anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

их бре, а од кога ћу сад ја да учим :( Др. Ивица је овде био човек са највише искуства из примарне здр. заштите. Уствари...можда постоји још неко...али није тако редован, па га нисам приметила.

А добро сте ми рекли да знам. Не смем више ништа да пишем по форуму, сад више нема кога да ме контролише и види да ли сам добро рекла :(

а иначе...не разумем коме би др. Ивица сметао, и шта је он то толико лоше рекао да је порука морала бити обрисана. Не личи ми да би он рекао било шта, што није на месту. :-?

Надам се да ће се вратити. :(

А Ви друштво... ајте се помирити и немојте се свађати. Шта год да је било, сигурно није било толико страшно...да сад не можете да наставите као пре... :D
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

sada procitah jos po nesto...glisto,dobro dosla...kiwi,takodje,a i dobrodoslica trecem novom clanu sa "teskim" imenom...
ovde je bilo svega i svacega dok nisam bila tu...sada cu da idem na pitanja i odgovore da vidim i tamo...kakvog sveta sve ima...
EJ,NE ZABORAVITE MENE AKO IDETE NA DRUGO MESTO...JAVITE MI VASE ADRESE PRIVATNOM PORUKOM,A AKO NEKO HOCE MOJU-NEKA KAZE!!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Cao drustvo!
Jefimija nesto je bilo izmedu doktora Ivice i tog nekog psihijatra,Girlf.......nemam pojma kako se zove ali mislim da je zensko i tu je na forumu.Doktoru su izbrisali postove sto je napisao i zato se naljutio i otisao.Da li ce se vratiti ne znam,videcemo?Da li ce se dogovoriti sa Vladom ili nekim ne znam?Zasto su mu izbrisani ne znam?
O cemu se radilo pojma nemam!
Culi smo od Minjab da ce mozda doci verovatno je ona u kontaktu sa njim tako bar pise.
Svima skupa pozdrav!
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Tarci,hvala ti puno na dobrodoslici.Procitala sam 35 strana ove teme i cini mi se da te vec poznajem(kao i ostale).
Da razresim misteriju-niko se ovde nije svadjao,vec na nekom drugom forumu,to je duga prica,ali neko ce ti vec objasniti sta se sve desavalo.Mislim da nije nista strasno,mnogo se to preuvelicava,pa zato toliko nesuglasica.Ja sam jednostavno otisla sa tog foruma,posto sam bila jako izvredjana(tj.svi panicari) i to je to.E sad,zasto forum nije opstao,to ce morati neko drugi da ti objasni.
Sve vas pozdravljam!
Idi kuda te srce vodi
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Re: cao

Post od Jefimija »

ontario napisao:Cao drustvo!
Jefimija nesto je bilo izmedu doktora Ivice i tog nekog psihijatra,Girlf.......nemam pojma kako se zove ali mislim da je zensko i tu je na forumu.Doktoru su izbrisali postove sto je napisao i zato se naljutio i otisao.Da li ce se vratiti ne znam,videcemo?Da li ce se dogovoriti sa Vladom ili nekim ne znam?Zasto su mu izbrisani ne znam?
O cemu se radilo pojma nemam!
Culi smo od Minjab da ce mozda doci verovatno je ona u kontaktu sa njim tako bar pise.
Svima skupa pozdrav!
:lol: :D :lol:

Јој, хвала ти :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

ĆAo ....

Konačno Tarci....da mnogo toga se izdogađalo ,a najgore što se naša tema pretvorila u pakao ,nažalost nisam osoba koja se svađa ...jer ako mi popusti fitilj.... pa ti i Maja me najbolje znate ......tako da ignorišem i ne dotiče me.....Važno da ćemo ponovo biti na okupu ( dobitna ekipa.... :lol: )

Danka,znam za doktore pa sama sam u okruženju ,počevši od muža,pa kuma pa oca pa.....da ne nabrajam svi su medicinari.....ne kažem ništa ,ali ipak dobra volja i pri tom vaspitanje i znanje ja umem da cenim ,on je definitivno dobar stručnjak, to smo videli i ne vidim zašto bi bilo loše izgubiti nekoga ko bu+i jednostavno bio tu i dao savet ili predlog!
A što se tiče cena ,joj ja na žalost moram da priznam da je definitivno istina -cene su skočile i to doooobro, ali je i navala velika za N.BGD....Ali ne vredi ja ga ne volim ,ne bih mogla da se uklopim ,centar mi ima dušu ,u krajnjem slučaju navika je čudo,pa ja sam četvrto koleno odraslo u samom centru-možda i to ima veze :lol:

P.S.
Ontario ovo što ću da dodam je poslednje na tvoj račun i to javno da svi znaju o čemu pričaš i ti i ja nažalost završavamo svaku diskusiju i molim te više mi ime ne pominj!
Da nije bilo mene ti verovatno ne bi ni došla tamo -toliko o mržnji (koliko te drugi vole i cene da te nisu pozvali),ali sada je i meni preko glave.
Drugo ja bih te molila da mi kažeš gde i kada sam te vređala ,baš bih volela da čujem i pročitam ,jer je sve bilo javno
i Treće mogla bi da pogledaš od kad sam ja na ovom forumu i kada sam to po tebi prestala da svraćam i počela da se vraćam ovde......

