Imam problem koji je vezan za pilule, pa bih molila ako neko moze da mi pomogne.
Radi se o tome da pijem Yasmin (ovo mi je druga kutija), i prva kutija je prosla glatko, nije bilo nikakvih neželjenih efekata. E sada kako sam pocela da pijem drugu kutiju, skocio mi je pritisak (inace sam imala i ranije problem sa pritiskom) i moja doktorka opste prakse mi je rekla da to može da bude i od pilula, da znaju da povećavaju pritisak i savetovala mi je da prestanem da ih koristim, naravno kada zavrsim kutiju.
Pošto se prilično loše osećam, htela sam da prekinem sa pilulama i pre isteka cele kutije, ali sećam se da mi je ginekologica rekla da to ne bi trebalo da radim. U svakom slučaju, sutra idem kod nje, ali želela bih da mi kažete kakve posledice mogu biti ako prestanem da ih uzimam danas.
Poveanje pritiska mi se manifestuje, zujenjamn u usima (jako je neprijatno) i veoma loše se osećam.
Samo još da napomenem da mi ginekologica nije tražila nikakve pretrage pre nego što sam počela da ih pijem. I ja sam na svoju ruku htela da ih obavim, pa sam kod doktorke opšte prakse isla i radi pritiska (nije mi padalo na pamet da piule to mogu da izazovu

) i da bih joj tražila upute za laboratoriju.
Unapred hvala