Yasmin kontraceptivne pilule
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm
Moja doktorka je meni trazila analize. Ne verujem da bi trazila da je to nepotrebno. Ne verujem ni da valja uzimati pilule na svoju ruku. Yasmin sam pocela da koristim zbog problema sa bubuljicama i puno su mi pomogle...od onih losih propratnih efekata...nisam imala nista...
ali to verovatno zavisi od osobe do osobe...

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Rada
Jesi li sigurna da ti je to od Jasmina? Koliko ja znam on ima najmanje hormona u sebi tj. od njega se najmanje mozes ugojiti, a i sve ostalo.
Ja pijem Mikroginon vec 5 god. nikada nisam imala problema sa njim, ta neplanirana krvarenja, kao ni bubuljice. Sada i ja razmisljam da promenim, jer sam cula da piju starije zene, ja imam 22 god. ali mi je doktorka preporucila da malo pauziram, sto zaista ne zelim.
Znaci Jasmin ipak nije takvim kakvog ga predstavljaju. Ne znam koje sada da pijem, naravno ako mi sve analize budu u redu. Sta mislite o Logestu?
Ja pijem Mikroginon vec 5 god. nikada nisam imala problema sa njim, ta neplanirana krvarenja, kao ni bubuljice. Sada i ja razmisljam da promenim, jer sam cula da piju starije zene, ja imam 22 god. ali mi je doktorka preporucila da malo pauziram, sto zaista ne zelim.
Znaci Jasmin ipak nije takvim kakvog ga predstavljaju. Ne znam koje sada da pijem, naravno ako mi sve analize budu u redu. Sta mislite o Logestu?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 11:38 pm
- terpsichore
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 4:28 pm
-
- Aktivan član
nije mi ovo bash jasno?terpsichore napisao:da, djeluje od prvog dana ako je prvi dan ciklusa, to jest prvi dan menstruacije u pitanju (no, ipak treba malo pripaziti prva dva dana). ako ne, onda se preporucuje dodatna zastita jos mjesec dana.
kod "mini - preparata" se treba cekati 14 dana dok pocnu djelovati.
shta "ako ne " ?
- terpsichore
- Stalni član
-
- Aktivan član
- terpsichore
- Stalni član
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm
Ja sam Yasminom odusevljena od prvog dana,pijem ih 6 meseci i nemam nameru da prestajem,nisam imala apsolutno ni jedan nezeljeni efekat,menstruacije su mi krace,manje obilne,ne oticem kao pre,ne osetim bol u stomaku (pre nisam mogla da ustanem iz kreveta),manje mi se masti koza i kosa...
e sad sto se tice lica,morala sam ipak da posetim dermatologa jer yasmin nije nesto uticao na akne....ali,kazem opet sto se svega ostalog tice.....fenomenalne su!
e sad sto se tice lica,morala sam ipak da posetim dermatologa jer yasmin nije nesto uticao na akne....ali,kazem opet sto se svega ostalog tice.....fenomenalne su!