Ja bih te još jednom zamolila da se samnom ne kačiš jer nemam nameru da vodim ovako prostačke diskusije na forumu koji se tiče nečeg sasvim drugog ,jer kao što ssam ti rekla u PP ( pa sam iz kulture čestitala godišnjicu)da nemamnameru više da imam nikakvu diskusijui sa tobom jer si ti definitivno osoba koja je nepredvidiva i nezahvaalna .......

Tarci još nešto ....gde ti bi sve ovo vreme ,ja ti slala mail ,ali nije te bilo?Maja i ja se zabrinule,mada smo pomislile da si negde na odmou ,jel ima preskakanja, mene zeza malo poslednjih dana , nema ni Jelenans ,mada je i ona otišla sa ove teme ...hmmmm, i ne znam da li ima nameru da se vraća.

Ajdsad kad si tu konačno nastavljamo druženje Viktorija Bekam (valjda si još uvek)? :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

JA zaboravih .......od silnih gluposti....

Jefimija dobrodošla na temu , i kratko uputstvo (pa evo ti uči na nama ,mi smo ti živi primeri) uglavnom smo ovde svi imali problema sa aritmijama(tako je i potekla tema) ali su se kod nekih javili napadi panike usled čega nisu smeli da izađu iz kuće (ali to nije bilo ništa drastično nego po meni ,suočavanje sa novonastalom situacijom,) kako ću van kuće ako mi srce preskoči, ili ako mi se zavrti u glavi i eto.....to ti je kratko uputstvo ...pa ti sad prati razvitak ovde smo Jelenans i ja imale i imamo aritmije ,Tarcika opet ima malo drugačiji problem ,praćen i aritmijama,Maja je sa tahikardijom a Jasna je imala problema sa ćerkicom i koxakijem ,Danka je tu da nas teši :lol: i Dakon koji se super trgnuo ,ali mu nije dugo trebalo.........

PA eto , nadm se da ćeš iz naših pitanja koje smo postavljali i dijagnoza moći nešto da naučiš i povežeš i ....sutra nas lečiš! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Tarci dobrodosla ti nama ponovo!! :D :D :D Drago mi je sto sam pogodila kada sam "tipovala" da uzivas u Banji!! :lol: :lol: :lol:

Kao sto vidis, na zalost bilo je svega i svacega dok nisi bila tu, ali iskreno se nadam da ce se sve srediti i da cemo se vratiti u onu nasu staru normalu, jer je ova tema postala sve samo ne ono cemu je prvobitno sluzila!! :(

Ali sada si se vratila pa se nadam da ces da nas dovedes u red i da nas vratis na "pravi put". :lol:

Ovih dana imam neke glupe vrtoglavice, a danasnji dan mi je nikakav. Umro mi je drug, 35 godina je imao........ :( Na zalost, sam je bio "kovac svoga puta" i neslavno je zavrsio. :cry: To me je izbacilo iz ravnoteze, ali drzim se nekako, ocekujem "napad" za dva tri dana, kako to obicno kod mene biva-sa zakasnjenjem, uvek tako reagujem na stres. :cry:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majo -užas!

Ali idemo ono naše......vrati se par ''stranica'' našeg pisanja, i vidi šta smo pisale kad sam ja trebala onda da idem na onu sahranu...ma da ne ponavljam ista situacija ,uhvatilo me par dana posle i....držalo

E sad nema panike , a i ako uhvati ,proći će,to znaš i sama.
E sad jedino ne mogu da te savetujem za odlazak na sahranu ,ja nisam mogla ,jer bi mi srce uz aritmije vrlo verovatno i stalo.A ti ćeš morati ,pretpostavljam!

Javi kako si,mislim glupo kako mižeš biti ,ali evo je i Tarci tu pa znaš kako ona diže na noge .....

Javljaj se i drži se......da te utešim ni meni nisu dani (pun mesec ,valjda) :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Konacno se ponovo okupljamo i vracamo u normalu nadam se.

Secate se da sam jednom rekla da je ovo nas oaza i ja sam to stvarno tako dozivljavala. Sve sto sam dobila tu su lepe reci, a ja sam se trudila da i moje budu isto takve.

Jednostavno, nisam mogla da verujem da to krece nekim drugim tokom. Najmanje sto nam ovde treba su uvrede i ispadi pojedinaca.

A eto nadam se da je to ispucano i da cemo u starom raspolozenju doci do 200-te strane.

I meni se nesto vrti, a ja mislim da je to PMS.

