa ljudima koji su isti,ili bar slicni.Ako se izlecim,daj Boze,necu imati nista protiv da ovde ostanem,ako mogu i pomognem,jer znam kroz sta sve prolazi covek koji je panicar.
Eto toliko od mene,nadam se da ste svi shvatili o cemu pricam i da nikog,ama bas nikog nisam htela da uvredim.
Sve vas puno pozdravljam!
Idi kuda te srce vodi
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

caos,drustvo!!!!
au,koliko ste bili vredni!svaka cast! :D
mnogo ste mi nedostajali i cesto sam mislila na vas!bas sam mislila kako ste!u nedelju sam stigla iz Banje,a vec sutra krecem na praksu u jednom hotelu-opet u Banji! :lol:
moram sve polako da citam,vidim samo da ima i novih clanova!voidela sam i da ima nekih problema sa knjigom!posle cu sve da iscitam!
nadam se da me niste zaboravili iako dugo nisam bila tu!
super mi je bilo na odmoru,ali sada moram da se vratim u tekuce poslove!cerkica mi od prvog krece u vrtic,tako da cemo da budemo ranoranioci...
puno vas sve ljubim i pozdravljam,pa cu da vam pisem cim bar malo udjem u vase novije razgovore!
pozdrav!!! :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

O TARCI........DOBRO DOSLA! :P :P :P
Bas mi je drago pa si imala lep provod,bili smo se zabrinuli za tebe ali SUPER pa si se javila! :lol:
Drustvo kako ste?
Kakvo je vreme,da li su prosle vrucine?
Ovde kod nas je lpo jedno 20C i stvarno divota za napolje tako da cu danas malkice pred zgradu kada muz ode raditi.
Stalno mi je neka nelagoda jos od tog glupog lifta!Ne mogu zaboraviti!
Jedva cekam da idem kod tog doktora!
Glisto draga,kako si danas?
Majci.....kako si?
Danka jesi li jos u poslu?
Gde je Jaca,kako je ona?
Dakon........poslala sam p.p
Sve vas skupa pozdravljam,valjda cu se moci posle javiti jer mala kada se probudi pravac na kompjuter,pa uvek se nas dve prepiremo oko toga ko ce ici kada.
Cao
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Чекајте бре људи, где је др Ивица...па ко ће сада да даје савете људима? Јел знају остали лекари то, јел неко покрива те теме?
danka
Stalni član
Stalni član

Post od danka »

Ti, Jefinima, propusti najinteresantnije.... bila neka frka, sada sesve lepo stishava.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Cao

Post od ontario »

Draga moja Glisto sve sto si napisala je tacno! Citas mi misli!
Znaj da sam ja uvek tu i da ko hoce prica,ko nece nemora ali ako smo dosadni to treba da nam kazu(ustvari mene su vec strpali u ludnicu).
Ne treba da se glumi neka finoca i onda onako sa strane.
Ne podnosim podmukle ljude..........i jos koji su nepravedni.
Ja i ti znamo kako je nama,a sto Maja kaze u onom drugom postu za suocide;SIT GLADNOM NE VERUJE!
Ali ni moja izreka nije losa zar ne?
ako me i ne volis nije vazno,ja ionako mogu voljeti za dvoje :wink:
Nista se ti meni ne sekiraj!
Cao svima
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

cao,drustvo!
polako iscitavam vase poruke i ne mogu da verujem da je i na "nasoj" temi bilo nekih svadja...a ja sam sve vreme bila ubedjena da smo mi imuni na to i da nikada necemo ovde upucivati teske reci...pa,sta to bi?bas mi je zao,mogu vam reci... :(
o cemu se radi?ko koga ovde isteruje?pa,sve je bilo kako treba...
ontario,dok sve ne procitam,ne mogu da se mesam,ali sam sto posto sigurna da je minja samo htela da te "trgne" i da je sve iz najbolje namere.ma,ona je super osoba!pa,mi svi ovde tesimo jedni druge i nije niko ovde nekome dosadio...samo svi zelimo da pomognemo onima koji su trenutno losije...pa,sve ce da se sredi...mora!prva ja ne bezim od toga kako mi je bilo,i sami znate da vas cesto podsecam na svoje prve poruke...bilo je gadno,zato i pokusavam svojim savetima da malo skratim vase muke!
imam jednu molbu...da se ovde vise ne svadjamo jer cemo tako samo postajati slabiji,a ne jaci!!!
razmislite o tome i videcete da sam u pravu! :D
isto bih molila nekoga ko ima vremena da mi bar privatnom porukom objasni sta se to desilo sa DR.IVICOM?kakav je to odazak u pitanju?zbog cega?bilo kako bilo,ja mislim da je on jedan super covek i doktor i da nam je veoma pomogao svojim savetima...ma,meni su njegove poruke(cak i one strozije) pomogle da se iscupam i da se sredim!nije nikome drago kada je neko malo stroziji,ali,bar na mene,je svaka poruka pozitivno uticala!!!
i,majjo,sta je sa knjigom?kakvo zakljucavanje?pa,kome je to smetalo?
i jos nesto...kakvo glasanje je u toku?nista nisam pohvatala... :oops: majjo,kako je kod tebe stanje?
dakone,veliki pozdrav i tebi!
minja,kako si ti?ima li nesto novo?
ontario,nadam se da je i kod tebe vec bolje...ako se napadi bar proredjuju-znaci da jeste! bolje! :D
pozdrav i ostalima,novim clanovima,samo jos da pohvatam ko je ko...
ja sam jutros od 6 na nogama,bila sam na praksi i mogu samo da vam kazem da nije ni malo lako raditi u otelu i to poslove u marketingu...ali sto se mora,nije tesko!!! :D
idem da pokusam da rastumacim jos neke vase poruke pa se cujemo kasnije!
pozdrav! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

a,da!sada sam shvatila za sta se glasa!
ja sam za!
dakone,ti se bese razumes u sve te "kompijuterske" stvari,zar ne?
znaci,drustvo,uz vas sam,samo da bude sloge!bas me je dirnulo to sto smo se i "mi" prepirali ali verujem da nije nista nepremostivo u pitanju...
pozdrav! :wink:
Odgovori