ĆAo ....
Konačno Tarci....da mnogo toga se izdogađalo ,a najgore što se naša tema pretvorila u pakao ,nažalost nisam osoba koja se svađa ...jer ako mi popusti fitilj.... pa ti i Maja me najbolje znate ......tako da ignorišem i ne dotiče me.....Važno da ćemo ponovo biti na okupu ( dobitna ekipa....

)
Danka,znam za doktore pa sama sam u okruženju ,počevši od muža,pa kuma pa oca pa.....da ne nabrajam svi su medicinari.....ne kažem ništa ,ali ipak dobra volja i pri tom
vaspitanje i znanje ja umem da cenim ,on je definitivno dobar stručnjak, to smo videli i ne vidim zašto bi bilo loše izgubiti nekoga ko bu+i jednostavno bio tu i dao savet ili predlog!
A što se tiče cena ,joj ja na žalost moram da priznam da je definitivno istina -cene su skočile i to doooobro, ali je i navala velika za N.BGD....Ali ne vredi ja ga ne volim ,ne bih mogla da se uklopim ,centar mi ima dušu ,u krajnjem slučaju navika je čudo,pa ja sam četvrto koleno odraslo u samom centru-možda i to ima veze
P.S.
Ontario ovo što ću da dodam je poslednje na tvoj račun i to javno da svi znaju o čemu pričaš i ti i ja nažalost završavamo svaku diskusiju i molim te više mi ime ne pominj!
Da nije bilo mene ti verovatno ne bi ni došla tamo -toliko o mržnji (koliko te drugi vole i cene da te nisu pozvali),ali sada je i meni preko glave.
Drugo ja bih te molila da mi kažeš gde i kada sam te vređala ,baš bih volela da čujem i pročitam ,jer je sve bilo javno
i Treće mogla bi da pogledaš od kad sam ja na ovom forumu i kada sam to po tebi prestala da svraćam i počela da se vraćam ovde......
Ja bih te još jednom zamolila da se samnom ne kačiš jer nemam nameru da vodim ovako prostačke diskusije na forumu koji se tiče nečeg sasvim drugog ,jer kao što ssam ti rekla u PP ( pa sam iz kulture čestitala godišnjicu)da nemamnameru više da imam nikakvu diskusijui sa tobom jer si ti definitivno osoba koja je nepredvidiva i nezahvaalna .......
Tarci još nešto ....gde ti bi sve ovo vreme ,ja ti slala mail ,ali nije te bilo?Maja i ja se zabrinule,mada smo pomislile da si negde na odmou ,jel ima preskakanja, mene zeza malo poslednjih dana , nema ni Jelenans ,mada je i ona otišla sa ove teme ...hmmmm, i ne znam da li ima nameru da se vraća.
Ajdsad kad si tu konačno nastavljamo druženje Viktorija Bekam (valjda si još uvek)?