Noga mi je bolje, treba da primim 7 Gentamicina, danas sam dobila prvu, auuu sto boli
:( :( :(

#tarci, hvala bogu!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Jasna60 napisao:Konacno se ponovo okupljamo i vracamo u normalu nadam se.

Secate se da sam jednom rekla da je ovo nas oaza i ja sam to stvarno tako dozivljavala. Sve sto sam dobila tu su lepe reci, a ja sam se trudila da i moje budu isto takve.

Jednostavno, nisam mogla da verujem da to krece nekim drugim tokom. Najmanje sto nam ovde treba su uvrede i ispadi pojedinaca.
NAžalost ,i meni je krivo , a što ti reče evo nas blizu 200-te strane a niko se nikad nije ni sa kim zakačio ........šta da se radi :cry:

Ma evo i meni je drago da se ponovo svi okupljamo,mada da nisu počeli ljudi da se vraćaju ,kao što rekoh i ja bih se sklonola odavde.....

Jasna gentamicin hiće malo da boli ali tek posle uboda ,jes' neprijatan ,ali ima svrhe ,pa se teši time ,biće bolje....a posle pete nećeš više ni osećati ubode (JA TO IZ LIČNOG ISKUSTVA ) :lol:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Meni nije bas sve jasno... al valjda cu pohvatati jednog dana. Nadam se da je bilo dosta prepirki pa da se vratimo nasim zajednickim temama :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

pozdrav

Post od ontario »

E sada si prevrsila svaku granicu i probacu"lepo"zbog ostalih prijatelja da ti napisem par stvari.
Ja nezahvalna.......i nepredvidiva..........da svaka cast nepredvidiva jesam i to se slazem sa tobom ali nezahvalna :o
ispricaj drustvu da znaju da li sam ti se i posto si me uvredila zahvalila na svemu?
Da li sam ti poslala lepu prijateljsku poruku?
Da li sam te u toj privatnoj poruci uvredila?
Da li si mi ikada na nju odgovorila?
Da li sam javno uvek izjavila zahvalnost svakome ko mi je pomogo?
Sta da kazu drugi prijatelji sa foruma koji su uvek tu za mene?
Da li si mi ti jedina samo u posetku pomagala tj davala savete?
Da li niko to drugi ovde nije uradio samo ti?

Ma znas sta mogu da ti nabrajam do ujutro ali necu jer sam ti se lepo u privatnoj poruci zahvalila da bi me posle onako sa strane to je bilo tvoje HVALA.Slusaj sada ti mene..........
vidis li izreku ispod mog posta eto samo toliko imam za tebe a to je:
ako me i ne volis nije vazno,ja ionako mogu voljeti za dvoje!
Eto necu ti ime spomenuti ali ces znati da su reci upucene tebi!
Ok...........

Sada ide za moje drustvo jer si ti to trazila posto uvek petljas i uplices druge u svoje probleme!
Majo da li ti smetam ovde?
Da li ti smetam,da li me mrzis?
Tarci,da li me ti mrzis i da li ti smetam?
Dakone gde si,da li ti smetam?
Jaco sta ti kazes,smetam li ti ovde?
Danka molim te napisi mi,smetam li ti?

E sada cu vas moliti sve da se izjasnite javno jer vidim iz njenog posta da me ne podnosite i da je ona bila jedina koja se sazalila na mene pa mi poslala novi forum.Hvala ti na iskrenosti(necu ti ime spomenuti)!
Molim vas ako sam nekoga zaboravila oprostite i napisite mi da bih znala!
Ne bih zaista volela da vam ometem prijateljstvo i da zbog mene budete tuzni!Ne bih volela da vam smetam niukom slucaju ali po osobi koja mi se obratila tako je ispalo.
Pozdrav i ocekujem vase misljenje!

MOLIM VAS ZA ISKRENOST.............
ako smetam da znam
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Jos jednom cu vas javno zamoliti da se izjasnite kome smetam bez ikakvog sazalenja........pa i ti drugarice bez "imena"mozes da se izjasnis mada si to vec napisla.
Pozdrav za sve vas!!!

Mozda ce "neko" biti sretan kada odem odavde! :wink: :wink: :wink:

p.s
da se niko ne zali Etro kako saljem privatne poruke napisacu javno i zamoliti vas da procitate post od nje upucen meni na temu suocide jer ce vam tada sve biti jasno mada verujem neki to i znaju!
Ako ima i jedne osobe od vas kojoj se nisam NIKADA zahvalila evo ovim putem zelim RECI HVALA za svu vasu dobrotu i prijateljstvo!
Tu spada i moja anonimna prijateljica!

Cao
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Ako ima i jedne osobe od vas kojoj se nisam NIKADA zahvalila evo ovim putem zelim RECI HVALA za svu vasu dobrotu i prijateljstvo!
Tu spada i moja anonimna prijateljica!

Pozdrav
Odgovori